Take Away fra Almanak & Studio
Så skete det igen. Covid-19 har endnu engang resulteret i, at restauranter i København og andre dele af landet må lukke dørene for glade gæster. Vi havde glædet os til at fylde huset med en masse glade julegæster i løbet af december, og vi er oprigtigt ærgerlige over at slutte året af på så trist en baggrund.
Men vi fortvivler ikke. Derfor har vi valgt at genoplive husets takeaway-løsninger, så du og dine nærmeste kan få smagen af The Standard hjem i stuen, både i løbet af december og til nytårsfesten (med en særskilt nytårsmenu).
Gourmet Catering fra STUDIO
Alan Bates og co. på Studio sætter i december sejl til deres anmelderroste takeaway, som under sidste nedlukning høstede topanmeldelser i Berlingske og Børsen. December-menuen rummer seks serveringer med Alan Bates’ signatur af velsmag, topråvarer og pertentlighed i tilsmagningen.
Menu
Tærte med oksetatar
Parfait af kyllingelever på surdejstoast
Surdejsbrød med hjemmekærnet smør
Krabbe og citrus-salat
Confiteret andelår med Alsacisk cassoulet med bacon
Tærte med English Custard og iscreme med kanel
Enkelte elementer skal lunes derhjemme, og der medfølger letforståelige instruktioner, så du bliver guidet sikkert i mål.
700 kr. per kuvert.
Menuen kan afhentes torsdag til lørdag fra kl. 16 – 20.00 ved bestillings senest dagen i forvejen. Du kan bestille direkte hos STUDIO på studio@thestandardcph.dk
En vinteraften på Almanak – hjemme hos dig selv.
Julefrokosten bliver en hjemlig affære i år, og på Almanak har Christian Hoffmann og co. lagt sig i selen for at skabe en gennemført aften ud af huset. Her kan glæde dig over råvarer i topklasse, alt sammen pakket ind i Almanak-køkkenets tæft for sæsonens store smage.
Menu
Surdejs brød og pisket smør med malt
45,-
Koldrøget dansk laks med agurk og peberrodscreme
115,-
Terrine af and, sennepsmayo, syltede løg, bitre salater og ristet boghvede
95,-
Boeuf Bourguignon med gulerødder, løg og svampe. Kartoffelmos og urtesmør
145,-
Almanaks ris a la mande med syltede kirsebær og mandelflager
75,-
Vælg alt ovenstående som samlet menu
395,- kr. per kuvert
Menuen kan afhentes torsdag til søndag mellem kl. 16 – 20.00 ved bestilling senest kl. 12.00 samme dage. Du kan bestille direkte hos vores køkkenchef, Christian Hoffmann, på almanak@thestandardcph. dk