Bobler og Jazzweek på The Standard

I anledning af Copenhagen Jazz Week inviterer The Standard til Bobler og Jazz på almanaks terrasse ved havnefronten for kun DKK 100,- .(Vi gør opmærksom på begrænset antal billetter)

Over 3 fredage i juli måned vil professionelle jazzmusikere, bl.a. fløjet ind fra New York, spille skønne jazz toner, som kan nydes med bobler og østers helt ned til vandet (se programmet herunder).

Arrangementet starter kl. 14.30 og selve koncerten går i gang kl. kl. 15. Du har i billetprisen reserveret plads og bord direkte ned til vandet (hvis vejret tillader vi er udendørs), frem til koncertens afslutning kl. 17.00. Hvis man ønsker at afslutte eftermiddagen med en middag på Almanak, skal man blot huske at bestille bord på forhånd. Du kan se aftenmenuen her.

Pris pr. billet: 100 kr (ekskl. billetgebyr)

Med i billetprisen er musikken og et glas velkomst bobler. Der vil være mulighed for at bestille andre drikkevarer samt østers og snacks fra menuen under koncerten.

Obs. hvis vejrudsigten melder regn, åbner vi naturligvis dørene for restaurant Almanak.

Program: 

The Standard x Christopher Andersen

Christopher Andersen er en dansk-amerikansk trommeslager der har været udenlands for at studerer og spille. Nu er Chris dog vendt tilbage til Danmark og den Københavnske jazzscene, hvor han blandt andet har haft besøg af den amerikanske sangerinde Vanisha Gould. Almanak havde dengang fornøjelsen af flere koncerter de to afholdte sammen, og nu kan almanak igen byde på en ørebid af Chris´s åbenlyse talent,  når han i år står bag to af The Standards koncerter under årets jazzfestival.

09/07

På denne eftermiddag spiller Chris sammen med to New York baserede musikere, når han for en eftermiddag danner trio med Rasmus Sørensen på klaver og Mathias Højgaard på bas. De tre vil spille et bredt udvalg af forskellige trio arrangementer såvel som standarder fra den amerikanske sangbog.

16/07

På denne dejlige eftermiddag får vi fornøjelsen af en vaskeægte jazz duo bestående af Emil Hornhaver på guitar og Mariusz Praśniewski på bas. De to vil spille nogle skønne numre fra The Great American Songbook med alt fra glade svingende numre til bløde ballader.

23/07

Denne eftermiddag kommer Chris’ med to af de helt store; nemlig, Rasmus Sørensen, som til daglig er bosat i New York, og Matthias Petri som er en af de mest eftertragtede bassister på den danske scene. De tre vil spille en masse forskellige trio arrangementer såvel som standarder fra den amerikanske sangbog

Køb billetter her. 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Fornem Michelin-hæder til STUDIOs køkkenchef

Da vi i år ansatte Christoffer Sørensen til at stå i spidsen for STUDIO, følte vi

Afsnit 8: Fortællinger fra en restauratør

Lad os sammen sikre liv og glade dage i generationer frem Det har på alle måder

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.