NYTÅRSAFTEN PÅ STUD!O

Vi holder nytårsaften på STUD!O, og lover et brag af et eksklusivt festmåltid med sæsonens bedste råvarer og sommelierens fineste vine. Damian står bag menuen, og vil sammen med sit team forkæle dig med alt fra trøfler og foie gras til østers og hummer. Nogle af retterne er kendte STUD!O klassikere, mens andre er lavet særligt til årets største festaften.

Læs mere og book her 

STUD!O Special Christmas Lunch

Vi inviterer dig til at prøve vores helt særlige Christmas Lunch denne jul. En frokostoplevelse, som består af fem serveringer; to snacks at starte på, en forret, en hovedret til deling med and og side dishes og til slut en dessert til at runde menuen af med.

Denne menu serveres kun til frokost - alle torsdage, fredage og lørdage fra 17. november og frem til 22. december fra kl. 12:00-14:00.

DKK 750 kr. pr. person - min. 2 personer.

 

 

Følg STUD!O

Follow the life at STUD!O through the eyes and lens of Head Chef Damian Quintana at @studiocph

FROKOST

AFTEN

Billederne på hjemmesiden er taget af fotograf Signe Roderik og Nikolai Linares.

OM STUD!O

På The Standard finder du STUD!O - en et stjernet Michelinrestaurant med visionen om at forene passion og innovation.

Med kig direkte til vandet kan du læne dig tilbage og lade dig forføre af det fineste nordiske køkken med en strejf af Damian Quintanas sydamerikanske rødder. Siden 2017 har Damian gået forrest som køkkenchef i det store åbne køkken og skabt helt nye smagsoplevelser, vi kun lige er begyndt at udforske. Idéen er at kreere et køkken, som er forankret i, men ikke begrænset til, de skandinaviske lande. Et nordisk køkken, som omfavner og udforsker mulighederne i alverdens smage og tilberedningsmetoder.

Restauranten åbnede i oktober 2013 med Torsten Vildgaard som køkkenchef og partner til Claus Meyer. Kort tid efter åbningen modtog STUD!O en Michelinstjerne i den berømte guide, og den har hængt ved lige siden. Senest i februar 2018 efter kun seks måneder med Damian Quintana som ny mand ved roret.

I oktober 2014 blev STUD!O udnævnt som 3. bedste restaurant i Danmark samt 10. bedste i de nordiske lande af White Guide Nordic. I nyere tid er STUD!O rangeret på OADs top 100 over bedste restauranter i Europa samt den 4. bedste restaurant i Danmark.

 

 

Køkkenchef: Damian Quintana

Damian er født i Patagonien i det helt sydlige Chile, et område rigt på natur, og hvor madkulturen har stor indflydelse. Helt fra Damian var 8 år gammel, tog han med sin far på fiskeri og jagtture, hvor de efterfølgende tilberedte, hvad de havde fanget over åben ild. Det var i denne tidlige alder, passionen for mad startede og Damian begyndte at følge sin drøm om at blive kok.

Efter skole flyttede Damian til det nordlige Chile for at studerende gastronomi, og kort efter han afsluttede sin uddannelse, tog han mod udlandet for at arbejde på de bedste restauranter i verden. Inden Damian bosatte sig i Danmark havde både New Zealand, Australien, England og Frankrig været en del af den gastronomiske rejse. I København mødte han Torsten Vildgaard, som hurtigt blev både en nær ven og kollega, da Torsten hentede Damian til STUD!O som souschef. Deres gensidige respekt for og opfattelse af mad var, hvad der bragte de to sammen, og efter Torsten forlod STUD!O i 2017 er han og Damian stadig sparringspartnere i dag.

Damian startede sin karriere i Danmark på Noma og rykkede senere til STUD!O. Siden STUD!Os åbning i 2013 har Damian været at finde på flere af de bedste restauranter i København, bl.a. som assisterende køkkenchef på både tostjernede AOC og Marchal på D’angleterre. Han kunne dog ikke holde sig fra STUD!O, og i september 2017 overtog han rollen som køkkenchef for Torsten Vildgaard.

Damian er dybt funderet i det nordiske køkken, men ønsker samtidig at give en fortolkning af sin egen kulturarv, som præsenteres i både smage og teknikker såvel som farver.

 

 

Chefsommelier: Lau Christian Thorn

Lau har arbejdet med mad og vin allerede fra sine tidlige teenageår. Den ydmyge start var som opvasker på en lille restaurant i Aalborg, dernæst som tjenerelev og senere også Assistant Manager på MASH Aarhus. Efter Lau afsluttede sit forløb i lære som tjener og sommelier og desuden var optaget som medlem i Dansk Sommelier Forening, rykkede han pælene til København, hvor han siden har været at finde på højtprofilerede københavnske restauranter, bl.a. Umami samt Marchal og Formel B, som begge har en stjerne i Michelinguiden. I 2016 startede Lau som chefsommelier på STUD!O og er det i dag for hele The Standard.

Laus vinstil er klassisk og interessen og passionen går især tilbage til dengang Frankrig, Tyskland og Spanien dominerede verdens vinproduktion, og tiden hvor vin fra USA og Australien var eksotisk. Trods den klassiske tilgang til vinene, er Lau ikke bange for at benytte sig af nye stile. Især den mere naturligt producerede vin har noget at byde på, og er noget, som fortsat udforskes på STUD!O.

 

 

KARRIERE HOS STUD!O

Vi leder altid efter den perfekte tilføjelse til vores lille familie, og hvis du drømmer om at være stagiaire, kok, tjener eller manager hos STUD!O, så ansøg endelig!

Vi ser det som et must, at personalet på STUD!O har det sjovt, når de er på arbejde, og vi bestræber os allesammen på at skabe et afslappet og godt arbejdsmiljø. Det, sammen med vores fælles passion for at skabe en oplevelse i verdensklasse for vores gæster, er hvad du skal kunne se dig selv i for at passe godt ind. 

Vores restaurant har et stærkt nordisk DNA, der har fundet indflydelse rundt omkring i verden, og som har kvalitet og kreativitet til fælles.

Synes du, det lyder spændende?
Send en e-mail med dit CV til CEO Merete Holst på
job@thestandardcph.dk

 

 

 

ÅBNINGSTIDER

Søndag og mandag lukket

Tirsdag og onsdag kl. 18.30-24.00

Torsdag og fredag kl. 12.00-15.00 og 18.30-24.00

Lørdag kl. 18.30-24.00

 

 

KONTAKT

STUD!O
The Standard
Havnegade 44
1058 København K

Telefon: (+45) 72 14 88 08 (tirsdag-lørdag 13.00-20.00)


Ved spørgsmål til reservationer eller andre henvendelser kan du altid kontakte os via denne mail studio@thestandardcph.dk

Smiley
Facebook
Vis på kort