Almanak klarer påskemenuen – Husk dog at bestille i god tid

Inde på Almanak har de med deres dybe rødder i det moderne danske køkken en særlig forkærlighed for påsken. Normalt har de derfor også susende travlt med en fyldt restaurant på denne tid af året, men i år må de gå anderledes til værks. De er derfor glade for at kunne tilbyde deres påskemenu som take away.

 

Lige nu begynder forårets knasende sprøde råvarer at pible op af jorden, og årets første rabarber og asparges er netop landet i køkkenet. De indgår selvfølgelig i vores påskemenu sammen med andre lækkerier som bl.a. stenbiderrogn, vagtelæg, lam og fremragende islandsk laks.

Påskemenuen består af 4 retter og fås både som frokostmenu (325 kr. pr. person) og aftenmenu (400 kr. pr. person). Det er – selvfølgelig – muligt at bestille forskellige slags snaps til, også hjemmelavet honningsøp. Menuen kan hentes alle påskens dage, dvs. fra onsdag 8. april til og med 2. påskedag (mandag)

Se Almanaks påskemenu her.

Vi vil gerne at ingen skal gå forgæves, og opfordrer derfor til at bestille hurtigst muligt. Vi modtager bestillinger døgnet rundt via almanak@thestandardcph.dk

Maden kan i påsken også bestilles på telefon 72148808 onsdag til mandag mellem kl. 11.00-19.30.  Den kan afhentes mellem 11.00 – 14.00 (frokost) og 16.00 – 20.00 (aften ) de samme dage.

 

Pizza og lækkert verdenskøkken fra Mission

Vores søsterrestaurant, Mission, her på The Standard tilbyder også forrygende dejlig take away hele påsken. Her er tale om ægte comfort food, der varmer sjælen hos børn og voksne. Menuen står bl.a. på lækre surdejspizzaer, bowls og deleretter, der egner sig til en hyggelig aften derhjemme eller en picnic ud i det blå. Take away fra Mission kan både være en selvhenter eller bringes ud via WOLT.

Og husk det selvfølgelig er muligt at sammensætte sin take away fra almanak og Mission, hvis børnene eksempelvis gerne vil have en bambini pizza på årets frokostbord.

Se Missions take away her

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt

Vi ville så gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO