TAK FOR NOGLE FANTASTISKE TIMER!

Et af vores store ønsker med og i The Standard er, at hele huset skal summe af aktiviteter som deler glæden ved mad og samvær året rundt. Vi har derfor også været helt overvældet over den store opbakning der har været til vores forskellige events og arrangementer i løbet af året, og vi vil naturligvis gøre vores absolut bedste for at leve op til tilliden når vi sætter nye og flere ting i The Standard´s Eventkalender https://thestandardcph.dk/event/

I sidste uge afholdt vi to meget forskellige arrangementer med dét til fælles, at alle billetter blev solgt samme dag, som de blev sat til salg. Vi havde derfor også glædet os længe da vi i tirsdags endelig kunne byde velkommen til 70 børn og unge, som havde sikret sig billet til Smagens time, og til i torsdags, hvor aftenens gæster skabte nogle uforglemmelig timer med og på STUDIO i selskab med Poul Cunningham og Henne Kirkeby kro.

 

SMAGENS TIME

Årets tema til Smagens Time var madspild, og vores kokke havde kreeret en 3-retters menu med udgangspunkt i, at både omtanke for madspild, såvel som for miljø og klima generelt kan, og skal, smage godt.  Overskuddet fra Smagens time går til at forbedre fremtiden for udsatte og marginaliserede grupper, som eks. uddannelse af kokke i fattige eller belastede områder.

The Standard deltager i Smagens Time hvert år, og hvert år imponeres vi af den åbne og uforbeholdne tilgang børnene har til det som vi servere for dem. Tusind tak for dem og det.

 

STUDIO x HENNE KIRKEBY KRO

Med den nysgerrighed børnene viser i så ung en alder, kan man kun forestille sig, at de også vil sætte pris på store madoplevelser senere i livet – og det var lige netop dét, som et mere voksent publikum gik efter i torsdags på STUDIO, som havde fået besøg af Henne Kirkeby Kro.

Til lyden af 80’ernes musikalske favoritter, var der fra start smil på læberne, høje grin og helhjertede kram, da Alan Bates og hans tidligere kollegaer fra to-stjernede Henne Kirkeby Kro, indtog det åbne køkken hos STUDIO.

"We can't promise we will be well behaved, but we can promise a fun evening!”, lød ordene fra Alan Bates, før aftenen løb af stablen. Og det var præcis hvad det blev – en gavtyvagtig og på alle måder stemningsmættet aften.

Glædelige gensyn blandt gæsterne udløste en gaveregn til Alan Bates og Paul Cunningham – naturligvis i Star Wars-tema, som er de to stjernekokkes fælles ”fandom”, og helt generelt var alle aftenens gæster med til at skabe en helt igennem fantastisk aften på STUDIO, som sent vil blive glemt.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Dining Week – Mission

I uge 7 vender den populære restaurantfestival Dining Week tilbage. På få år er Dining Week

Fastelavn på Almanak!

Fastelavn var før reformationen dagen, hvor man spiste igennem før den lange fasteperiode. I dag er