Grøn soul food fra Mission – take away til børn og voksne

I disse dage holder vi selvfølgelig restauranten lukket, men vi rigtig glade for, at vi stadig må forsøde tilværelsen en lille smule for sultne københavnere med dejlig comfort food som take away. Du er velkommen til selv at afhente maden, og vi leverer også via Wolt.

 

Vi har udvidet menuen, så den i ægte Mission-stil byder på små og større retter. Som altid banker vores hjerter ekstra varmt for sæsonens bedste grøntsager - allerhelst lokale og økologiske. Vores lækre pizzaer med surdejsbund har ind imellem kød som topping for at give den helt rigtige smag, og i de tilfælde bruger vi altid kød fra velfærdsdyr.

 

Til store og små

Ingen skal gå sultne fra bordet. Derfor introducerer vi en børnepizza med tomat, mozzarella og salami til 65 kr. Til de voksne har vi både signatur retter, og helt nye pizzaer på menuen. Prøv eksempelvis vores nye pizza med rosenkål og æggecreme eller nyd genkendelsens glæde ved vores Pizza Magrethe eller en lækker omgang Buffalo blomkål med blå-ostecreme.

 

Bestilling

Maden kan bestilles på gammeldags vis via mail mission@thestandardcph.dk og på telefon 7214 8808. Vi besvarer begge dele mellem kl. 13-19.30.

 

Afhentning eller levering

Maden kan afhentes i tidsrummet 17-20 fra onsdag til søndag. Udlevering og betaling vil ske via Missions hovedindgang mod Nyhavn. Vi vil gøre opmærksom på, at vi kun modtager betaling via kreditkort. Det er også muligt at få maden bragt ud via Wolt. 

SE MENUEN HER

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt

Vi ville så gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO