MÅNEDENS PROFIL

Hver måned stiller vi fem hurtige spørgsmål til en uundværlig profil fra STUD!O. Vores helt egen julemand, Bjarke, der har været her i lidt over to år og er den ene af vores sous chefs, er hovedpersonen i december

Navn & alder:
Bjarke von Holck, 28 år

Baggrund:
Bjarke kommer originalt fra Aalborg (ligesom Lau), men drømmene om at blive en klassekok ledte ham til København, hvor han blev udlært på AOC, inden han kom ombord på holdet på STUD!O

Position:
Sous chef

Yndlingsingrediens:
Bjarke havde lidt svært ved at vælge sin yndlingsingrediens, men han endte med at vælge en dansk favorit - saltlakrids

Det bedste ved STUD!O:
Bjarke mener, at det bedste ved STUD!O er det personlige forhold, de ansatte får til gæsterne i løbet af middagsoplevelsen.
"Det er ret sjældent som kok, at du får muligheden for at gennemføre en servering fra de rå ingredienser til at stå og præsentere den for gæsterne"

Du kan følge Bjarke på instagram her

 

 

NYTÅRSMENU MED KRUG

Nu hvor 2016 er begyndt at gå på hæld, og det nye år nærmer sig med hastige skridt, er det tid til at kigge fremad og lægge planer for årets sidste aften. Perlende champagne og nytårsaften er ikke til at skille ad, og kombinerer man de to med original musik samt en Michelin-belønnet stjernekok, har man alle ingredienserne til en helt formidabel aften.

 

Som noget helt særligt giver Krug og STUD!O dig i år mulighed for at købe en udsøgt nytårsmenu for kun 500 kr. per kuvert, men der forberedes kun 50 kuverter i alt, så det gælder om at være hurtigt ude. Du booker dit valgte antal kuverter her fra d. 19. december fra kl. 09.00 om morgenen. Inden da kan du desuden downloade en særlig playliste til aftenen fra Avila Past, se hele menuen, læse mere om samarbejdet og se filmen, hvor fortolkningen af sjælfuld musik og sublim gastronomi går op i en højere enhed. 

INSTAGRAM

Følg Torsten Vildgaard på instagram, hvor han lægger billeder op fra sin hverdag som familiefar og køkkenchef på STUD!O. 

FROKOST

AFTEN

Alle billeder på hjemmesiden er taget af fotografen Signe Roderik.

OM STUD!O

STUD!O er Claus Meyer og Torsten Vildgaards gourmetrestaurant i The Standard ud til Københavns Havn. Det er her, Torsten som køkkenchef udlever sin drøm om at forene sanselig kogekunst og ekstraordinær gæstfrihed.

STUD!O åbnede i oktober 2013 og fik allerede efter blot fire måneder sin første Michelin-stjerne, der siden er blevet fastholdt. I oktober 2014 blev STUD!O kåret som den tredjebedste restaurant i Danmark og den 10. bedste i Norden af White Guide Nordic. Derudover blev Torsten Vildgaard kåret som Årets Kokkeprofil i Danmark af Den Danske Spiseguide. Senest er restauranten blevet kåret til Europas 40. bedste restaurant på OAD's top 100-liste over kontinentets bedste restauranter. Det gør ifølge listen STUD!O til Danmarks fjerdebedste restaurant. 

STUD!Os køkken er veloplagt, nysgerrigt og legende. Et sprudlende værksted, der udfordrer det nye nordiske køkkens dogmer, som Torsten i høj grad selv var med til at definere som køkkenchef og kreativ drivkraft i nomas testkøkken fra 2005-2012. Filosofien bag STUD!O er dog mere inviterende og udadvendt, og selv om DNA’et stadig er nordisk, fornægter Torstens forkærlighed for især det franske og japanske køkken sig ikke. Og det kan både ses og smages.

Gæsterne inviteres ind i hjertet af STUD!O i det åbne køkken, hvor de oplever kokkene i aktion og ser deres tilfredse smil, når de rammer lige præcis det udtryk og den smag, de går efter, og herefter serverer maden med tydelig stolthed.

Kokkene nyder at udfordre dét, gæsterne forventer, de skal smage, og vende det hele på hovedet, så alle går herfra med en overraskende, varm og personlig oplevelse.

KEEP TESTING!

KØKKENCHEF

Torsten Vildgaard er køkkenchef og medejer af STUD!O, der blot 5 måneder efter åbning modtog sin første Michelin stjerne i 2014.

Han blev udlært kok på Restaurant Tinggården, men kendes bedst som Souschef og Head of R&D på noma 2005-2012. Noma blev i den periode af ”World’s 50 best restaurants” kåret til verdens bedste restaurant fra 2008-2011, og var nummer 2 i 2012.

Torsten vandt Årets Kok i Danmark 2005, vandt Nordic Challenge i 2007 og blev kåret til Årets Kok af Den Danske Spiseguide i 2014. I år er Torsten nomineret som ”Kokkenes Kok”.

I White Guide vandt STUD!O ”Årets Nye Restaurant” i 2014, og blev kåret til Danmarks 3. bedste og Nordens 10. bedste restaurant.

I 2015 blev STUD!O nomineret til "Årets restaurant" i Den Danske Spiseguide og "Bedste restaurant" i AOK's prisuddeling Byens Bedste.

SOUS CHEF

Bjarke von Holck er udlært fra AOC i november 2014, og han har på kort tid vist sig moden til at påtage det ansvar, det er at være souschef på en michelinrestaurant.

Han arbejder målrettet mod STUD!Os fælles mål om perfektion og nyskabelse, og han er hurtigt blevet ambassadør for restaurantens grundsten, der bygger på innovation og en konstant, men uhøjtidelig interaktion med hver enkelt gæst.

Otte måneder efter ansættelsen blev han udnævnt til juniorsouschef, og blot et par måneder efter blev han yderligere forfremmet.

Som Torstens højre hånd er det hans opgave at køre service på dage, hvor chefen ikke selv kan være der. Bjarke får samtidig en mulighed for at sætte sit eget aftryk på STUD!O og er en vigtig del i den fortsatte udvikling af restauranten.

KARRIERE HOS STUD!O

Vi leder altid efter den perfekte tilføjelse til vores lille familie, og hvis du drømmer om at være stagiaire, kok, tjener eller manager hos STUD!O, så ansøg endelig!

Vi ser det som et must, at personalet på STUD!O har det sjovt, når de er på arbejde, og vi bestræber os allesammen på at skabe et afslappet og godt arbejdsmiljø. Det, sammen med vores fælles passion for at skabe en oplevelse i verdensklasse for vores gæster, er hvad du skal kunne se dig selv i for at passe godt ind. 

Vores restaurant har et stærkt nordisk DNA, der har fundet indflydelse rundt omkring i verden, og som har kvalitet og kreativitet til fælles.

Synes du, det lyder spændende? Send en e-mail med dit CV til
work@studiocph.dk

 

 

ÅBNINGSTIDER

Søndag–mandag lukket

Tirsdag–onsdag kl. 19.00-24.00

Torsdag–lørdag  kl. 12.00-15.00 og kl. 19.00-24.00

KONTAKT

STUD!O
The Standard
Havnegade 44
1058 København K

Telefon: (+45) 72 14 88 08
studio@thestandardcph.dk

Smiley
Facebook
Vis på kort