Månedens Profil

Hver måned sætter vi focus på en fra holdets profil. Denne Oktober er det vores chef de partie Marie-Sophie Grønlund, som er i søgelyset.

Navn & stilling:
Marie-Sophie Grønlund (22 år) – Chef de Partie

Hvor længe har du været på STUD!O? 
Marie-Sophie har været hos os siden August 2017.

Nationalitet:
Fransk-Dansk

Baggrund:
Før Marie-Sophie startede på STUD!O har hun arbejdet på Hotel du Palais og Le Saint-James som er et stjernet Michelin restauranter i Frankrig, senest var hun på to stjernet AOC i københavn, hvor hun ligeså arbejdede som chef de partie.

Favorit Ingrediens:
“Stilke fra alle slags urter! I Frankrig brugte vi dem kun i fond eller de røg i komposten. Men i det Nordiske køkken kan stilkene nogle gange være en bedre smag i retten end de faktiske blad.”

Det bedste ved STUD!O for dig:
”At arbejde med professionelle kokke fra hele verden, som deler den samme passion for det nordiske køkken.”

 

 

NYHEDER!

På grund af den populære efterspørgsel, vil vores STUD!O Kitchen-Experience nu være tilgængelig fra tirsdag til fredag. Book dit bord i dag!

------------------------------------------

Vi har haft fornøjelsen at have madskribent Svend Rasmussen inde og spise. Du kan se her hvad han synes om Damians nye menu!

Social Media

Find os på Facebook

og følg os på Instagram

Følg Damian Quintana, hvor han lader dig ind på sit liv som køkkenchef på STUD!O her.

Følg Morten Magh som Restaurantchef / Head Sommelier her.

FROKOST

AFTEN

Billederne på hjemmesiden er taget af fotograf Signe Roderik og Nikolai Linares.

OM STUD!O

STUD!O er en et stjernet Michelin restaurant i Københavns Centrum beliggende ved havnefronten, vi tilbyder gourmet mad med en fantastisk lokation.

Restauranten åbnede i Oktober 2013 med Torsten Vildgaard som Køkkenchef og partner til Claus Meyer. Få måneder efter åbningen modtog STUD!O én Michelin stjerne i den berømte guide, som den har vedholdt siden. I Oktober 2014 blev STUD!O udnævnt som den 3. bedste Restaurant i Danmark samt 10. bedste i de nordiske lande af White Guide Nordic. I nyere tid er STUDIO blev rangeret på OADs top 100 over de bedste restauranter i Europa samt den fjerde bedste restaurant i Danmark. I august 2017 modtog Torsten Vildgaard prisen for årets ret i kategorien Dessert med sin fortolkning af blomme.

 

Efter 4 år i spidsen for STUD!O vender Torsten Vildgaard tilbage til noma. Damian Quintana som er Torstens tidligere Souschef tilbage da STUD!O åbnede er blevet valgt til at overtage styringen af køkkenet.

STUD!O bliver nu styret i samarbejde af Damian Quintana og Morten Magh som sammen har en vision om at forene kvalitet og innovation. Ideen er at kreere et moderne køkken som ikke er begrænset til de skandinaviske lande, men som også benytter sig af mere eksotiske smage.

 

På STUD!O sætter vi en ære i at arbejde med produkter af høj kvalitet. Dette gælder selvfølgelig både for maden men også for vinen vi serverer. Alle ting er nøje udvalgt og gennemtænkt, dette kombineret med en venlig professionel service er hvad vi tror gør at folk kommer tilbage for at besøge os igen!

 

Køkkenchef: Damian Quintana

Damian er født i Patagonien, Chile i et område rigt på natur, hvor madkulturen har stor indflydelse. Damians far tog ham ofte med på fiskeri og jagtture, hvor de efterfølgende tilberedte og syltede hvad de havde fanget. Det er klart passionen for mad startede i en ung alder, og med en sådan opdragelse var det kun et spørgsmål om tid før Damian begyndte følge sin drøm om at blive kok.

Efter skole flyttede Damian til det nordlige Chile for at studere gastronomi. Kort efter han afsluttede, tog han mod udlandet for at arbejde på de bedste restauranter i verden.

Damian havde boet i New Zealand, Australien, England og Frankrig inden det var Danmark, nærmere København der blev rejsemålet. Det var her han mødte tidligere partner og køkkenchef i STUD!O Torsten Vildgaard, som hurtig blev venner og kollegaer med deres gensidige respekt for og opfattelse af mad. Det var da Torsten tog Damian ind som souschef på STUD!O deres bånd blev mere til et broderskab, en mentor og hans protegé. Damian måtte desværre forlade STUD!O efter blot 2 år, grundet komplikationer med sit visa. Da han kom tilbage til København efter et lille år startede han på Marchal, Hotel d’Angelterre som assistant head chef. Dernæst tog han på AOC, hvor han ligeledes holdte titlen som assistant head chef. Damian var dog ikke i stand til at holde sig væk fra STUD!O for længe. Så han overtog rollen som køkkenchef på STUD!O i September 2017, som stedfortræder for hans tidligere mentor og gode ven Torsten Vildgaard. Damian vil fokusere på at give en fortolkning af hans egen kulturarv, som bliver præsenteret med alle de teknikker og ideer han har set igennem sin karriere.

Restaurant Chef/ Chef Sommelier: Morten Magh

Morten er født i Helsing, Danmark og har arbejdet med mad og vin allerede fra sine teenage år. Morten’s ydmyge start var på Restaurant Tinggården i Asserbo som opvasker, hvor STUD!Os tidligere Køkkenchef Torsten Vildgaard var køkkenchef.

Efter Morten afsluttede sit forløb som tjenerelev på Brasserie Le Sommelier i København og var blevet optaget som medlem i Dansk Sommelier Forening, startede han som tjener på AOC i København. Efter kort tid blev han gjort til assisterende restaurant chef, efter næsten 2 år på AOC tog Morten i foråret 2014 til STUD!O som Chef sommelier. Morten var på STUD!O ét år, og i foråret 2015 tog han til New York for at arbejde som Beverage Director på Atera, som holder 2 michelin stjerner. Atera modtog Wine Spectators Best of Award of Excellence for deres vinkort i 2015 og igen i 2016.

Til denne dag er Morten stadig tætknyttet til hans start på Tinggåarden. Det vil altid være hans anden familie og stedet hvor hans passion for mad og vin blev plantet.

Mortens indgang til vin er meget omfavnende. Han værdsætter både de gamle og nye stile. Morten har designet STUD!Os vin program til at vise diversitet og passion. Vinene til både kortet og vinmenuer er nøje udvalgt med stort fokus på at vin skal være en oplevelse, en rejse som sætter sanserne i gang med indtryk og smage fra hele verden.

KARRIERE HOS STUD!O

Vi leder altid efter den perfekte tilføjelse til vores lille familie, og hvis du drømmer om at være stagiaire, kok, tjener eller manager hos STUD!O, så ansøg endelig!

Vi ser det som et must, at personalet på STUD!O har det sjovt, når de er på arbejde, og vi bestræber os allesammen på at skabe et afslappet og godt arbejdsmiljø. Det, sammen med vores fælles passion for at skabe en oplevelse i verdensklasse for vores gæster, er hvad du skal kunne se dig selv i for at passe godt ind. 

Vores restaurant har et stærkt nordisk DNA, der har fundet indflydelse rundt omkring i verden, og som har kvalitet og kreativitet til fælles.

Synes du, det lyder spændende? Send en e-mail med dit CV til
work@studiocph.dk

 

 

ÅBNINGSTIDER

Søndag & mandag lukket

Tirsdag, onsdag, torsdag, fredag kl. 19.00-24.00

Lørdag kl. 12.00-15.00 og kl. 19.00-24.00

 

 

KONTAKT

STUD!O
The Standard
Havnegade 44
1058 København K

Telefon: (+45) 72 14 88 08 (tirsdag-lørdag 12.00-18.00)


Ved spørgsmål til reservationer beder vi dig kontakte via denne mail studio@thestandardcph.dk
Ved kontakt angående sociale medier, samt andre Public Relations områder skriv til pr@thestandardcph.dk

Smiley
Facebook
Vis på kort