IBU POP-UP

Henrik Jyrks Restaurant IBU 
Popper Up på The Standard 

 
I samarbejde med The Standard vil Henrik Jyrks
kommende Restaurant IBU lave Pop up. 
 
Arrangementerne vil løbe af stablen over i alt 11 aftener,
afsluttende med den store nytårsfest d. 31.12 

Som vanligt tager Henrik Jyrk udgangs-
punkt i de asiatiske toner, 
denne gang i det malaysiske 
og singaporeanske køkken.

BESTIL BORD

MENUEN

Serveringer bliver et bredt udsnit af
den kommende Restaurant IBUs
A la Carte kort, og lyder som følge: 
 
Østers med citrus & mentsuyu  
Ørred fra Musholm med ikura & fennikel  
Yukhoe (tatar) med pære & vagtelæg 
Singapore chilli crab 
Paratha med lardo & trøffel 
Servering I-Bu’s spareribs 
Højreb med rødvin & wasabi 
Svampe med masterstock  
Yuzu & mynte  
 
Hertil vil personalet fra The standard
med Lau Christian Thorn i spidsen
servere en afstemt drikkepakke. 

Pris: 1500,- 

Der er åbent for bookinger til følgende 
dage: 

November:
23/11, 24/11, 25/11, 30/11  

December:
1/12, 2/12, 9/12, 14/12, 15/12, 16/12

Nytår:
31/12

BESTIL BORD

NYTÅR PÅ IBU POP-UP

IBU holder også nytårsfest

sammen med Almanak og STUD!O.

Pris pr. kuvert: 2000 DKK

BESTIL BORD

ANMELDELSER

ARBEJD PÅ THE STANDARD