Take Away fra Almanak & Studio

Så skete det igen. Covid-19 har endnu engang resulteret i, at restauranter i København og andre dele af landet må lukke dørene for glade gæster. Vi havde glædet os til at fylde huset med en masse glade julegæster i løbet af december, og vi er oprigtigt ærgerlige over at slutte året af på så trist en baggrund.

Men vi fortvivler ikke. Derfor har vi valgt at genoplive husets takeaway-løsninger, så du og dine nærmeste kan få smagen af The Standard hjem i stuen, både i løbet af december og til nytårsfesten (med en særskilt nytårsmenu).

Gourmet Catering fra STUDIO

Alan Bates og co. på Studio sætter i december sejl til deres anmelderroste takeaway, som under sidste nedlukning høstede topanmeldelser i Berlingske og Børsen. December-menuen rummer seks serveringer med Alan Bates’ signatur af velsmag, topråvarer og pertentlighed i tilsmagningen.

Menu

Tærte med oksetatar

Parfait af kyllingelever på surdejstoast

Surdejsbrød med hjemmekærnet smør

Krabbe og citrus-salat

Confiteret andelår med Alsacisk cassoulet med bacon

Tærte med English Custard og iscreme med kanel

Enkelte elementer skal lunes derhjemme, og der medfølger letforståelige instruktioner, så du bliver guidet sikkert i mål.

700 kr. per kuvert.

 

Menuen kan afhentes torsdag til lørdag fra kl. 16 – 20.00 ved bestillings senest dagen i forvejen.  Du kan bestille direkte hos STUDIO på studio@thestandardcph.dk

 

En vinteraften på Almanak – hjemme hos dig selv.

Julefrokosten bliver en hjemlig affære i år, og på Almanak har Christian Hoffmann og co. lagt sig i selen for at skabe en gennemført aften ud af huset. Her kan glæde dig over råvarer i topklasse, alt sammen pakket ind i Almanak-køkkenets tæft for sæsonens store smage.

 

Menu

Surdejs brød og pisket smør med malt

45,-

Koldrøget dansk laks med agurk og peberrodscreme

115,-

Terrine af and, sennepsmayo, syltede løg, bitre salater og ristet boghvede

95,-

Boeuf Bourguignon med gulerødder, løg og svampe. Kartoffelmos og urtesmør

145,-

Almanaks ris a la mande med syltede kirsebær og mandelflager

75,-

 

Vælg alt ovenstående som samlet menu

395,- kr. per kuvert

 

Menuen kan afhentes torsdag til søndag mellem kl. 16 – 20.00 ved bestilling senest kl. 12.00 samme dage.  Du kan bestille direkte hos vores køkkenchef, Christian Hoffmann, på almanak@thestandardcph. dk

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Farvel og TAK til 2020 – et år med op- og nedture

Sikke en rutsjetur 2020 har været, og TAK fordi I har været med os hele vejen.

The Standard Nytårs take away

Almanaks Nytårsmenu – Take Away  OBS. NYTÅRSMENUER FRA ALMANAK ER UDSOLGT, MEN VI HAR STADIG ET
De nuværende restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 28.februar 2021.

Ønsker du take away i denne periode kan vi anbefale, at prøve vores søsterrestaurant Restaurant RADIO's fantastiske take away menu. Se menuen her.