Svingende gode jazzdage på Almanak

Det var med stor glæde, at vi lagde hus til tre jazzkoncerter under dette års Copenhagen Jazz Festival. Her har vi samlet en række stemningsfulde billeder fra de jazzede dage.

En stor tak skal lyde til Chris Andersen Music, der sammen med Vanisha Gould spillede to søndage, efter Almanak teamet havde serveret en lækker skaldyrstallerken på terrassen. Også stor tak til Chris Andersen Polish Trio, der spillede om fredagen, mens vi sørgede for, at der var kølige cocktails i alles glas.

Vi planlægger at gentage succesen igen næste år og håber at se mange af jer til meget mere jazz på Almanak!

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt

Vi ville så gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO