Almanak søger faglærte kokke

Almanak søger faglærte kokke

Almanak er en moderne bistro og en af Københavns bastioner indenfor dansk smørrebrød. Her går sæsonernes gang hånd i hånd med den gode smag; og frokost- såvel som aftenmenuen er altid bestemt af, hvad havet, landet og marken har at byde på – og allerhelst fra vores egen danske baghave.

Almanak og hele The Standard er i rivende udvikling og står aldrig stille; vi søger derfor lige nu nye kolleger til at være en del af vores gastronomiske rejse i et hus med mange muligheder.

Vi forventer at:

  • Du er faglært kok og kan lave mad med stor velsmag uden at gå på kompromis med sundheden.
  • Du har kendskab til og passion for at arbejde med råvarer i sæson.
  • Du er en dygtig, kreativ og engageret håndværker med en stor portion faglig stolthed.
  • Du er kompromisløs, når det gælder den gode kvalitet.
  • Du er pligtopfyldende, serviceminded, fleksibel og løsningsorienteret.
  • Du er en teamspiller og har gode samarbejdsevner.
  • Du er mødestabil uanset mødetidspunkt og har en fin fysik.

Vi har brug for en person, der er struktureret, målrettet og resultatorienteret. Du kan lide at arbejde i et højt tempo i et kreativt miljø med en uformel omgangstone. Kvalitet er en integreret del af alt, hvad du gør, og humor, empati og et smil er naturligt for dig.

Er du interesseret i at komme med på holdet? Kontakt ejer og direktør på The Standard, Merete Holst på mho@thestandardcph.dk. Vedhæft gerne dit CV og skriv lidt om dig selv og din baggrund indenfor faget.

OM THE STANDARD

Ved Københavns smukke Inderhavn ligger Almanak i stueetagen på The Standard, som herudover huser tre andre unikke koncepter; Michelinrestauranten STUD!O, den helt nye og farverige restaurant Mission og et eksklusivt Private Dining Room. Her favnes der bredt, men er samtidig én stor familie under samme tag.

The Standard har et stort team af unge, passionerede kolleger, hvor teamwork og socialisering vægtes højt for det velfungerende arbejdsmiljø. Husets forskellige koncepter bidrager til en kreativ hverdag, hvor der er plads til sparring restauranterne i mellem.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Nytår 2019

Årets sidste dag er altid noget helt specielt på The Standard, og i år springer vi

TAK FOR NOGLE FANTASTISKE TIMER!

Et af vores store ønsker med og i The Standard er, at hele huset skal summe