Bæredygtig fisk- og skaldyrsaften med Clou og STUD!O

På Studio

11. september 2020

Nyd en 8-retters gourmetmiddag med en hyldest til sæsonens bæredygtige fisk og skaldyr. To af Københavns dygtigste køkkenchefer - Alan Bates fra toprestauranten STUD!O og Jonathan K. Berntsen fra den ét-stjernede Clou - kombinerer deres fælles kærlighed til det klassiske franske køkken med det bedste fra havet denne aften på STUD!O. En aften i velsmagens tegn, hvor du også får et indblik i, hvordan sæsonens bæredygtige fisk og skaldyr kan tilberedes til perfektion.

Pris: 1100 kr. + gebyr for 8 retter inkl. kaffe og petit four. Vinmenu kan tilkøbes.

Book billet her .

 

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Afsnit 5: Fortællinger fra en restauratør – hvor blev fællessangen af? Om stor taknemmelighed og groteske vilkår

Kære gæster og følgere af The Standard Det er nu seks måneder, siden statsministeren lukkede landet

Dining week – efterårsferien 2020

Vi er super glade for at kunne præsentere, at Almanak dette efterår deltager i Dining Week.
Der er flere spændende begivenheder på The Standard over efteråret

Kom til Dining Week på Almanak i uge 42, hvor du får 10 retter for 525 kr. Læs mere her.

Almanak deltager også i CPH Beer Week, med både smørrebrødsfad og øl ad libitum, samt Brygmesterens Gæstebud. Læs mere her