NYE LÆKKERIER PÅ KORTET I MISSION

Vores internationale, og ikke mindst kreative, kokke-team i Mission har i anledningen af vinterens komme lagt hovederne i blød og eksperimenteret på livet løs.

Resultatet er en spændende ny menu, der trækker tråde til alle verdens hjørner med brug af så mange lokale, og bæredygtige, råvarer som muligt. Oplev for eksempel honningstegt Hokkaido-græskar, serveret med frisk crème, brunt smør, salvie og husets udvalgte julekrydderier – eller pizza med vilde svampe, røget scamorza, frisk timian og Lardo.

Menuen er ny, men konceptet det samme som altid. Masser af mad lavet med stor kærlighed til grøntsager, og hjemmegjort brød og pasta.  Alt sammen serveret ”sharing style” i glade omgivelser, og til priser hvor alle kan være med.

10 retter DKK 350 – inkl. byens måske bedste udsigt over havnen. Se hele menuen her.

Og intet er jo bedre end en god cocktail før, under og/eller efter en god middag. Vores bartender Josh, har derfor været i test-baren og sammensat en forførende ny cocktailmenu, der giver klassikere en nytænkende twist.

Du kan blandt andet se frem til en Juicy Josh, hvor den skarpe smag af vodka blandes med sødmen fra passionsfrugt og gurkemejesirup samt bitterheden fra lime, toppet med en aromatisk kanelstang og friske mynteblade.

Synes du også det lyder forførende så se alle de nye cocktails her.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Nytår 2019

Årets sidste dag er altid noget helt specielt på The Standard, og i år springer vi

TAK FOR NOGLE FANTASTISKE TIMER!

Et af vores store ønsker med og i The Standard er, at hele huset skal summe