MÅNEDENS PROFIL

Hver måned stiller vi fem hurtige spørgsmål til en uundværlig profil fra STUD!O. Til at sparke året i gang har vi valgt den unge skarpskyder Nicklas Schøler, der har været her i lidt over et år.

Navn & alder:
Nicklas Schøler, 22 år

Baggrund:
Nicklas voksede op i den lille fiskerby Kjerteminde på Fyn. Han arbejdede på Sortebro Kro på Fyn, inden han kom til STUD!O, hvor han er blevet udlært som tjener

Position:
Tjener

Yndlingsingrediens:
Fordi han er tjener, fik Nicklas lov til at vælge en drikkevare. Han lagde ud med øllen Odense Pilsner, men, efter en lille tænkepause, endte han med en fadlagret Chardonnay fra Meursault

Det bedste ved STUD!O:
“For det første - vi er alle en del af et team, som alle vil gøre deres bedste og går højt op i at nå vores fælles mål. Vi er så mange forskellige mennesker med forskellige personligheder, og vi opfordres til at bruge netop det i vores arbejde frem for at tage en maske på. Det hjælper os med at udvikle os, både personligt og som et team”

Du kan følge Nicklas på instagram her 
Og på vores nye snapchat-konto på Studiocph

NYT ÅR - NY MENU

Da 2016 blev til 2017, ændrede menuen her på STUD!O. Fremover vil vi byde på frokost bestående af 9 serveringer til 1.000,- eller vores One hour lunch, der er oplagt til forretningsmøder, til 500,-.

Om aftenen kommer vi til kun at have én menu - STUD!O-OPLEVELSEN. Her frister vi med 12 serveringer til 1.300,-. Sæt dig til rette, og lad os sørge for det hele. På den måde får du den bedste oplevelse! 

INSTAGRAM & SNAPCHAT

Følg Torsten Vildgaard på instagram, hvor han lægger billeder op fra sin hverdag som familiefar og køkkenchef på STUD!O. 

Du kan også følge med i Morten Maghs instagram-dagligdag som restaurantchef og mad- og vinentusiast her.

Månedens profil har ansvaret for STUD!Os snapchat, hvor der gives et indblik bag kulisserne - tilføj Studiocph for at se mere. 

 

FROKOST

AFTEN

Alle billeder på hjemmesiden er taget af fotografen Signe Roderik.

OM STUD!O

STUD!O er Claus Meyer og Torsten Vildgaards gourmetrestaurant i The Standard ud til Københavns Havn. Det er her, Torsten som køkkenchef udlever sin drøm om at forene sanselig kogekunst og ekstraordinær gæstfrihed.

STUD!O åbnede i oktober 2013 og fik allerede efter blot fire måneder sin første Michelin-stjerne, der siden er blevet fastholdt. I oktober 2014 blev STUD!O kåret som den tredjebedste restaurant i Danmark og den 10. bedste i Norden af White Guide Nordic. Derudover blev Torsten Vildgaard kåret som Årets Kokkeprofil i Danmark af Den Danske Spiseguide. Senest er restauranten blevet kåret til Europas 40. bedste restaurant på OAD's top 100-liste over kontinentets bedste restauranter. Det gør ifølge listen STUD!O til Danmarks fjerdebedste restaurant. 

STUD!Os køkken er veloplagt, nysgerrigt og legende. Et sprudlende værksted, der udfordrer det nye nordiske køkkens dogmer, som Torsten i høj grad selv var med til at definere som køkkenchef og kreativ drivkraft i nomas testkøkken fra 2005-2012. Filosofien bag STUD!O er dog mere inviterende og udadvendt, og selv om DNA’et stadig er nordisk, fornægter Torstens forkærlighed for især det franske og japanske køkken sig ikke. Og det kan både ses og smages.

Gæsterne inviteres ind i hjertet af STUD!O i det åbne køkken, hvor de oplever kokkene i aktion og ser deres tilfredse smil, når de rammer lige præcis det udtryk og den smag, de går efter, og herefter serverer maden med tydelig stolthed.

Kokkene nyder at udfordre dét, gæsterne forventer, de skal smage, og vende det hele på hovedet, så alle går herfra med en overraskende, varm og personlig oplevelse.

KEEP TESTING!

KØKKENCHEF

Torsten Vildgaard er køkkenchef og medejer af STUD!O, der blot 5 måneder efter åbning modtog sin første Michelin stjerne i 2014.

Han blev udlært kok på Restaurant Tinggården, men kendes bedst som Souschef og Head of R&D på noma 2005-2012. Noma blev i den periode af ”World’s 50 best restaurants” kåret til verdens bedste restaurant fra 2008-2011, og var nummer 2 i 2012.

Torsten vandt Årets Kok i Danmark 2005, vandt Nordic Challenge i 2007 og blev kåret til Årets Kok af Den Danske Spiseguide i 2014. I år er Torsten nomineret som ”Kokkenes Kok”.

I White Guide vandt STUD!O ”Årets Nye Restaurant” i 2014, og blev kåret til Danmarks 3. bedste og Nordens 10. bedste restaurant.

I 2015 blev STUD!O nomineret til "Årets restaurant" i Den Danske Spiseguide og "Bedste restaurant" i AOK's prisuddeling Byens Bedste.

SOUS CHEF

Bjarke von Holck er udlært fra AOC i november 2014, og han har på kort tid vist sig moden til at påtage det ansvar, det er at være souschef på en michelinrestaurant.

Han arbejder målrettet mod STUD!Os fælles mål om perfektion og nyskabelse, og han er hurtigt blevet ambassadør for restaurantens grundsten, der bygger på innovation og en konstant, men uhøjtidelig interaktion med hver enkelt gæst.

Otte måneder efter ansættelsen blev han udnævnt til juniorsouschef, og blot et par måneder efter blev han yderligere forfremmet.

Som Torstens højre hånd er det hans opgave at køre service på dage, hvor chefen ikke selv kan være der. Bjarke får samtidig en mulighed for at sætte sit eget aftryk på STUD!O og er en vigtig del i den fortsatte udvikling af restauranten.

KARRIERE HOS STUD!O

Vi leder altid efter den perfekte tilføjelse til vores lille familie, og hvis du drømmer om at være stagiaire, kok, tjener eller manager hos STUD!O, så ansøg endelig!

Vi ser det som et must, at personalet på STUD!O har det sjovt, når de er på arbejde, og vi bestræber os allesammen på at skabe et afslappet og godt arbejdsmiljø. Det, sammen med vores fælles passion for at skabe en oplevelse i verdensklasse for vores gæster, er hvad du skal kunne se dig selv i for at passe godt ind. 

Vores restaurant har et stærkt nordisk DNA, der har fundet indflydelse rundt omkring i verden, og som har kvalitet og kreativitet til fælles.

Synes du, det lyder spændende? Send en e-mail med dit CV til
work@studiocph.dk

 

 

ÅBNINGSTIDER

Søndag–mandag lukket

Tirsdag–onsdag kl. 19.00-24.00

Torsdag–lørdag  kl. 12.00-15.00 og kl. 19.00-24.00

KONTAKT

STUD!O
The Standard
Havnegade 44
1058 København K

Telefon: (+45) 72 14 88 08
studio@thestandardcph.dk

Smiley
Facebook
Vis på kort