Selskaber på The Standard – når vi igen må mødes

Drømmer du om et sensommerbryllup, en konfirmation med den lækreste mad eller at fejre fødselsdag med udsigt over Københavns Havn?

På The Standard har vi nogle helt ideelle rammer til at holde en uforglemmelig fest, og vi har masser af erfaring med alt lige fra små intime selskaber til store livlige fester og konferencer. Vi har bl.a. mulighed for at lukke én eller flere af husets restauranter ned og dedikere lokalerne til en skræddersyet gastronomisk oplevelse. Ligesom du i vores selskabslokaler kan sammensætte en menu, der er præcis, som du drømmer om fra vores tre forskellige restauranter Mission, Almanak og STUDIO.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har fået en del aflysninger af internationale arrangementer som følge af Corona. Derfor står vi nu med flere huller i kalenderen, når Danmark med Statsministerens ord stille og roligt ”åbner op igen”. Vi drømmer om, at huset igen kommer til at summe af liv, og derfor har vi valgt at lave ekstra gode betingelser på selskaber, der optager én eller flere af vores restauranter på udvalgte dage.

Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du sysler med tanken om at afholde en fest eller et selskab, eller du er i den situation, at du har været nødt til at aflyse en fest pga. karantænen og nu skal finde et alternativ. Vi bruger meget gerne vores erfaring til at komme med indspark og kreative ideer, så du får lige præcis det arrangement, du drømmer om.

Læs mere her.

*Priserne varierer, alt efter hvilken restaurant og type af arrangement, der er tale om, så kontakt os endelig for at få et konkret tilbud.

 

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Farvel og TAK til 2020 – et år med op- og nedture

Sikke en rutsjetur 2020 har været, og TAK fordi I har været med os hele vejen.

The Standard Nytårs take away

Almanaks Nytårsmenu – Take Away  OBS. NYTÅRSMENUER FRA ALMANAK ER UDSOLGT, MEN VI HAR STADIG ET
De nuværende restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 28.februar 2021.

Ønsker du take away i denne periode kan vi anbefale, at prøve vores søsterrestaurant Restaurant RADIO's fantastiske take away menu. Se menuen her.