International Drink Wine Day med Tobias Nilsson

Tirsdag d. 18. februar er det International Drink Wine Day. Vi har derfor besluttet, at bidrage til fejringen af vinens vidundere med et særarrangement.

Fra kl. 18.00 inviterer vi på vinsmagning med hertil nøje tilpasset 5-retters menu, udformet af Almanaks køkkenchef.

Vinsmagningen dirigeres af Tobias Nilsson, som lægger vejen forbi The Standard og fortæller om hvordan man laver vin i Danmark og om hvilke udfordringer det danske klima giver. Han vil i løbet ad aftenen give jer indblik og lære jer at udforske smagsnuancer af aromatiske, søde og frugtige druer.

Tobias Nilsson er ankerkendt winemaker og mangeårig ven af ansatte i huset. Han har fået sin træning og viden inden for vinproduktion ved at arbejde med vin i Sydafrika og Tyskland, og er nu ansat på vingården “by Stokkeby” på Fyn. Her producerer han hvidvine, mousserende vine og hedvine efter økologiske principper. Mange af disse vine har fundet vej til menukortet hos nogle af landets førende gourmetrestauranter, herunder Henne Kirkeby Kro og Kokkeriet – og I får også muligheden for at smage udvalgte af hans vine d. 18. februar, bl.a. fra hans tid i Tyskland og Sydafrika.

Så invitér venner, kollegaer eller din bedre halvdel på en vinsmagning, I sent glemmer.

Pris: DKK 1295 for aperitif, 5 retter og vinmenu samt kaffe.

Bestil billet her.

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Dining Week – Mission

I uge 7 vender den populære restaurantfestival Dining Week tilbage. På få år er Dining Week

Fastelavn på Almanak!

Fastelavn var før reformationen dagen, hvor man spiste igennem før den lange fasteperiode. I dag er