Bobler og fredagsjazz til 100 kr – fredag d. 17/07

På fredag loves der høj sol og 22 grader, og da vi blev nødt til at aflyse jazz eventet i fredags pga. regn, har vi valgt at skubbe det hele en uge! Det vil sige vi giver vi den lidt ekstra gas med eftermiddagsjazz fredag 17. juli fra kl. 15-17! Hvordan bedre end at fejre sommervejrets retur med et glas bobler i solen med sød jazzmusik på kajen? Vi sørger for at fylde masser af bobler på køl, for i dagens anledning koster et glas og en dejlig jazzoplevelse blot 100 kr., og igen går 50 kr. ubeskåret til musikerne.

Bag instrumenterne er det Chris Andersen med Emil Hornhaver og Mariusz Prasniewski!

Efter koncerten er alle selvfølgelig velkomne til at blive hængende og nyde et aftensmåltid på Almanak med skøn udsigt over Københavns livlige inderhavn. Husk dog at booke bord til dette, hvis du vil være sikker på en plads på terrassen.

 

Book billet her .

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Mortensaften på Almanak – eller som take away

Klassisk og hyggelig Mortens And ”med det hele” Meget er forandret i 2020, men traditionerne har

Ny pop up-restaurant: Mission Green smager af 1001 nats eventyr

De næste seks uger slår vi dørene op til pop up-restauranten Mission Green, hvor vi serverer

NY POP UP-RESTAURANT - ÅBNINGSTILBUD I OKTOBER


Mission Green åbner med et brag af en fest! Fra onsdag d. 21. oktober og resten af oktober kan du fra kun DKK 375,- få køkkenets guidede tur rundt i menu kortet tilsat tjenernes valg af vin og drikke til herlighederne. Du kan vælge en Mission Trip med 6 eller 8 serveringer, som bliver anrettet som skønne deleretter, og da vi fortsat skal lukke kl. 22, er I garanteret bordet hele aftenen.

Læs mere her.