The safe business choice – også i corona-tid

På Almanak

 

Siden vi overtog The Standard, har det været vores mål at gøre Almanak til det sikre ”forretningsvalg” i København. Stedet, hvor omgivelserne, servicen og maden falder i smag uanset hvor ens gæst, samarbejdspartner eller kunde komme fra.

Med Covid-19 har ”The safe business choice” fået en helt ny betydning, og ikke mindst lige nu hvor smittetallene (forhåbentlig kun) kortvarigt stiger her i vores gamle København.

Heldigvis må og kan vi stadig mødes, nyde livet og holde hjulene i gang, når bare vi holder fast i de gode coronavaner. Det sørger vi selvfølgelig for på The Standard.

Vi bærer Horesta’s mærke ”Safe to Visit”, og du kan til enhver tid læse mere om vores konkrete tiltag og retningslinjer i forbindelse med Covid-19 på den enkelte restaurants hjemmeside eller samlet her.

Nyt koncept: Effektiv og velsmagende Business Lunch med tidsgaranti.

Som vært ved mange forretningsmiddage ved vi, at tiden er en vigtig faktor for en vellykket forretningsmiddag eller frokost. De fleste af os har en bagkant til dagens næste aftale, og det er derfor vigtigt, at frokosten holdes inden for et bestemt tidsrum. Lige så vigtigt er det dog, at denne tidsbegrænsning kun føles som et naturligt flow af mad og service.

Derfor introducerer vi nu et nyt koncept på Almanak ”Ugens Business Lunch”, der - som navnet indikerer - skifter menu hver uge, men altid består af en lækker forret, hovedret, og en valgfri kaffe med petit fours til 375kr., og som vi sørger for at eksekvere inden for 1,5 time.

Lige i øjeblikket består Ugens Business lunch af hummerbisque med hummer og æggeblommecreme til forret, grillet okse med kantareller og kartofler vendt med persille til hovedret samt kaffe & Petit Fours.

Book bord her  

Nyt smørrebrødskort på Almanak

Almanak byder på smagen af Danmark året rundt, og vores smørrebrød er i høj grad også et oplagt valg til en forretningsfrokost. Køkkenchef Christian Hoffmann har benyttet sensommerens overdådighed af friskhøstede råvarer til at kreere nye smørrebrødsklassikere til frokost. I sildeafdelingen er der nye skud på stammen i form af skovmærke- og havtornsild med hytteost, syltede løg og kapers samt peberrods- og enebærsild med peberrodscreme, smilende æg og dild. Prøv også den nye hummersalat med æbler, syltet knoldselleri og hummermayo eller en sæsonhyldest i form af en variation af tomater med æg, purløgsmayo og estragon. Der er selvfølgelig også klassikere som sprødstegt rødspætte, hønsesalat og tatar af velfærdskvæg på kortet og som altid et dejligt udvalg af hjemmelavede snapse at vælge imellem. Der er selvfølgelig også altid årstids-inspireret eftermiddagskage og kaffe på Almanak.

Se Almanaks nye menu her 

Vejrguderne melder, at sommeren kommer tilbage i den kommende uge, og det er selvfølgelig  muligt at bestille bord på vores solbeskinnede terrasse til både smørrebrød, Business Lunch eller andre varme retter om aftenen.

 

Snup en gang østers og champagne på terrassen

Er tiden til et lidt længere og mere uformelt møde, har vi lagt Ruinart champagne og østers på køl og kører et sensommervenligt tilbud på østers og champagne til kun 200 kr – og det er inklusive byens måske bedste udsigt over inderhavnen.

 

Vi glæder os til at se jer,

Med venlig hilsen

 

Merete Holst & Dorte Østergaard

Indehavere, The Standard

 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Farvel og TAK til 2020 – et år med op- og nedture

Sikke en rutsjetur 2020 har været, og TAK fordi I har været med os hele vejen.

The Standard Nytårs take away

Almanaks Nytårsmenu – Take Away  OBS. NYTÅRSMENUER FRA ALMANAK ER UDSOLGT, MEN VI HAR STADIG ET
De nuværende restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 07.februar 2021. Vi følger naturligvis situationen nøje, og I kan følge os her på www.thestandardcph.dk og de sociale medier, som vi løbende opdaterer med vores tiltag i forbindelse dermed.