The Standard genåbner med champagnebar, gourmet og skaldyrsfad ved vandet

Champagnebar og skaldyrsfade med Københavns bedste udsigt
Almanak har pga. corona et begrænset antal sidepladser indenfor. Til gengæld kan de skrue ekstra op for serveringen på terrassen direkte ned til vandet. Besøg deres nye champagnebar med lyden af skvulp mod havnekanten. Eller kom og hils på husets bartender Josh, der serverer den klassiske aperol spritz i rå mængder, men også adskillige af husets sæson-cocktails, bl.a. på rabarber. Til de sultne er der mulighed for at bestille fra Almanak-kortet både til frokost og aften, og hver dag vil byde på en tavleret med Christian Hoffmanns sæsonsignatur, som lige nu er hvide asparges, friterede fjordrejer og brødcroutoner til DKK 165,-

Terrassen har åbent fra kl. 12 fra tirsdag til søndag for drinks, smørrebrød, snacks, skaldyrsfade og selvfølgelig masser af champagne.

 

Det nye STUDIO

Vi er ligeledes pavestolte af at kunne slå dørene op til et genfødt STUDIO.

Glem alt om nynordisk gourmet og historiske stjerneskud. STUDIO genåbner 27. maj som vores ultimative bud på en håndplukket, træfsikker gourmetoplevelse, der kan konkurrere på verdensplan. STUDIOs køkkenchef Alan Bates har på kort tid med usvigeligt sikker hånd mejslet sit STUDIO ind med et entydigt fokus påklokkeklar velsmag og udsøgt luksus. Alan sigter ganske enkelt efter simpel perfektion, når han forener gedigent køkkenhåndværk og håndplukkede råvarer med overraskende smagsindtryk fra lunere himmelstrøg.

Anmelderne har de seneste uger placeret det nye STUDIO i toppen af dansk gastronomi med 5 stjerner i Berlingske og 6 stjerner i Børsen på én og samme weekend. Og vi er pavestolte over at kunne levere samme træfsikkerhed som køkkenets, når vi onsdag slår dørene op til en nyistandsat restaurant med Mater-møbler i bæredygtige materialer, der står fuldt model til visionen for det nye STUDIO.

Limited edition: Oplev det nye STUDIO
Hele verden skal vide, at STUDIO er genfødt, og vi har derfor valgt at genåbne med en lukrativ menu-pris på blot DKK 1.000,-. Prisen gælder frem til den 31. august 2020.

 

 

Moderne dansk gourmet og velsmurt
smørrebrød fra Almanak

Også på den Michelin-anbefalede Almanak syder det med forandringer. Under corona-tiden har køkkenchef Christian Hoffmann leveret et højt niveau med sin sæsonbetonede take away-menu og endnu en gang bevist, at det klassiske danske mormorkøkken kan blive både moderne, ekstremt velsmagende og nytænkende i hænderne på en dygtig kok.

Almanaks smørrebrødskoncept står skarpere end nogensinde. Intet er mere dansk, velsmagende og lettilgængeligt end smørrebrød, og Christian Hoffmann finder balancen mellem at ære den stærke tradition og finde sine egne nye fortolkninger. Vi glæder os til at servere smørrebrød for jer - inde såvel som ude på terrassen - og vi har selvfølgelig også hjemmelavet snaps klar til servering.

 

Særpris på ”En aften på Almanak”
The Standard skal summe af liv. Derfor har vi besluttet at sætte prisen på vores store gourmetmenu ”En Aften på Almanak” ned, så den hele sommeren hedder Kr. 500,- eller Kr. 1000,- hvis du vil gå all in med  vinmenu (5 glas)  & afsluttende kaffe. Det er en unik mulighed for at forkæle alle sanser, og dykke ned i det moderne danske køkken med fuldt fokus på sæsonens bedste råvarer. Tilbuddet gælder til og med 31. aug.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Farvel og TAK til 2020 – et år med op- og nedture

Sikke en rutsjetur 2020 har været, og TAK fordi I har været med os hele vejen.

The Standard Nytårs take away

Almanaks Nytårsmenu – Take Away  OBS. NYTÅRSMENUER FRA ALMANAK ER UDSOLGT, MEN VI HAR STADIG ET
De nuværende restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 07.februar 2021. Vi følger naturligvis situationen nøje, og I kan følge os her på www.thestandardcph.dk og de sociale medier, som vi løbende opdaterer med vores tiltag i forbindelse dermed.