STUDIO byder velkommen til ’farligt talentfuld’ ny køkkenchef

Vi er glade for at kunne sige velkommen til Alan Bates, der fra den 15. maj 2019 er ny køkkenchef på STUDIO.

Alan Bates har en baggrund fra flere af verdens bedste restauranter, blandt andre El Cellar de Can Roca, Hands & Flowers og The Fat Duck. Efter halvandet år som souschef på Henne Kirkeby Kro, er vi glade for, at han som sit næste skridt har sagt ja til at stå i spidsen for STUDIO at The Standard.

Alan Bates kommer med de varmeste anbefalinger fra alle de steder, han har været, senest Henne Kirkeby Kro, hvorfra Paul Cunningham giver ham følgende ord med på vejen:

”En kulinarisk Jedi af denne støbning, møder man ikke ofte. Henne Kirkeby Kro er et rigere sted nu, end det var før, takket være Mr. Bates. Åbenmundet, ja. Meninger, mange. Loyal og pålidelig til benet. Farligt talentfuld, oprigtigt dygtig og med begge ben solidt planet på Guds grønne jord. Med Alan Bates på STUDIO, hæves barren i København endnu engang. Forvent store ting fra hans hånd.”

Alan Bates er skolet i det franske køkken, men hans egne præferencer og nysgerrighed retter sig også mod Asien. Særligt det japanske køkken, hvor maden typisk er lettere, men har en stor smagsintensitet. ”Det er ikke et tungt køkken, og det tiltaler mig. Jeg kan godt lide, når man efter et måltid ikke er tung og træt, men har en følelse af lethed i kroppen, et ’spring in your step’”, som han siger.

I et køkken, der hidtil har været drevet af det Ny Nordiske og i en by, der er blevet verdenskendt for sin nordiske madscene, er det derfor også spændende nye tider for både STUDIO og STUDIOs gæster.

”Alan har stærke ideer om bæredygtighed, arbejdsglæde og gæsteglæde, blot for at nævne et par stykker. Værdier, vi deler, og som vi ønsker skal være en del af hverdagen, ikke bare STUDIOs, men hele The Standards”, siger direktør og ejer Merete Holst.

Vi glæder os overordentligt til at følge denne farligt talentfulde, kulinariske Jedi på sin nye rejse i front for STUDIOs køkken.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Alan Bates – en velsmagens jedikriger

Lige nu går vi rundt med lidt ekstra sommerfugle i maven her på STUDIO op til

Dining Week – Mission

I uge 7 vender den populære restaurantfestival Dining Week tilbage. På få år er Dining Week