Frokost på STUD!O

Du kan nu nyde vores Studio Lunch Experience fredag til lørdag 12:00-15:00!

 

 

 

Følg STUD!O

Follow the life at STUD!O at @studiocph

FROKOST

AFTEN

Billederne på hjemmesiden er taget af fotograf Signe Roderik og Nikolai Linares.

OM STUD!O

Med den smukkest tænkelig udsigt over København finder du STUD!O - en et stjernet Michelinrestaurant med visionen om at forene håndværk og jordforbindelse med udsyn og innovation.

Med kig direkte til vandet kan du læne dig tilbage og lade dig forføre af det fineste nordiske køkken med et forførende strejf af Sydamerika. Bag restauranten ligger en vision om at skabe et køkken, som er forankret i, men ikke begrænset til, vores egen region. Et nordisk køkken, som omfavner og udforsker mulighederne i alverdens smage og tilberedningsmetoder.

Restauranten åbnede i oktober 2013 med Torsten Vildgaard som køkkenchef og Claus Meyer som partner. Kort tid efter åbningen modtog STUD!O en Michelinstjerne i den berømte guide, og den har hængt ved lige siden.

I oktober 2014 blev STUD!O udnævnt som 3. bedste restaurant i Danmark samt 10. bedste i de nordiske lande af White Guide Nordic. I nyere tid er STUD!O rangeret på OADs top 100 over bedste restauranter i Europa samt den 4. bedste restaurant i Danmark.

 

 

 

 

 

 

 

Chefsommelier: Lau Christian Thorn

Lau har arbejdet med mad og vin allerede fra sine tidlige teenageår. Den ydmyge start var som opvasker på en lille restaurant i Aalborg, dernæst som tjenerelev og senere også Assistant Manager på MASH Aarhus. Efter Lau afsluttede sit forløb i lære som tjener og sommelier og desuden var optaget som medlem i Dansk Sommelier Forening, rykkede han pælene til København, hvor han siden har været at finde på højtprofilerede københavnske restauranter, bl.a. Umami samt Marchal og Formel B, som begge har en stjerne i Michelinguiden. I 2016 startede Lau som chefsommelier på STUD!O og er det i dag for hele The Standard.

Laus vinstil er klassisk og interessen og passionen går især tilbage til dengang Frankrig, Tyskland og Spanien dominerede verdens vinproduktion, og tiden hvor vin fra USA og Australien var eksotisk. Trods den klassiske tilgang til vinene, er Lau ikke bange for at benytte sig af nye stile. Især den mere naturligt producerede vin har noget at byde på, og er noget, som fortsat udforskes på STUD!O.

 

 

KARRIERE HOS STUD!O

Vi leder altid efter den perfekte tilføjelse til vores lille familie, og hvis du drømmer om at være stagiaire, kok, tjener eller manager hos STUD!O, så ansøg endelig!

Vi ser det som et must, at personalet på STUD!O har det sjovt, når de er på arbejde, og vi bestræber os allesammen på at skabe et afslappet og godt arbejdsmiljø. Det, sammen med vores fælles passion for at skabe en oplevelse i verdensklasse for vores gæster, er hvad du skal kunne se dig selv i for at passe godt ind. 

Vores restaurant har et stærkt nordisk DNA, der har fundet indflydelse rundt omkring i verden, og som har kvalitet og kreativitet til fælles.

Synes du, det lyder spændende?
Send en e-mail med dit CV til CEO Merete Holst på
job@thestandardcph.dk

 

 

 

ÅBNINGSTIDER

Søndag og mandag lukket

Tirsdag til torsdag kl. 18.30-24.00

Fredag og lørdag kl. 12.00-15.00 og 18.30-24.00

 

 

 

KONTAKT

STUD!O
The Standard
Havnegade 44
1058 København K

Telefon: (+45) 72 14 88 08 (tirsdag-lørdag 13.00-20.00)


Ved spørgsmål til reservationer eller andre henvendelser kan du altid kontakte os via denne mail studio@thestandardcph.dk

Smiley
Facebook
Vis på kort