GODT NYT til dig som mangler de sidste julegaver

Fra i dag og til juleaften, kan man nemlig købe online gavekort i samtlige af vores restauranter på The Standard, og vi fejrer det med at reducere priserne min. 25% på nogle af husets mest populære madoplevelser.

Forkæl derfor ham eller hende du holder af med et gavekort til en Michelin-frokost på STUDIO til DKK 500, en aften på Almanak til enten DKK 500 eller DKK 1000 med alt inklusiv, eller alternativt – giv en livsglad aften med masser af mad, drikke og klimabevidsthed på Mission til DKK 600.

Julen skal nemlig nydes uden stress og jag, og det skal hermed blive en god ting, at have nydt dét ekstra glas gløgg eller slentreturen ned af Kgs. Nytorv, hvor man ikke nåede alle julegaverne 🙂

Du kan læse mere om vores forskellige madoplevelse her, og dagens aktuelle menu i oplevelsen er altid at læse på restaurantens hjemmeside.

 

Party Package

Missions menu er inspireret af Middelhavet og Mellemøsten, og her får du 10 serveringer serveret med et livsglad Californisk mindset – og med masser af smag. Filosofien er ”vegetable forward” og ”sharing style” hen over borden.

Du kommer derfor også igennem 10 meget forskellige serveringer med alt fra de pizzaer, som Politikken tidligere på året kaldte blandt byens bedste, til hjemmelavet pasta, til helt nye måder at tænke grøntsager på, inden der sluttes af med Missions signatur-softice lavet på bæredygtig hø-mælk.

Hertil kommer så øl, vand og vin ad libitum i to timer.

Alt sammen for DKK 600 hvis du køber Party Package gavekort inden jul. Missions Party Package koster normalt DKK 750.

Køb et Party Package gavekort her

Foruden Party Package, tilbyder Mission også gavekort til mindre menuer – såsom Frokostmenu til DKK 175 og Kitchen Trip med udvalgte retter til DKK 350.

Du har naturligvis også mulighed for at få udstedt et gavekort til en du holder af, med et valgfrit beløb til Mission.

Se alle gavekort til Mission her.

 

En aften på Almanak

Dette er måske vores allermest populære menu, hvor du igennem en hel aften, og minimum 5 retter, får serveret alt det bedste Almanak har at byde på. Se mere her.

En aften på Almanak fås også som alt inklusiv med drikkevarer. Se mere her.

Som hos Mission kan du naturligvis også selv skræddersy dit gavekort med et valgfrit beløb til Almanak.

Se alle gavekort til Almanak her.

 

Michelin frokost på STUDIO

Nu har du muligheden for at forære en unik oplevelse i unikke rammer: Danmarks, måske mindste, og, helt sikkert anmelderroste Michelin-restaurant, STUDIO.

For kun DKK 500 (normalpris DKK 700) kan du give et gavekort til en frokost med 5 unikke serveringer.

STUDIO fik tidligere på året ny Køkkenchef, da Allan Bates overtog roret efter at have været souschef på Henne Kirkeby Kro. Det har han gjort med stor succes, og den lille restaurant med den fantastiske udsigt, har fået meget travlt efter flotte anmeldelser som disse fra White Guide og Feinschmeckeren.

Hos STUDIO kan du også købe et gavekort til aftenens menu bestående af ni unikke serveringer og hertilhørende vinmenu. Denne menu udbydes også som gavekort uden vinmenu.

Du har naturligvis også muligheden for selv at bestemme, hvilket beløb der skal stå på dit gavekort til STUDIO.

Se alle gavekort til STUDIO her.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt

Vi ville så gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO