Sommerjazz på The Standard

Sommerens traditionsrige jazzfestival i København er aflyst, men her på The Standard bliver der i både juli og august alligevel mulighed for at vippe med foden.

På opfordring har vi nemlig valgt at forsætte med jazz hver søndag fra kl. 13-15, hvor Chris Andersen Music vil håndplukke dygtige musikere til at spille på kanten af kajen, mens vi selvfølgelig sørger for mad og drikke. På The Standard har vi altid haft en forkærlighed for jazz, og vores sommerjazz-program ”Støt Musikken” er vores måde at bakke op om lokale musikere, som i disse måneder ellers har usædvanlig langt mellem koncertplanerne.

 

Tilbud: Jazz & smørrebrød eller skaldyrsfad

Vores skaldyrsfad er efterhånden gået hen og blevet en mindre berømthed, og med en friskfanget symfoni af bl.a. hummer, jomfruhummer og kammusling er det også ægte forkælelse. Det er absolut stadig muligt at nyde skaldyrsfadet og lytte til jazz for 550 kr. pr. person, men nu udvider vi også jazzmenuen med tre stykker sæsonbaseret smørrebrød til 350 kr. I begge tilfælde går de 50 kr. ubeskåret til musikerne.

Book billet her .

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Afsnit 5: Fortællinger fra en restauratør – hvor blev fællessangen af? Om stor taknemmelighed og groteske vilkår

Kære gæster og følgere af The Standard Det er nu seks måneder, siden statsministeren lukkede landet

Dining week – efterårsferien 2020

Vi er super glade for at kunne præsentere, at Almanak dette efterår deltager i Dining Week.
Der er flere spændende begivenheder på The Standard over efteråret

Kom til Dining Week på Almanak i uge 42, hvor du får 10 retter for 525 kr. Læs mere her.

Almanak deltager også i CPH Beer Week, med både smørrebrødsfad og øl ad libitum, samt Brygmesterens Gæstebud. Læs mere her