Kom til Mortens Aften på Almanak søndag den 10. november

Som altid fejrer vi Mortens aften på Almanak, og i år kan du lade dig selv, familie og venner forkæle med en rigtig god søndagsmiddag. Christian, vores køkkenchef på Almanak, og hans team har sammensat en 3-retters menu i højtidens ånd – og som altid baseret på sæsonens bedste råvarer.

Traditionen tro er det Morten biskop, som vi fejrer. Morten ville egentligt slet ikke være biskop og gemte sig derfor i en gåsesti, da befolkningen i den franske by Tours ville udnævne ham som biskop. De fandt ham, og han blev udnævnt som biskop – men hans straf overfor befolkningen blev, at alle i byen skulle slagte mindst én gås hvert år, på den dag han var blevet fundet. Denne straf blev til en fejring, som vi stadig holder ved den dag i dag. Dog med den ændring, at vi i dag spiser and da gås tidligere var en meget dyr spise.

På Almanak bliver anden på næste søndag komplementeret af islandsk laks til forret og trylleri med smagfulde æbler fra Lilleø og Askeø som dessert.

Vi håber på at se så mange som muligt, og der er denne dag derfor halv pris for børn under 12 år, som dermed spiser for kun D.Kr.175,-

Book billet allerede i dag.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Alan Bates – en velsmagens jedikriger

Lige nu går vi rundt med lidt ekstra sommerfugle i maven her på STUDIO op til

Dining Week – Mission

I uge 7 vender den populære restaurantfestival Dining Week tilbage. På få år er Dining Week