København All Exclusive – Efterårsferien

Købehavn All Exclusive er tilbage – oplev København i 5 dage over efterårsferien – kun 2995 kr pr. person!

Det er knap en nyhed, at København i den grad mangler de vanlige turister. Derfor gik The Standard i sommers sammen med gode kollegaer på tværs af branchen for at skabe København All Exclusive, et pop-up rejsebureau, der guider jyder og andet godtfolk til den helt perfekte ferie i København. Bag initiativet stod foruden The Standard, Amazing Tours, der er specialiseret i at tilrettelægge individuelle rejser af høj klasse, samt Københavnerture, som står for cykelture og byvandringer i det moderne såvel som det historiske København, og sidst, men ikke mindst, fremtrædende 4-stjernede hoteller som SP34 og det ikoniske Tivoli-hotel.

Helt eksklusivt åbner vi igen op for det skarpe tilbud  i efterårsferien, så i har muligheden for at opleve København på en ny måde! Over 5 smukke efterårsdage guider vi jer til en ny og anderledes oplevelse, der udfordrer jeres ‘sædvanlige’ steder med helt nye vinkler på arkitektur, historie & gastronomi. Indrammet af masser af fri tid til shopping & afslapning på et skønt hotel lige midt i det hele.

Konceptet går ud på at gøre hovedstaden tilgængelig for alle, der har lyst til at dykke ned i byens gemmesteder, dens historiske vingesus og dens internationalt anerkendte gastronomi – til historisk gode priser.

GASTRONOMI & GEMMESTEDER

Pris pr. person 2.950,
Dette inkluderer:
· 4 hotelovernatninger i dobbeltværelse (evt. med opredning til børn)
· Daglig morgenmad
· Guidet cykeltur
· Frokost på Almanak (Drikkevarer tilkøbes)
· 5-retters middag på Radio (Drikkevarer tilkøbes)
· Guidet byvandring

Download programmet her

Kontakt og book hos

Amazing Tours

amazing@amazingtours.dk
eller

tlf. 41 11 88 44

Følg “København All Exclusive” på Facebook og Instagram.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Mortensaften på Almanak – eller som take away

Klassisk og hyggelig Mortens And ”med det hele” Meget er forandret i 2020, men traditionerne har

Ny pop up-restaurant: Mission Green smager af 1001 nats eventyr

De næste seks uger slår vi dørene op til pop up-restauranten Mission Green, hvor vi serverer

NY POP UP-RESTAURANT - ÅBNINGSTILBUD I OKTOBER


Mission Green åbner med et brag af en fest! Fra onsdag d. 21. oktober og resten af oktober kan du fra kun DKK 375,- få køkkenets guidede tur rundt i menu kortet tilsat tjenernes valg af vin og drikke til herlighederne. Du kan vælge en Mission Trip med 6 eller 8 serveringer, som bliver anrettet som skønne deleretter, og da vi fortsat skal lukke kl. 22, er I garanteret bordet hele aftenen.

Læs mere her.