THE STANDARD JAZZCLUB

Vores intime jazzklub er på international pop up turne og holder for øjeblikket lukket på ubestemt tid her i Havnegade. Fremtidige planer vil blive offentliggjort her på siden i nærmeste fremtid. Følg jazzklubben på facebook eller på www.thestandardjazzclub.com

FROKOST PÅ STUD!O

Nu kan du både nyde frokost på Studio fredag & lørdag fra kl. 12-15.

JOB PÅ ALMANAK

Almanak søger tjenere og bartendere/buffister

Se mere her

THE STANDARD

Havnegade 44
1058 København K

Tlf. (+45) 72 14 88 08
almanak@thestandardcph.dk

 

THE STANDARD PÅ PDF

Hent præsentationen af de 2 restauranter, jazzklubben og resten af huset.

Download PDF

JAZZ

Vores intime jazzklub er på international pop up turne og holder for øjeblikket lukket på ubestemt tid her i Havnegade. Fremtidige planer vil blive offentliggjort her på siden i nærmeste fremtid.

 

 

OM THE STANDARD

The Standard ligger for enden af Nyhavn helt ud til vandet og huser en jazzklub i international klasse, samt restauranterne; Almanak & Studio

ALMANAK
I Almanak kan du nyde klassisk, men respektfuldt opdateret smørrebrød til frokost og moderne dansk mad til aften.

STUDIO
I Michelin-restauranten Studio præsenterer køkkenchefen Torsten Vildgaard gastronomi, der godt nok har afsæt i det nordiske køkken, men Torstens kærlighed for især det franske og japanske køkken fornægter sig ikke.

JAZZ CLUB
Vores intime jazzklub er på international pop up turne og holder for øjeblikket lukket på ubestemt tid her i Havnegade. Fremtidige planer vil blive offentliggjort her på siden i nærmeste fremtid.

HUSET
Vores navn er en kærlig hilsen til vores historiske art deco-bygning, som den danske arkitekt og kongelige bygningsinspektør Kristoffer Nyrop Varming tegnede i 1937 – midt i en jazztid af tidløse standarder komponeret af George Gershwin, Cole Porter m.fl. Arkitektens oldebarn Søren Varming har skabt vores logo. Og det er blot et af mange eksempler på, hvordan The Standard serverer ny vin på gamle flasker. Lige fra vores smørrebrød, der er klassisk dansk, men opdateret, så det smager af naturen, hvor vi er, lige nu – og til førsteklasses jazzmusik, der modigt blander det kendte med det ukendte, det gamle med det nye.

OMRÅDET
Vi bor smukt på Gammelholm i Indre By i København, omkranset af Inderhavnen, Slotsholmskanalen, Holmens Kanal og Nyhavn. I sommerhalvåret byder vi på 60 meter overdækket terrasse med tre meter til havnen.

SELSKABER OG EVENTS

The Standard rummer to restauranter, en vinbar og en jazzklub. Huset er perfekt til produktlanceringer, events, konferencer, og andre festlige anledninger. For specielle arrangementer, samt presse og foto-forespørgsler, kontakt The Standard på +45 72148808 eller Almanak@thestandardcph.dk

Sign up til Meyers+Løgismose B2B nyhedsbrev her og få informationer om alt hvad vi kan tilbyde, inden for private arrangementer, teambuildings, julefrokoster, catering og meget mere.

EN AFTEN PÅ THE STANDARD

På The Standard kan du gå til jazzkoncert uden først at besøge barerne og restauranterne, eller du kan tage en middag, som måske allerede starter med en aperitif i en af barerne. Du kan omvendt også vælge at spise frokost, middag, eller gå på bar uden at gå til koncert.

ANMELDELSER

STUDIO

1 Michelinstjerne
Guide Michelin

Danmarks 3. bedste restaurant
White Guide Nordic 2015

“International mesterklasse”
White Guide 2015

Nordens 10. bedste restaurant
White Guide Nordic 2015

Torsten Vildgaard
Årets Kokkeprofil
Dansk Spiseguide 2014

STUDIO

“Et studie i velsmag ... der er tale om en gastronomisk fuldtræffer”

Ole Troelsø, 6 stjerner i Børsen

“Intet mindre end et personligt gennembrud for køkkenchefen Torsten Vildgaard ... Her er ingen fanatisme, men en klar nordisk rygrad med masser af globale tvist”
Helle Brønnum Carlsen, 6 stjerner i Smag&Behag

“Studio trækker nemt seks stjerner. En nyspiller i restauranternes danske superliga”
Søren Frank, 6 stjerner i Berlingske Tidende

ALMANAK

"Meget højt niveau"
White Guide 2015

"Ualmindelig lækker Almanak. Et pletskud i genren billig hverdagsrestaurant med en gastronomi, der overgår forventningerne..."
Ole Troelsø, 5 stjerner i Børsen

"Almanak byder på god hverdagskost ... vores to første retter var fremragende"
Søren Frank, 4 stjerner i Berlingske Tidende

Byens bedste frokost 2014
Nomineret i AOK

ARBEJD PÅ THE STANDARD

KONTAKT OS

Vi modtager altid gerne uopfordrede ansøgninger for ambitiøse og engagerede medarbejdere.

KOKKE, KOKKEELVER OG PRAKTIKANTER

STUDIO
Send venligst CV og ansøgning på engelsk til køkkenchef Torsten Vildgaard
work@studiocph.dk

ALMANAK
Send venligst CV og ansøgning til
contact@thestandardcph.dk

 

TJENERE, VÆRTINDER OG ANDET

Se mere her