Bæredygtig fisk- og skaldyrsaften med Clou og STUD!O

På Studio

11. september 2020

Nyd en 8-retters gourmetmiddag med en hyldest til sæsonens bæredygtige fisk og skaldyr. To af Københavns dygtigste køkkenchefer - Alan Bates fra toprestauranten STUD!O og Jonathan K. Berntsen fra den ét-stjernede Clou - kombinerer deres fælles kærlighed til det klassiske franske køkken med det bedste fra havet denne aften på STUD!O. En aften i velsmagens tegn, hvor du også får et indblik i, hvordan sæsonens bæredygtige fisk og skaldyr kan tilberedes til perfektion.

Pris: 1100 kr. + gebyr for 8 retter inkl. kaffe og petit four. Vinmenu kan tilkøbes.

Book billet her .

 

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Farvel og TAK til 2020 – et år med op- og nedture

Sikke en rutsjetur 2020 har været, og TAK fordi I har været med os hele vejen.

The Standard Nytårs take away

Almanaks Nytårsmenu – Take Away  OBS. NYTÅRSMENUER FRA ALMANAK ER UDSOLGT, MEN VI HAR STADIG ET
De nuværende restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 07.februar 2021. Vi følger naturligvis situationen nøje, og I kan følge os her på www.thestandardcph.dk og de sociale medier, som vi løbende opdaterer med vores tiltag i forbindelse dermed.