Selskaber på The Standard – når vi igen må mødes

Drømmer du om et sensommerbryllup, en konfirmation med den lækreste mad eller at fejre fødselsdag med udsigt over Københavns Havn?

På The Standard har vi nogle helt ideelle rammer til at holde en uforglemmelig fest, og vi har masser af erfaring med alt lige fra små intime selskaber til store livlige fester og konferencer. Vi har bl.a. mulighed for at lukke én eller flere af husets restauranter ned og dedikere lokalerne til en skræddersyet gastronomisk oplevelse. Ligesom du i vores selskabslokaler kan sammensætte en menu, der er præcis, som du drømmer om fra vores tre forskellige restauranter Mission, Almanak og STUDIO.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har fået en del aflysninger af internationale arrangementer som følge af Corona. Derfor står vi nu med flere huller i kalenderen, når Danmark med Statsministerens ord stille og roligt ”åbner op igen”. Vi drømmer om, at huset igen kommer til at summe af liv, og derfor har vi valgt at lave ekstra gode betingelser på selskaber, der optager én eller flere af vores restauranter på udvalgte dage.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du sysler med tanken om at afholde en fest eller et selskab, eller du er i den situation, at du har været nødt til at aflyse en fest pga. karantænen og nu skal finde et alternativ. Vi bruger meget gerne vores erfaring til at komme med indspark og kreative ideer, så du får lige præcis det arrangement, du drømmer om.

Læs mere her.

*Priserne varierer, alt efter hvilken restaurant og type af arrangement, der er tale om, så kontakt os endelig for at få et konkret tilbud.

 

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt

Vi ville så gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO