Vi genåbner i maj – og Almanak smug-starter på terrassen i april

ENDELIG kom de længe ventede gode nyheder. Fra torsdag den 6. maj kan vi atter invitere jer indenfor i vores restauranter, og vi kan allerede nu se, at mange er klar til at komme ud i livet igen.

Der er nemlig travlhed for at få et bord til de første åbningsdage, og vi vil derfor opfordre til ikke at vente alt for længe, hvis I vil sikre jer en plads. Pt. kender vi dog ikke de restriktioner, vi kommer til at åbne under som for eksempel afstandskrav, og dermed ved vi i skrivende stund ej heller, hvor mange borde vi kan have i restauranten, hvad tid vi skal lukke og så fremdeles.

Derfor har vi indtil videre valgt kun at sætte første åbningsdag, nemlig torsdag den 6. maj, på restaurant Almanak og STUDIO og her begrænser vi antallet af reservationer i vores system indtil vi er blevet klogere på restriktionernes omfang.

Book bord på Almanak her eller Studio her. 

Senere, og naturligvis hurtigst muligt, vil vi så komme tilbage med datoen for Mission Greens genåbning, samt den eventuelle mulighed for at booke et bord i almanak og STUDIO med senere ankomst end tilfældet er nu.

 

Vi åbner Almanaks terrasse 23. april

En anden glædelig nyhed var, at vi fra den 21. april har lov til at åbne for udendørs servering. Vi er så heldige at være i besiddelse af Danmarks måske bedste terrasse, og derfor åbner vi fra den 24. april for frokost på Almanaks terrasse på lørdage og søndage.

I erkendelse af, at det danske aprilvejr kan være særdeles lunefuldt, åbner vi terrassen med et koncept, vi kalder ’To go or to stay – that is for the rain to say’, d. 24-25.april og d. 01.-02. april. 

Med dette koncept køber man billet til et smørrebrødsfad og et bord på terrassen i to timer – og skinner solen, så har man vundet en helt normal eftermiddag med vidunderlig frokost og havneudsigt på Almanaks terrasse. Viser aprilvejret derimod tænder, henter man i stedet sit smørrebrødsfad og nyder frokosten derhjemme.

 

SMØRREBRØDSFAD PÅ TERRASSEN 

Minimum 2 kuverter som deles ved bordet

4 stykker - Pris pr. person 260,- kr. ved 2 personer

5 stykker - Pris pr. person 325,- kr. ved 2 personer

6 stykker  - Pris pr. person 375,- kr. ved 2 personer

Vi har prebooking tilbud på Rose og Champagne ligeledes. Desuden vil der være mulighed for af købe desserter, kaffe etc. på dagen 

OBS. ved dårligt vejr konvertere vi smørrebrød til Take Away så man kan nyde det derhjemme 

 

Se menuen og book dit bord på terrassen her.

 

Lad os indhente de forsømte fester sammen

Vi vender snart tilbage med mere nyt om åbningen, men indtil da kan vi fortælle, at Mission Green igen er åben for reservationer til selskaber – og vi stadig har enkelte ledige datoer til selskaber på Almanak, Studio og i vores Private Dining denne sommer. Så hvis I går med planer om at indhente nogle af sidste års forsømte fejringer, så tøv ikke med at skrive til: selskaber@thestandardcph.dk.

Vi garanterer, at vi her i huset vil gøre alt for, at 2021 bliver til den fest, vi alle gik glip af i 2020. Vi arbejder lige nu på en officiel åbningsdag på terrassen med alt, hvad den kan trække af champagne, skaldyr og jazz. Meget mere om det, når vi nærmer os.

Følg med i nyhedsbrevet, hvor I får alle nyheder først – eller på vores hjemmeside og sociale medier.

Vi glæder os umådeligt meget til at se jer i huset igen! 

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Lederteam søges til ny spektakulære restaurant i Operaen, København

Start senest 10. august 2021 Det Kongelige teaters Operahus er en af Københavns smukkeste bygninger og

AFSNIT 7: FORTÆLLINGER FRA EN RESTAURATØR

Vi er tilbage – men hvornår er København igen i topform? Det er ubeskriveligt godt at

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.