TAKE AWAY FRA MISSION OG ALMANAK

Ligesom resten af Danmark løber vi stærkt for at følge med forandringerne i vores samfund. Alle restauranterne på The Standard: Mission, Almanak og STUDIO er lukket ned. Men vi er taknemmelige for, at regeringen har bakket op om, at vi som restauranter kan omlægge driften til take away.

Så nu er det muligt at bestille og hente mad fra Mission og Almanak. Vores team har gjort sig stor umage med at sammensætte nogle dejlige menuer, som er både velsmagende og grønne, og hvis du lukker øjnene, vil det forhåbentlig føles som at sidde på vores terrasse en lun forårsdag.

MISSIONS TAKE AWAY

Fra Mission relancerer vi vores Havnekøkken i en take away version. Mission Take away menu vil udvides løbende, og du kan følge med i dette her.

ALMANAK TAKE AWAY

Fra Almanak er retterne som dét du kender: Moderne, nordiske, grønne, sunde og velsmagende. Hent fx jordskokkesuppe med røget and og timian til 75,-, rødbedetatar med røget mayonnaise, æggeblommecreme, crumble og Havgus 75,- eller velfærdskylling med stegte gulerødder med timian og Vesterhavsost til 110,-. Se hele menuen her.

BESTILLING

Maden kan bestilles på gammeldags vis via mail og på telefon 7214 8808. Vi besvarer begge dele mellem kl. 13-19.30.

AFHENTNING

Maden kan afhentes i tidsrummet 17-20 fra onsdag til søndag. Udlevering og betaling vil ske via Missions hovedindgang mod Nyhavn, også for Almanak. Vi vil gøre opmærksom på, at vi kun modtager betaling via kreditkort.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt

Vi ville så gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO