JULEFROKOST MED DJ & COCKTAIL BAR HVER FREDAG PÅ THE STANDARD

Hver fredag fra den 15. november og frem til jul er der julefrokost i alle husets restauranter, og uanset hvilken restaurant du måtte vælge, kan aftenen afsluttes med fest, cocktails og fed musik i restaurant Mission.

Med Rikke brox bag pulten, er det nemlig en af landets mest erfarne og eftertragtede DJ´s som lader musikken flyde ud i rummet, mens Missions bartendere tryller lækre cocktails frem bag baren. Du kan læse mere om Rikke Bronx her.

Rikke Bronx spiller allerede fra kl. 22.00 for dem som har valgt at indtage årets julefrokost i Mission, hvor julen fejres med glæden ved at dele god mad og gode oplevelser på tværs af lande, kulturer og traditioner.

Menneskerne, smagen og ”veggies” er i centrum og Missions 2019 Chrismas-trip er en sand madfest af køkkentraditioner fra alle verdenshjørner. Alt sammen tilberedt af sæsonen bedste lokale råvarer – og serveret med små skæve og respektfulde tanker til Danmark og dansk jul. Menuen deles rundt om bordet og I skal igennem en 10-retters fest, hvor alle skal kunne være med. Prisen per person er derfor også kun DKK 350,- Se mere her.

Vælger man en af husets andre restauranter til en mere traditionel julemenu, er man efterfølgende inviteret med til festen på Mission fra midnat, hvor cocktail baren åbner.

Almanak hylder på sin kendte moderne måde traditionerne, og byder hver fredag på DET STORE JULEBORD, hvor der serveres 11 eller 14 anretninger over 4 omgange. Se mere her.

Ønsker man at nyde årets julefrokost i private omgivelser, er der fortsat enkelte datoer ledig i The Standard Private Dinining. Læs mere her.

Der kan bookes bord online på op til 8 personer på The Standard og I er altid velkommen til at ringe (0045 72 14 88 08) eller skrive til os (privatedining@thestandardcph.dk) for menu, information og reservation.

Rigtig Glædelig Jul fra alle os på The Standard

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Alan Bates – en velsmagens jedikriger

Lige nu går vi rundt med lidt ekstra sommerfugle i maven her på STUDIO op til

Dining Week – Mission

I uge 7 vender den populære restaurantfestival Dining Week tilbage. På få år er Dining Week