SPIS, OG STØT EN GOD SAG

STUD!O deltager i Kræftens Bekæmpelses Spis & Støt-kampagne, hvor vi i fællesskab kan støtte kampen mod kræft.

Vi serverer en trerettersmenu for 500 kroner, og 80 kroner går direkte til Kræftens Bekæmpelse. 

Du kan reservere bord om aftenen d. 7., 8. og 9. juni, og d. 9., 10. og 11. juni tilbyder vi borde til frokost. 

Menuen består af udvalgte favoritter fra vores aktuelle syvrettersmenu. 

Se menuen og book bord her

 

 

FROKOST PÅ STUD!O

STUD!O kan ikke kun opleves om aftenen. Torsdag til lørdag fra 12-15 tilbyder vi vores 5- og 7-retters aftenmenuer til frokost, tilmed til reducerede priser, henholdsvis 750 og 900 kroner. Vi glæder os til at gøre din frokost til noget særligt.

 

Book bord

 

 

INSTAGRAM & NOTESBOG

Følg Torsten Vildgaard fra STUD!O på Instagram og i hans "Notesbog" Keep Testing.

FROKOST

AFTEN

Byd dine gæster på en helt særlig oplevelse. Få menuen fra STUD!O, tilberedt og anrettet af STUD!Os dygtige personale, hjemme hos dig selv, til min. 8 kuverter.

Send forespørgsel til studio@thestandardcph.dk

OM STUD!O

STUD!O er Claus Meyer og Torsten Vildgaards gourmetrestaurant i The Standard ud til Københavns Havn. Det er her, Torsten som køkkenchef udlever sin drøm om at forene sanselig kogekunst og ekstraordinær gæstfrihed.

STUD!O åbnede i oktober 2013 og fik allerede efter blot fire måneder sin første Michelin-stjerne. I oktober 2014 blev STUD!O kåret som den tredjebedste restaurant i Danmark og den 10. bedste i Norden af White Guide Nordic. Derudover blev Torsten Vildgaard kåret som Årets Kokkeprofil i Danmark af Den Danske Spiseguide.

STUD!Os køkken er veloplagt, nysgerrigt og legende. Et sprudlende værksted, der udfordrer det nye nordiske køkkens dogmer som Torsten i høj grad selv var med til at definere som køkkenchef og kreativ drivkraft i nomas testkøkken fra 2005-2012. Filosofien bag STUD!O er dog mere inviterende og udadvendt, og selv om DNA’et stadig er nordisk, fornægter Torstens forkærlighed for især det franske og japanske køkken sig ikke. Og det kan både ses og smages.

Gæsterne inviteres ind i hjertet af STUD!O i det åbne køkken, hvor de oplever kokkene i aktion og ser deres tilfredse smil, når de rammer lige præcis det udtryk og den smag, de går efter, og herefter serverer maden med tydelig stolthed.

Kokkene nyder at udfordre dét, gæsterne forventer, de skal smage, og vende det hele på hovedet, så alle går herfra med en overraskende, varm og personlig oplevelse.

KEEP TESTING!

KØKKENCHEF

Torsten Vildgaard er køkkenchef og medejer af STUD!O, der blot 5 måneder efter åbning modtog sin første Michelin stjerne i 2014.

Han blev udlært kok på Restaurant Tinggården, men kendes bedst som Souschef og Head of R&D på noma 2005-2012. Noma blev i den periode af ”World’s 50 best restaurants” kåret til verdens bedste restaurant fra 2008-2011, og var nummer 2 i 2012.

Torsten vandt Årets Kok i Danmark 2005, vandt Nordic Challenge i 2007 og blev kåret til Årets Kok af Den Danske Spiseguide i 2014. I år er Torsten nomineret som ”Kokkenes Kok”.

I White Guide vandt STUD!O ”Årets Nye Restaurant” i 2014, og blev kåret til Danmarks 3. bedste og Nordens 10. bedste restaurant.

I 2015 blev STUD!O nomineret til "Årets restaurant" i Den Danske Spiseguide og "Bedste restaurant" i AOK's prisuddeling Byens Bedste.

SOUS CHEF

Bjarke von Holck er udlært fra AOC i november 2014, og han har på kort tid vist sig moden til at påtage det ansvar, det er at være souschef på en michelinrestaurant.

Han arbejder målrettet mod STUD!Os fælles mål om perfektion og nyskabelse, og han er hurtigt blevet ambassadør for restaurantens grundsten, der bygger på innovation og en konstant, men uhøjtidelig interaktion med hver enkelt gæst.

Otte måneder efter ansættelsen blev han udnævnt til juniorsouschef, og blot et par måneder efter blev han yderligere forfremmet.

Som Torstens højre hånd er det hans opgave at køre service på dage, hvor chefen ikke selv kan være der. Bjarke får samtidig en mulighed for at sætte sit eget aftryk på STUD!O og er en vigtig del i den fortsatte udvikling af restauranten.

ÅBNINGSTIDER

Søndag–mandag lukket

Tirsdag–onsdag kl. 19.00-24.00

Torsdag–lørdag  kl. 12.00-15.00 og kl. 19.00-24.00

KONTAKT

STUD!O
The Standard
Havnegade 44
1058 København K

Telefon: (+45) 72 14 88 08
studio@thestandardcph.dk

Smiley
Facebook
Vis på kort