TAKE AWAY FRA MISSION OG ALMANAK

Ligesom resten af Danmark løber vi stærkt for at følge med forandringerne i vores samfund. Alle restauranterne på The Standard: Mission, Almanak og STUDIO er lukket ned. Men vi er taknemmelige for, at regeringen har bakket op om, at vi som restauranter kan omlægge driften til take away.

Så nu er det muligt at bestille og hente mad fra Mission og Almanak. Vores team har gjort sig stor umage med at sammensætte nogle dejlige menuer, som er både velsmagende og grønne, og hvis du lukker øjnene, vil det forhåbentlig føles som at sidde på vores terrasse en lun forårsdag.

MISSIONS TAKE AWAY

Fra Mission relancerer vi vores Havnekøkken i en take away version. Mission Take away menu vil udvides løbende, og du kan følge med i dette her.

ALMANAK TAKE AWAY

Fra Almanak er retterne som dét du kender: Moderne, nordiske, grønne, sunde og velsmagende. Hent fx jordskokkesuppe med røget and og timian til 75,-, rødbedetatar med røget mayonnaise, æggeblommecreme, crumble og Havgus 75,- eller velfærdskylling med stegte gulerødder med timian og Vesterhavsost til 110,-. Se hele menuen her.

BESTILLING

Maden kan bestilles på gammeldags vis via mail og på telefon 7214 8808. Vi besvarer begge dele mellem kl. 13-19.30.

AFHENTNING

Maden kan afhentes i tidsrummet 17-20 fra onsdag til søndag. Udlevering og betaling vil ske via Missions hovedindgang mod Nyhavn, også for Almanak. Vi vil gøre opmærksom på, at vi kun modtager betaling via kreditkort.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Konkurrence – Forkæl én du holder af med lækker påskemenu

    Normalt er påsken ofte spækket med familiefrokoster og arrangementer, men i år bliver den

AFSNIT 2: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR – MENS VI VENTER PÅ SOLEN

Kære gæst og følgere af the Standard Tak for den positive modtagelse af vores første indlæg

TAKE AWAY - ALMANAK PÅSKEMENUFra onsdag d. 08. april til og med mandag d. 13. april holder Almanak åbent for take away med en helt særlig påskemenu - til både frokost og aften. Læs mere her. 

Du kan også fortsat bestille grøn comfort food fra Mission.