Jul i det Gamle Toldhus

Boderne er sat op i Nyhavn, D’Angleterre har tændt lysene, og det dufter og emmer af hygge i hele huset her på Havnegade 44.

”Med andre ord ”Det Sørme, det sandt, december”

Og endelig, for selvom hver årstid bringer sin glæde med sig, er der nu noget helt specielt over The Standard når mørket falder på og julen inviterer indenfor til hygge og nærvær.

Ikke mindst på Almanak har de glædet sig til at få den gode danske jul på menuen, og hele julen frister Almanak med nye menukort til både frokost, aften og det midt imellem. 

 

Frokost på Almanak

Hvis du skal holde en hyggelig ”business-lunch” eller bare tilbringe et par afslappende timer i selskab med god mad og gode venner, så byder  Almanak på et dejligt nyt (jule) frokostbord for DKK 295. Her får du en moderne fortolkning af gammeldags sild med kapers, skalotteløg og cremefraiche. Hertil kommer koldrøget laks med lun røræg, porre og purløg, derefter confiteret andelår – og til sidst ris a la mande panacotta at slutte af på.

Bestil bord allerede i dag.

 

En aften på Almanak

Ønsker du hygge og julestemning om aftenen, så frister Almanak også med bløde juletoner og et spændende nyt juleinspireret aftenkort, der i denne tid serveres med udsigt til Københavns julelysoplyste inderhavn. Se hele menuen her.

Menuen er som altid baseret på sæsonen bedste råvarer, og blandt retterne finder du cremet svampesuppe, andebryst med smørstegt grønkål, høbagt selleri og pocheret helleflynder.

Klik her for at bestile bord.

 

Julehygge på Almanak

Skulle du bare have lyst til en pause med gløgg og julekage, eller en fristende cocktail, så kom endelig ind forbi. Prøv eksempelvis figen-infuseret snaps eller Akvavit med dildsirup, som blot er to af de cocktails Almanak har på kortet her i december.

Vi glæder os til at ser jer og ønsker alle en rigtig glædelig december.

Mange hilsner

Team The Standard

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Afsnit 5: Fortællinger fra en restauratør – hvor blev fællessangen af? Om stor taknemmelighed og groteske vilkår

Kære gæster og følgere af The Standard Det er nu seks måneder, siden statsministeren lukkede landet

Dining week – efterårsferien 2020

Vi er super glade for at kunne præsentere, at Almanak dette efterår deltager i Dining Week.
Der er flere spændende begivenheder på The Standard over efteråret

Kom til Dining Week på Almanak i uge 42, hvor du får 10 retter for 525 kr. Læs mere her.

Almanak deltager også i CPH Beer Week, med både smørrebrødsfad og øl ad libitum, samt Brygmesterens Gæstebud. Læs mere her