Velkommen til Mission

Mission er The Standards nyeste skud på stammen. Kom forbi og del en pitcher med vennerne i loungen, eller sæt jer til rette i restauranten og del retter rundt om bordet - "family style". 

 

Læs mere og book bord 

Jul på The Standard

Huset The Standard rummer fire unikke muligheder for din julefrokost. I stueetagen finder du i den ene ende Almanak, der er ideel til store selskaber på op til 120 personer og i den anden ende Mission, som er perfekt til den uformelle og anderledes julefest. 

På øverste etage kan du få den helt eksklusive julemiddag i Michelinklassen på etstjernede STUD!O eller den private, hvor alt skræddersyes til dine behov i det eksklusive private dining room. 

Følg The Standard

Få et kig bag scenerne i The Standard bygningen og få seneste og updates på  

Instagram 

@thestandardcph.dk

Facebook

The Standard 

About The Standard

Velkommen til The Standard. Vi ligger for enden af Nyhavn helt ud til vandet og huser restauranterne Mission, Almanak & Studio, samt et eksklusivt Private Dining lokale. 

ALMANAK
I Almanak kan du nyde klassisk, men respektfuldt opdateret smørrebrød til frokost og moderne dansk mad til aften.

STUDIO
I Michelin-restauranten Studio præsenterer køkkenchefen Damian Quintana gastronomi, der godt nok har afsæt i det nordiske køkken, men med Damians anerkendte talent for at bringe helt nye smagsnuancer på menuen.

MISSION 

Mission er det nyeste skud på stammen. Her udforskes den gastronomisk forskelligartede middelhavsregion med en californisk tankegang. Farverige drinks serveres i jugs til at dele med venner - ligesom maden, som deles rundt om bord

HUSET
Vores navn er en kærlig hilsen til vores historiske art deco-bygning, som den danske arkitekt og kongelige bygningsinspektør Kristoffer Nyrop Varming tegnede i 1937 – midt i en jazztid af tidløse standarder komponeret af George Gershwin, Cole Porter m.fl. Arkitektens oldebarn Søren Varming har skabt vores logo. Og det er blot et af mange eksempler på, hvordan The Standard serverer ny vin på gamle flasker. Lige fra vores smørrebrød, der er klassisk dansk, men opdateret, så det smager af naturen, hvor vi er, lige nu, en modig blanding af det kendte med det ukendte, det gamle med det nye.

OMRÅDET
Vi bor smukt på Gammelholm i Indre By i København, omkranset af Inderhavnen, Slotsholmskanalen, Holmens Kanal og Nyhavn. I sommerhalvåret byder vi på 60 meter overdækket terrasse med tre meter til havnen.

Kontakt The Standard

Havnegade 44
1058 København K

Tlf. (+45) 72 14 88 08
info@thestandardcph.dk

SELSKABER & EVENTS PÅ THE STANDARD

The Standard rummer tre restauranter, samt et eksklusivt Private Dining venue. Huset er perfekt til produktlanceringer, events, konferencer, og andre festlige anledninger. 

For specielle arrangementer kontakt The Standard på

+45 72148808 eller selskaber@thestandardcph.dk

 

ANMELDELSER

STUDIO

1 Michelinstjerne
Guide Michelin

Danmarks 3. bedste restaurant
White Guide Nordic 2015

“International mesterklasse”
White Guide 2015

Nordens 10. bedste restaurant
White Guide Nordic 2015

 

STUDIO

"Ny chefkok får Studios nordiske michelinstjerne til at stråle i neonfarver"
Joakim Grundahl, 5 stjerner i Politikken 

“Et studie i velsmag ... der er tale om en gastronomisk fuldtræffer”
Ole Troelsø, 6 stjerner i Børsen

“Studio trækker nemt seks stjerner. En nyspiller i restauranternes danske superliga”
Søren Frank, 6 stjerner i Berlingske Tidende

ALMANAK

"Meget højt niveau"
White Guide 2015

"Ualmindelig lækker Almanak. Et pletskud i genren billig hverdagsrestaurant med en gastronomi, der overgår forventningerne..."
Ole Troelsø, 5 stjerner i Børsen

"Almanak byder på god hverdagskost ... vores to første retter var fremragende"
Søren Frank, 4 stjerner i Berlingske Tidende

Byens bedste frokost 2014
Nomineret i AOK

ARBEJD PÅ THE STANDARD

JOB PÅ THE STANDARD

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger for ambitiøse og engagerede medarbejdere. 

 

Kontakt

Hvis du er interesseret i at arbejde på The Standard, send venligst CV og ansøgning til CEO Merete Holst på job@thestandardcph.dk