Jul i det Gamle Toldhus

Boderne er sat op i Nyhavn, D’Angleterre har tændt lysene, og det dufter og emmer af hygge i hele huset her på Havnegade 44.

”Med andre ord ”Det Sørme, det sandt, december”

Og endelig, for selvom hver årstid bringer sin glæde med sig, er der nu noget helt specielt over The Standard når mørket falder på og julen inviterer indenfor til hygge og nærvær.

Ikke mindst på Almanak har de glædet sig til at få den gode danske jul på menuen, og hele julen frister Almanak med nye menukort til både frokost, aften og det midt imellem. 

 

Frokost på Almanak

Hvis du skal holde en hyggelig ”business-lunch” eller bare tilbringe et par afslappende timer i selskab med god mad og gode venner, så byder  Almanak på et dejligt nyt (jule) frokostbord for DKK 295. Her får du en moderne fortolkning af gammeldags sild med kapers, skalotteløg og cremefraiche. Hertil kommer koldrøget laks med lun røræg, porre og purløg, derefter confiteret andelår – og til sidst ris a la mande panacotta at slutte af på.

Bestil bord allerede i dag.

 

En aften på Almanak

Ønsker du hygge og julestemning om aftenen, så frister Almanak også med bløde juletoner og et spændende nyt juleinspireret aftenkort, der i denne tid serveres med udsigt til Københavns julelysoplyste inderhavn. Se hele menuen her.

Menuen er som altid baseret på sæsonen bedste råvarer, og blandt retterne finder du cremet svampesuppe, andebryst med smørstegt grønkål, høbagt selleri og pocheret helleflynder.

Klik her for at bestile bord.

 

Julehygge på Almanak

Skulle du bare have lyst til en pause med gløgg og julekage, eller en fristende cocktail, så kom endelig ind forbi. Prøv eksempelvis figen-infuseret snaps eller Akvavit med dildsirup, som blot er to af de cocktails Almanak har på kortet her i december.

Vi glæder os til at ser jer og ønsker alle en rigtig glædelig december.

Mange hilsner

Team The Standard

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Dining Week – Mission

I uge 7 vender den populære restaurantfestival Dining Week tilbage. På få år er Dining Week

Fastelavn på Almanak!

Fastelavn var før reformationen dagen, hvor man spiste igennem før den lange fasteperiode. I dag er