Grøn soul food fra Mission – take away til børn og voksne

I disse dage holder vi selvfølgelig restauranten lukket, men vi rigtig glade for, at vi stadig må forsøde tilværelsen en lille smule for sultne københavnere med dejlig comfort food som take away. Du er velkommen til selv at afhente maden, og vi leverer også via Wolt.

 

Vi har udvidet menuen, så den i ægte Mission-stil byder på små og større retter. Som altid banker vores hjerter ekstra varmt for sæsonens bedste grøntsager - allerhelst lokale og økologiske. Vores lækre pizzaer med surdejsbund har ind imellem kød som topping for at give den helt rigtige smag, og i de tilfælde bruger vi altid kød fra velfærdsdyr.

 

Til store og små

Ingen skal gå sultne fra bordet. Derfor introducerer vi en børnepizza med tomat, mozzarella og salami til 65 kr. Til de voksne har vi både signatur retter, og helt nye pizzaer på menuen. Prøv eksempelvis vores nye pizza med rosenkål og æggecreme eller nyd genkendelsens glæde ved vores Pizza Magrethe eller en lækker omgang Buffalo blomkål med blå-ostecreme.

 

Bestilling

Maden kan bestilles på gammeldags vis via mail mission@thestandardcph.dk og på telefon 7214 8808. Vi besvarer begge dele mellem kl. 13-19.30.

 

Afhentning eller levering

Maden kan afhentes i tidsrummet 17-20 fra onsdag til søndag. Udlevering og betaling vil ske via Missions hovedindgang mod Nyhavn. Vi vil gøre opmærksom på, at vi kun modtager betaling via kreditkort. Det er også muligt at få maden bragt ud via Wolt.

SE MENUEN HER

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Vi genåbner i maj – og Almanak smug-starter på terrassen i april

ENDELIG kom de længe ventede gode nyheder. Fra torsdag den 6. maj kan vi atter invitere

Fortællinger fra en restauratør – 1 år efter​​​​​​​

Kære gæster, venner og følgere af The Standard, I dag, den 27. marts 2021, er det

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.