Næste uges take away fra The Standard

Først og fremmest tusind tak for jeres støtte og opbakning til vores take away-initiativer. Vi holder nu et par planlagte fridage, inden vi på onsdag igen kører fuld skrue med take away – eller det satser vi i hvert fald på.

I disse dage navigerer vi nemlig rundt i meget nyt farvand, og lige nu forsøger vi at finde hoved og hale i en ny hastelovgivning vedr. take away, og hvad den helt specifik betyder for os.

 

Vi vil gå langt for at holde gang i vores hus, vores kokke og de gode madoplevelser. Derfor kæmper vi pt både med lovtekster og lommeregner for at undersøge, hvordan vi forhåbentlig kan fortsætte med take away og takke nej til den 100% kompensationspakke, der følger med, hvis vi lukkede helt ned.

Vi både tror og håber på en løsning, så vi kan fortsætte – andet virker ulogisk. Derfor kan I indtil videre også godt regne med, at vi holder åbent for take away onsdag til søndag med friskbagte surdejspizzaer og grøntsags-deleretter fra Mission, mens Almanak spiller på de nordiske tangenter med grønne retter, fisk, tatar og kylling.

Hvis vi mod forventning må lukke helt ned, hører I selvfølgelig fra os inden onsdag

Vi takker for jeres tålmodighed og støtte.

Merete & Dorte

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt

Vi ville så gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO