MÅNEDENS PROFIL

Hver måned stiller vi fem hurtige spørgsmål til en uundværlig profil fra STUD!O. Denne måned har vi talt med Noah, der har været hos os i lige omkring et halvt år

Navn & alder:
Noah Manuel Constantino Muscat, 21 år

Baggrund: 
Noah kommer fra Odense, og han har tidligere arbejdet på toppen af Jylland for Brøndums hotel i Skagen

Position:
Chef de Partie på snacks

Yndlingsingrediens:
Noahs yndlingsingrediens er jomfruhummer

Det bedste ved STUD!O:
"Uanset hvordan dagen går, og hvordan det hele er, så føler jeg, at jeg altid lærer noget. Hele teamet er som en stor familie"

Du kan følge Noah på instagram her
Og selvfølgelig også på vores snapchat - Studiocph

 

VAGTSKIFTE

Efter 4 år i spidsen for STUD!O, har Torsten Vildgaard valgt at tage imod et tilbud om at blive højre hånd for René Redzepi på noma.
Torsten afløses som køkkenchef af Damian Quintana, som var Torstens wingman på STUD!O fra restaurantens fødsel i 2013 og to år frem. Inden da arbejdede Damian i to år sammen med Torsten på noma, og de seneste par år har Damian været assisterende køkkenchef på D´Angleterre og senest assisterende køkkenchef på restaurant AOC.

 

STUD!O holder sommerferie fra den 11. juli til den 1. august. Torstens sidste dag på STUD!O bliver lørdag den 2. september.
De sidste 7 dage af august bliver en fejring af Torstens periode på STUD!O og af den nye begyndelse med Damian. August bliver en sjælden, sidste lejlighed til at opleve to af de mest markante yngre skikkelser i dansk gastronomi på gulvet i samme køkken.

INSTAGRAM & SNAPCHAT

Følg Torsten Vildgaard på instagram, hvor han lægger billeder op fra sin hverdag som familiefar og køkkenchef på STUD!O. 

Du kan også følge med i Morten Maghs instagram-dagligdag som restaurantchef og mad- og vinentusiast her.

Månedens profil har ansvaret for STUD!Os snapchat, hvor der gives et indblik bag kulisserne - tilføj Studiocph for at se mere. 

 

FROKOST

AFTEN

Alle billeder på hjemmesiden er taget af fotografen Signe Roderik.

OM STUD!O

STUD!O er Claus Meyer og Torsten Vildgaards gourmetrestaurant i The Standard ud til Københavns Havn. Det er her, Torsten som køkkenchef udlever sin drøm om at forene sanselig kogekunst og ekstraordinær gæstfrihed.

STUD!O åbnede i oktober 2013 og fik allerede efter blot fire måneder sin første Michelin-stjerne, der siden er blevet fastholdt. I oktober 2014 blev STUD!O kåret som den tredjebedste restaurant i Danmark og den 10. bedste i Norden af White Guide Nordic. Derudover blev Torsten Vildgaard kåret som Årets Kokkeprofil i Danmark af Den Danske Spiseguide. Senest er restauranten blevet kåret til Europas 40. bedste restaurant på OAD's top 100-liste over kontinentets bedste restauranter. Det gør ifølge listen STUD!O til Danmarks fjerdebedste restaurant. 

STUD!Os køkken er veloplagt, nysgerrigt og legende. Et sprudlende værksted, der udfordrer det nye nordiske køkkens dogmer, som Torsten i høj grad selv var med til at definere som køkkenchef og kreativ drivkraft i nomas testkøkken fra 2005-2012. Filosofien bag STUD!O er dog mere inviterende og udadvendt, og selv om DNA’et stadig er nordisk, fornægter Torstens forkærlighed for især det franske og japanske køkken sig ikke. Og det kan både ses og smages.

Gæsterne inviteres ind i hjertet af STUD!O i det åbne køkken, hvor de oplever kokkene i aktion og ser deres tilfredse smil, når de rammer lige præcis det udtryk og den smag, de går efter, og herefter serverer maden med tydelig stolthed.

Kokkene nyder at udfordre dét, gæsterne forventer, de skal smage, og vende det hele på hovedet, så alle går herfra med en overraskende, varm og personlig oplevelse.

KEEP TESTING!

KØKKENCHEF

Torsten Vildgaard er køkkenchef og medejer af STUD!O, der blot 5 måneder efter åbning modtog sin første Michelin stjerne i 2014.

Han blev udlært kok på Restaurant Tinggården, men kendes bedst som Souschef og Head of R&D på noma 2005-2012. Noma blev i den periode af ”World’s 50 best restaurants” kåret til verdens bedste restaurant fra 2008-2011, og var nummer 2 i 2012.

Torsten vandt Årets Kok i Danmark 2005, vandt Nordic Challenge i 2007 og blev kåret til Årets Kok af Den Danske Spiseguide i 2014. I år er Torsten nomineret som ”Kokkenes Kok”.

I White Guide vandt STUD!O ”Årets Nye Restaurant” i 2014, og blev kåret til Danmarks 3. bedste og Nordens 10. bedste restaurant.

I 2015 blev STUD!O nomineret til "Årets restaurant" i Den Danske Spiseguide og "Bedste restaurant" i AOK's prisuddeling Byens Bedste.

SOUS CHEF

Bjarke von Holck er udlært fra AOC i november 2014, og han har på kort tid vist sig moden til at påtage det ansvar, det er at være souschef på en michelinrestaurant.

Han arbejder målrettet mod STUD!Os fælles mål om perfektion og nyskabelse, og han er hurtigt blevet ambassadør for restaurantens grundsten, der bygger på innovation og en konstant, men uhøjtidelig interaktion med hver enkelt gæst.

Otte måneder efter ansættelsen blev han udnævnt til juniorsouschef, og blot et par måneder efter blev han yderligere forfremmet.

Som Torstens højre hånd er det hans opgave at køre service på dage, hvor chefen ikke selv kan være der. Bjarke får samtidig en mulighed for at sætte sit eget aftryk på STUD!O og er en vigtig del i den fortsatte udvikling af restauranten.

KARRIERE HOS STUD!O

Vi leder altid efter den perfekte tilføjelse til vores lille familie, og hvis du drømmer om at være stagiaire, kok, tjener eller manager hos STUD!O, så ansøg endelig!

Vi ser det som et must, at personalet på STUD!O har det sjovt, når de er på arbejde, og vi bestræber os allesammen på at skabe et afslappet og godt arbejdsmiljø. Det, sammen med vores fælles passion for at skabe en oplevelse i verdensklasse for vores gæster, er hvad du skal kunne se dig selv i for at passe godt ind. 

Vores restaurant har et stærkt nordisk DNA, der har fundet indflydelse rundt omkring i verden, og som har kvalitet og kreativitet til fælles.

Synes du, det lyder spændende? Send en e-mail med dit CV til
work@studiocph.dk

 

 

ÅBNINGSTIDER

Søndag & mandag lukket

Tirsdag, onsdag & torsdag kl. 19.00-24.00

Fredag & lørdag kl. 12.00-15.30 og kl. 19.00-24.00

Fra den 1. september fredag kun kl. 19.00-24.00. Lørdag stadig kl. 12.00-15.30 og kl. 19.00-24-00

KONTAKT

STUD!O
The Standard
Havnegade 44
1058 København K

Telefon: (+45) 72 14 88 08 (tirsdag-lørdag 12.00-18.00)
studio@thestandardcph.dk

Smiley
Facebook
Vis på kort