Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Alan og teamet har brugt ”ventetiden” på at fintune menuen, men menuen er langt fra det eneste nye, når vi åbner dørene igen. Selve restauranten og den totale STUDIO-oplevelse er nemlig også blevet stillet ind til nye stjernehøjder, og vi kan næsten ikke vente med at vise jer det hele.

På trods af to lange måneders nedlukning har gryden på alle måder været i kog i STUDIO, og ikke mindst har der været livlig aktivitet i forbindelse med STUDIOs gourmet catering. Vi er taknemmelige og ydmyge over den fantastiske opbakning, vi har modtaget fra både gæster og anmeldere, hvor Berlingske (5*), Børsen (6*) og Euroman i den grad har smidt stjernedrys i vores retning. Responsen har gjort længslen efter at vise, hvad vi ”virkelig” kan endnu større.

Vi har indtil nu haft travlt med at ombooke eksisterende reservationer, men åbner nu op for bookingsystemet igen, så skynd dig ind at booke bord. Vi har på grund af COVID 19 færre pladser, men kan fx tilbyde private dining i The Standards smukke lokaler (skriv til selskaber@thestandardcph.dk for at høre om mulighederne).

 

Fredag og lørdag denne uge kan du fortsat bestille STUDIOs anmelderroste gourmet catering.

 

Velkommen til et helt nyt STUDIO fra 27. maj,

 

Merete, Dorte & Co på The Standard

 

BOOK DIT BORD HER 

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Vi ville så gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan

Branchen går en svær fremtid i møde – 21 SØNDAG

Så du med i 21 SØNDAG på DR1 i går? Vores ejer og CEO, Merete Holst,
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO