Sommerjazz på The Standard

Sommerens traditionsrige jazzfestival i København er aflyst, men her på The Standard bliver der i både juli og august alligevel mulighed for at vippe med foden.

På opfordring har vi nemlig valgt at forsætte med jazz hver søndag fra kl. 13-15, hvor Chris Andersen Music vil håndplukke dygtige musikere til at spille på kanten af kajen, mens vi selvfølgelig sørger for mad og drikke. På The Standard har vi altid haft en forkærlighed for jazz, og vores sommerjazz-program ”Støt Musikken” er vores måde at bakke op om lokale musikere, som i disse måneder ellers har usædvanlig langt mellem koncertplanerne.

 

Tilbud: Jazz & smørrebrød eller skaldyrsfad

Vores skaldyrsfad er efterhånden gået hen og blevet en mindre berømthed, og med en friskfanget symfoni af bl.a. hummer, jomfruhummer og kammusling er det også ægte forkælelse. Det er absolut stadig muligt at nyde skaldyrsfadet og lytte til jazz for 550 kr. pr. person, men nu udvider vi også jazzmenuen med tre stykker sæsonbaseret smørrebrød til 350 kr. I begge tilfælde går de 50 kr. ubeskåret til musikerne.

Book billet her .

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Bobler og fredagsjazz til 100 kr – fredag d. 17/07

På fredag loves der høj sol og 22 grader, og da vi blev nødt til at

Kære Alle

Kære alle, Lige en glad nyhed. Juni måned rinder ud, og vi er meget taknemmelige over

SOMMERJAZZ PÅ THE STANDARD


Støt musikken og kom forbi til skaldyrsfad eller smørrebrødsfad og jazz på Havnekanten - hver søndag i juli og august . Læs mere her.