København All Exclusive – Efterårsferien

Købehavn All Exclusive er tilbage – oplev København i 5 dage over efterårsferien – kun 2995 kr pr. person!

Det er knap en nyhed, at København i den grad mangler de vanlige turister. Derfor gik The Standard i sommers sammen med gode kollegaer på tværs af branchen for at skabe København All Exclusive, et pop-up rejsebureau, der guider jyder og andet godtfolk til den helt perfekte ferie i København. Bag initiativet stod foruden The Standard, Amazing Tours, der er specialiseret i at tilrettelægge individuelle rejser af høj klasse, samt Københavnerture, som står for cykelture og byvandringer i det moderne såvel som det historiske København, og sidst, men ikke mindst, fremtrædende 4-stjernede hoteller som SP34 og det ikoniske Tivoli-hotel.

Helt eksklusivt åbner vi igen op for det skarpe tilbud  i efterårsferien, så i har muligheden for at opleve København på en ny måde! Over 5 smukke efterårsdage guider vi jer til en ny og anderledes oplevelse, der udfordrer jeres ‘sædvanlige’ steder med helt nye vinkler på arkitektur, historie & gastronomi. Indrammet af masser af fri tid til shopping & afslapning på et skønt hotel lige midt i det hele.

Konceptet går ud på at gøre hovedstaden tilgængelig for alle, der har lyst til at dykke ned i byens gemmesteder, dens historiske vingesus og dens internationalt anerkendte gastronomi – til historisk gode priser.

GASTRONOMI & GEMMESTEDER

Pris pr. person 2.950,
Dette inkluderer:
· 4 hotelovernatninger i dobbeltværelse (evt. med opredning til børn)
· Daglig morgenmad
· Guidet cykeltur
· Frokost på Almanak (Drikkevarer tilkøbes)
· 5-retters middag på Radio (Drikkevarer tilkøbes)
· Guidet byvandring

Download programmet her

Kontakt og book hos

Amazing Tours

amazing@amazingtours.dk
eller

tlf. 41 11 88 44

Følg “København All Exclusive” på Facebook og Instagram.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

TALK AND TASTE med Anna Libak: Hvem har tisset på DIN sukkermad?

Engang gjaldt det om at fremstå stærk og handlekraftig, hvis man ville have noget at skulle

Lad os være fælles om at gøre forskel

Mange har spurgt mig, om tiden nu også er den rigtige til at sætte et nytænkende
Kom til TALK & TASTE med Anna Libak, udlandsredaktør på Weekendavisen og aktuel med sin nye bog ’Skyldig til det modsatte aldrig bliver bevist’.Det er onsdag den 2. december Se mere her.