TAKE AWAY FRA MISSION OG ALMANAK 

Ligesom resten af Danmark løber vi stærkt for at følge med forandringerne i vores samfund. Alle restauranterne på The Standard: Mission, Almanak og STUDIO er lukket ned. Men vi er taknemmelige for, at regeringen har bakket op om, at vi som restauranter kan omlægge driften til take away.

Så nu er det muligt at bestille og hente mad fra Mission og Almanak. Vores team har gjort sig stor umage med at sammensætte nogle dejlige menuer, som er både velsmagende og grønne, og hvis du lukker øjnene, vil det forhåbentlig føles som at sidde på vores terrasse en lun forårsdag.

MISSIONS TAKE AWAY

Fra Mission relancerer vi vores Havnekøkken i en take away version. Mission Take away menu vil udvides løbende, og du kan følge med i dette her.

ALMANAK TAKE AWAY

Fra Almanak er retterne som dét du kender: Moderne, nordiske, grønne, sunde og velsmagende. Hent fx jordskokkesuppe med røget and og timian til 75,-, rødbedetatar med røget mayonnaise, æggeblommecreme, crumble og Havgus 75,- eller velfærdskylling med stegte gulerødder med timian og Vesterhavsost til 110,-.

BESTILLING

Maden kan bestilles på gammeldags vis via mail og på telefon 7214 8808. Vi besvarer begge dele mellem kl. 13-19.30.

AFHENTNING

Maden kan afhentes i tidsrummet 17-20 fra onsdag til søndag. Udlevering og betaling vil ske via Missions hovedindgang mod Nyhavn, også for Almanak. Vi vil gøre opmærksom på, at vi kun modtager betaling via kreditkort.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

TALK AND TASTE med Anna Libak: Hvem har tisset på DIN sukkermad?

Engang gjaldt det om at fremstå stærk og handlekraftig, hvis man ville have noget at skulle

Lad os være fælles om at gøre forskel

Mange har spurgt mig, om tiden nu også er den rigtige til at sætte et nytænkende
Kom til TALK & TASTE med Anna Libak, udlandsredaktør på Weekendavisen og aktuel med sin nye bog ’Skyldig til det modsatte aldrig bliver bevist’.Det er onsdag den 2. december Se mere her.