Konkurrence – Forkæl én du holder af med lækker påskemenu

 

 

Normalt er påsken ofte spækket med familiefrokoster og arrangementer, men i år bliver den en mere stille én af slagsen. Så meget desto mere er der brug for, at vi sender hinanden en kærlig tanke og forkæler hinanden på afstand. Det vil vi her på Almanak gerne bidrage til.

 

Derfor udlodder vi nu 1 påskefrokost fra Almanak for 2 personer kreeret af vores dygtige køkkenchef Christian Hofman. Menuen er inkl. øl fra Møns Bryghus og Hansens hjemmelavede snaps.

 

Du bestemmer, om vi skal køre til én adresse med begge menuer eller til to adresser med én menu. Vi bringer menuen ud på vores elcykel i en radius af 20 km fra The Standard (hele Amager og fra Skodsborg i nord over Ballerup i øst og til Hundige mod syd).

 

Det eneste, du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at skrive, hvem du gerne vil forkæle med en påskefrokost, og så deltager du automatisk.

 

Konkurrencen kører på The Standards (er det rigtigt?) facebook-profil. Klik her for at deltage.

 

Vi trækker vinderen lørdag 11. april og bringer frokosten ud 2. påskedag, dvs. mandag, kl. 12.30.

 

Se påskemenuen her

 

Pas på hinanden og rigtig god påske

The Standard

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt

Vi ville så gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO