Take away afløses af Gourmet-catering fra STUD!O og Almanak

Har du lyst til at invitere gæster til gourmetmiddag, uden at du selv behøver at stå på hovedet i køkkenet i dagevis? Lige nu oplever vi en stor efterspørgsel på gourmet-catering, og vi vil rigtig gerne gøre det så let som muligt at forkæle sig selv og sine gæster med fremragende madoplevelser derhjemme.

Derfor pusler vi lige nu med et nyt initiativ, som gør det muligt at bestille gourmet-catering fra både STUD!O og Almanak. Vi sørger for de allerbedste råvarer og sætter dem sammen til delikate og sæsonbetonede retter, som holder sig på toppen trods transport og ventetid. På den måde kan du nøjes med at dække bordet, lune enkelte elementer og servere lækkerierne, og så kan du ellers bruge energien på at være sammen med gæsterne omkring bordet frem for at stå i køkkenet. Så snart vi er klar med konceptet, følger mere info her på siden og på vores digitale kanaler.

Vi oplever heldigvis også, at rigtig mange har lyst til at komme forbi Almanak og STUD!O og få sig en rigtig restaurantoplevelse, og derfor har vi valgt at stoppe med take away fra de to restauranter. I stedet koncentrerer vi os om vores a la carte-gæster, sommerens selskaber (Ja, nu må vi igen mødes 😊) og ikke mindst vores nye gourmet-cateringinitiativ. Tjek gerne de aktuelle menuer for STUD!O og Almanak. 

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Afsnit 5: Fortællinger fra en restauratør – hvor blev fællessangen af? Om stor taknemmelighed og groteske vilkår

Kære gæster og følgere af The Standard Det er nu seks måneder, siden statsministeren lukkede landet

Dining week – efterårsferien 2020

Vi er super glade for at kunne præsentere, at Almanak dette efterår deltager i Dining Week.
Der er flere spændende begivenheder på The Standard over efteråret

Kom til Dining Week på Almanak i uge 42, hvor du får 10 retter for 525 kr. Læs mere her.

Almanak deltager også i CPH Beer Week, med både smørrebrødsfad og øl ad libitum, samt Brygmesterens Gæstebud. Læs mere her