Særudgave af Dining Week

2020 er året, hvor Dining Week fejrer 10-års jubilæum. Arrangørerne bag Dining Week har i denne anledningen planlagt en særudgave af den populære festival med 10 udvalgte restauranter. Sammen med bl.a. Brace, Kokkeriet og RADIO, er Almanak en af de udvalgte restauranter.

Vi glæder os derfor til at invitere på hele 10 serveringer på Almanak for kun DKK 500. Det sker i uge 7, hvor Dining Week, vanen tro, løber af stablen.

Dining Week  er en årlig tilbagevendende restaurantfestival, der indtager hele Danmark fra 7.-16. februar 2020. På få år er Dining Week blevet Nordens største restaurantfestival, der tiltrækker madentusiaster fra nær og fjern. Konceptet er enkelt: gæsterne bydes på store madoplevelser til små priser.

Bemærk, at antallet af billetter til Almanak under Dining Week er begrænsede – så hold øje her, når billetsalget går igang.

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt

Vi ville så gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO