STUD!O & FRIENDS - MAAEMO

DELTAG I VORES STUD!O & FRIENDS-EVENT MED MAAEMO

Vi er meget beærede og stolte af at kunne løfte sløret for vores næste STUD!O & Friends-arrangement.

Den 10. oktober får STUD!O besøg af danske Esben Holmboe Bang fra Maaemo, Norges første trestjernede michelinrestaurant nogensinde. Han og Torsten Vildgaard vil i samarbejde kreere en middag, der bringer deres to fortolkninger af det nordiske køkken sammen; en menu baseret på de bedste råvarer, Norden har at byde på.

HVAD: Middagen inkluderer champagne, otte snacks (fire fra hver kok), en otterettersmenu (fire retter fra hver kok), vinmenu, vand, kaffe og sødt.

HVOR: STUD!O, Havnegade 44, 1058 København K klokken 19.

PRIS: 3.000 kroner per person for hele pakken nævnt ovenfor.

HVORDAN: Vi har meget få pladser til denne middag. Billetterne kan købes via dette link.

BUSINESS LUNCH PÅ STUD!O

Man kan sagtens nyde frokost på michelinniveau, selv om tiden er knap. STUD!O har introduceret en forretningsfrokost til 500 kroner bestående af tre retter, som kan klares på en time.

 

Er tidsplanen knap så stram, er der mulighed for at tilvælge retter med caviar og trøffel, og som altid kan man også få fem og syv retter til frokost.  

 

 

INSTAGRAM & NOTESBOG

Følg Torsten Vildgaard fra STUD!O på Instagram og i hans "notesbog" Keep Testing.

FROKOST

AFTEN

Alle billeder på hjemmesiden er taget af fotografen Signe Roderik.

OM STUD!O

STUD!O er Claus Meyer og Torsten Vildgaards gourmetrestaurant i The Standard ud til Københavns Havn. Det er her, Torsten som køkkenchef udlever sin drøm om at forene sanselig kogekunst og ekstraordinær gæstfrihed.

STUD!O åbnede i oktober 2013 og fik allerede efter blot fire måneder sin første Michelin-stjerne. I oktober 2014 blev STUD!O kåret som den tredjebedste restaurant i Danmark og den 10. bedste i Norden af White Guide Nordic. Derudover blev Torsten Vildgaard kåret som Årets Kokkeprofil i Danmark af Den Danske Spiseguide. Senest er restauranten blevet kåret til Europas 40. bedste restaurant på OAD's top 100-liste over kontinentets bedste restauranter. Det gør ifølge listen STUD!O til Danmarks fjerdebedste restaurant. 

STUD!Os køkken er veloplagt, nysgerrigt og legende. Et sprudlende værksted, der udfordrer det nye nordiske køkkens dogmer som Torsten i høj grad selv var med til at definere som køkkenchef og kreativ drivkraft i nomas testkøkken fra 2005-2012. Filosofien bag STUD!O er dog mere inviterende og udadvendt, og selv om DNA’et stadig er nordisk, fornægter Torstens forkærlighed for især det franske og japanske køkken sig ikke. Og det kan både ses og smages.

Gæsterne inviteres ind i hjertet af STUD!O i det åbne køkken, hvor de oplever kokkene i aktion og ser deres tilfredse smil, når de rammer lige præcis det udtryk og den smag, de går efter, og herefter serverer maden med tydelig stolthed.

Kokkene nyder at udfordre dét, gæsterne forventer, de skal smage, og vende det hele på hovedet, så alle går herfra med en overraskende, varm og personlig oplevelse.

KEEP TESTING!

KØKKENCHEF

Torsten Vildgaard er køkkenchef og medejer af STUD!O, der blot 5 måneder efter åbning modtog sin første Michelin stjerne i 2014.

Han blev udlært kok på Restaurant Tinggården, men kendes bedst som Souschef og Head of R&D på noma 2005-2012. Noma blev i den periode af ”World’s 50 best restaurants” kåret til verdens bedste restaurant fra 2008-2011, og var nummer 2 i 2012.

Torsten vandt Årets Kok i Danmark 2005, vandt Nordic Challenge i 2007 og blev kåret til Årets Kok af Den Danske Spiseguide i 2014. I år er Torsten nomineret som ”Kokkenes Kok”.

I White Guide vandt STUD!O ”Årets Nye Restaurant” i 2014, og blev kåret til Danmarks 3. bedste og Nordens 10. bedste restaurant.

I 2015 blev STUD!O nomineret til "Årets restaurant" i Den Danske Spiseguide og "Bedste restaurant" i AOK's prisuddeling Byens Bedste.

SOUS CHEF

Bjarke von Holck er udlært fra AOC i november 2014, og han har på kort tid vist sig moden til at påtage det ansvar, det er at være souschef på en michelinrestaurant.

Han arbejder målrettet mod STUD!Os fælles mål om perfektion og nyskabelse, og han er hurtigt blevet ambassadør for restaurantens grundsten, der bygger på innovation og en konstant, men uhøjtidelig interaktion med hver enkelt gæst.

Otte måneder efter ansættelsen blev han udnævnt til juniorsouschef, og blot et par måneder efter blev han yderligere forfremmet.

Som Torstens højre hånd er det hans opgave at køre service på dage, hvor chefen ikke selv kan være der. Bjarke får samtidig en mulighed for at sætte sit eget aftryk på STUD!O og er en vigtig del i den fortsatte udvikling af restauranten.

ÅBNINGSTIDER

Søndag–mandag lukket

Tirsdag–onsdag kl. 19.00-24.00

Torsdag–lørdag  kl. 12.00-15.00 og kl. 19.00-24.00

KONTAKT

STUD!O
The Standard
Havnegade 44
1058 København K

Telefon: (+45) 72 14 88 08
studio@thestandardcph.dk

Smiley
Facebook
Vis på kort