Nu er det perfekte tidspunkt at starte et rejsebureau – så det gør vi..

Grænserne er fortsat lukkede, og restauranterne i København kører med en omsætning langt under halvdelen for sæsonen, hotelbelægningen har været helt nede på katastrofale 2 %, og den Københavnske oplevelsesindustri er, mildest talt i knæ. Derfor har vi nu på tværs af Danmark, og på tværs af vores kompetencer, startet et eksklusivt ”pop-up”-rejsebureau, der guider jyder og andet godt folk til den helt perfekte københavnerferie med et RIGTIG godt tilbud.

Foruden The Standard, står der garvede og innovative kræfter bag initiativet, nemlig Kolding-baserede Amazing Tours, der er specialiserede i at tilrettelægge individuelle rejser af høj klasse, Københavnerture, som står for cykelture og byvandring i det moderne såvel som det historiske København og fremtrædende hoteller som SP34 og det ikoniske Tivoli-hotel.

Under navnet København all Exclusive leverer vi sammen skræddersyede, prisvenlige 5-dages ophold, og målet er på en let og lækker måde at fremvise Københavns helt unikke gastronomi, arkitektur og historie – for nu skal der gang i hjulene igen.

”Vi ser et stort potentiale i, at de københavnske gader, stræder og restaurantsæder er tomme for udenlandske turister, for det giver plads til, at vi danskere uforstyrret kan nyde vores hovedstad og selv lære den bedre at kende. Derfor er vi gået sammen med andre fantastisk dygtige spillere på oplevelsesmarkedet om at lave disse pakke-rejser, der skal gøre det nemt og prismæssigt overkommeligt at nyde og smage noget af det allerbedste, København byder på lige nu,” fortæller Merete Holst, CEO og medejer af restauranterne på The Standard, og en af initiativtagerne til projektet.

Oplevelser af høj kvalitet – til lave priser

Konceptet går ud på at gøre hovedstaden tilgængelig for alle, der har lyst til at dykke ned i byens gemmesteder, dens historiske vingesus og dens internationalt anerkendte gastronomi.

Pakken består af fire hotelovernatninger på SP34 eller Tivoli-hotellet i indre by, en 13 km historisk cykeltur langs den nye havnering, en moderne dansk smørrebrødsfrokost på Almanak, byvandringen ”Fra Besættelse til Befrielse”, en nordisk gourmetaften på Restaurant Radio samt ikke mindst masser af tid til på egen hånd og i eget tempo til at udforske byens kvarterer, butikker, grønne oaser og udbud af skønne restauranter. Prisen for det hele er 2.950 kr. pr. person, og turene kan påbegyndes enten lørdag eller tirsdag sommeren over.

”Vores klare ambition er at give så mange som muligt adgang til førsteklasses oplevelser i vores hovedstad til så venlig en pris som overhovedet muligt. Samtidig vil vi gerne benytte lejligheden til at vise København frem fra sin allerbedste side ved at kombinere store gourmetoplevelser med gemte og glemte indblik i byens nuværende liv og dens historie. Vi tror, at mange af os oven på corona-tiden trænger til nogle anderledes, sjove og berigende oplevelser, uden at det behøver at koste en bondegård. Dem vil vi gerne stå for,” lyder det fra Jens Thykier, ejer af Danmarks mest personlige rejsebureau, Amazing Tours, der normalt sender danskerne på kvalitetsture til fjerne destinationer, men som glæder sig til at føje København til destinationslisten, og som bl.a. står for at koordinere og sælge turene.

Smagen af Danmark anno 2020

Siden København for mere end 10 år siden cementerede sin rolle som gastronomisk hovedstad, har turister fra hele verden booket foodie-ture til byen, og i år har danskerne og de turister, der nu får lov at rejse til hovedstaden, en unik mulighed for at få bord på de ombejlede restauranter. Som en del af ”København All Exclusive” indgår moderne smørrebrødsfrokost på Restaurant Almanak med udsigt over Københavns inderhavn, og næste aften går turen til det nordiske stjerneskud Restaurant Radio, der ejes af Claus Meyer og Merete Holst.

København er klar til at fortælle vores egen historie

Sjældent har Den lille Havfrue følt sig så ensom, som hun gør lige for tiden, hvor den sædvanlige kødrand af turister er skiftet ud med en forbipasserende cyklist i ny og næ. København ligger bare og venter på at blive opdaget. I år er det 75 år siden, at Danmark blev befriet for den årelange besættelse, og derfor var det oplagt for Mette Thornval og Sara Sejergaard, der står bag Københavnerture, at skræddersy en vandretur gennem besættelsens København.

”Mit mål er at levendegøre historien, så deltagerne kan føle, dufte og nærmest smage, hvordan store historiske begivenheder har fundet sted lige dér, hvor de nu selv går og står. Der gemmer sig så meget bag murene, under brostenene og de moderne lag af byen, som bare venter på at blive fortalt. ”Fra besættelse til befrielse” er en tidsrejse tilbage i tiden. Det er en tur om knaphed og mørke, om helte og forbrydere. Vi ser blandt meget andet f.eks. skudhullerne på selveste Amalienborg fra 1943,” forklarer Sara Sejergaard og glæder sig sammen med de øvrige arrangører til at folde København ud i al dens storhed i løbet af de 4 dage, ”København All Exclusive” varer.

 

Læs mere om og book "København All Exclusive" her. 

 

Med venlig hilsen,

 

Merete Holst, indehaver af The Standard, mho@thestandardcph.dk, +45 28 25 55 00

 

Jens Thykier, indehaver af Amazing Tours, der ligger i Kolding, + 45 22 16 67 44, jens@amazingtours.dk

 

Sara Sejergaard, Københavnerture, kontakt@koebenhavnerture.dk, +45 20 95 40 22

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Studio kravler op ad Opinionated About Dinings europæiske topliste

I går offentliggjorde Opinionated About Dining sin længe ventede liste over Europas 150 bedste restauranter, og

Bobler og Jazzweek på The Standard

I anledning af Copenhagen Jazz Week inviterer The Standard til Bobler og Jazz på almanaks terrasse

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.