Kære Alle

Kære alle,

Lige en glad nyhed.

Juni måned rinder ud, og vi er meget taknemmelige over den massive opbakning vi har mødt siden genåbningen af både STUDIO og Almanak på The Standard, men også til vores søster restaurant RADIO på Frederiksberg. Vi føler os meget privilegerede.

Uden turister, og i en gennemsnitsbetragtning, er oplevelsesindustrien i København desværre fortsat i knæ, og sammen med vores kollegaer i byen står vi derfor også fortsat midt i ”slagmarken”, men heldigvis er alt ikke mørkt, og foruden vores gæster store opbakning, bragte OAD´s nye rangliste over Europas bedste restauranter store smil på vores læber i sidste uge.

Med overtagelsen af The Standard startede vi en ny rejse med mange nye kollegaer, og ligeså mange nye drømme. Det har covid-19 ikke ændret på. Tværtimod. Med det hold vi har, kan man kun bevare både kampånd og optimisme.

Alan Bates indtog køkkenet sidste år, og siden er STUDIO røget op på listen som nr. 58 i Europa, og dermed kun overgået af den absolutte Michelin elite i Danmark.  RADIO,  og ligeledes med ny køkkenchef, Bendix Sixhøj Laursen, er årets danske højdespringer på listen for Europas bedste "Casual Gourmet Restaurants” , hvor RADIO nu ligger nr. 155. - Og der er jo altså RIGTIG mange restauranter i Europa.

Derfor er det også super-flot at Christian Hofmann, som ligeledes er ny køkkenchef, holder Almanak som nr. 122 på den samme "Casual Gourmet " liste, og dermed i tæt selskab med så dygtige kollegaer som Geist, 108 og Aamands.

Både Alan, Bendix og Christian har stået i spidsen for hvert deres køkken det sidste år - og det har de gjort sammen med det bedste hold af restaurantchefer, kokke, tjenere, opvaskere - og administrativ personale man kan ønske sig – og placeringerne på OAD´s liste er derfor også resultatet af en kæmpe-hold indsats over de sidste 12 måneder – og en nyhed vi simpelthen lige blev nød til at dele med jer alle.

De bedste solskinshilsner fra Merete og Dorte

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Studio kravler op ad Opinionated About Dinings europæiske topliste

I går offentliggjorde Opinionated About Dining sin længe ventede liste over Europas 150 bedste restauranter, og

Bobler og Jazzweek på The Standard

I anledning af Copenhagen Jazz Week inviterer The Standard til Bobler og Jazz på almanaks terrasse

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.