Vi ville så gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan åbne. Til gengæld ser det ved første øjekast ud til, at vi kan skabe nogle rigtig gode restaurantoplevelser, næsten som vi kender dem – og det er det allervigtigste for os.

Planlægningen er derfor nu i fuld gang, og det altafgørende mål for os er at skabe optimale oplevelser, hvor forsvarlighed over for både gæster og personale er en lige så stor og indgroet selvfølge, som det altid har været. Nu bare med nye forbehold og andre retningslinjer.

Vi vil sammen med teamet tygge os godt og grundigt igennem hvert eneste ord i de netop indkomne retningslinjer og udarbejde nye processer og metoder, der kan inkorporere det hele i en skøn restaurantoplevelse for alle. Vi holder fast i, at vi venter med at åbne The Standard til tirsdag den 26. maj, og dermed til efter Kr. Himmelfartsferien, så vi har tid til at planlægge den optimale genåbning.

Og når det er sagt, så glæder vi os helt vildt til at åbne igen, og vi kan næsten ikke vente med at se jer alle. Der kan bestilles bord til Almanak og Studio fra i morgen, fredag den 15. maj, hvor vi også begynder at ringe alle op, som har haft en booking, vi ikke har kunne gennemføre de sidste par måneder.

På snarligt gensyn fra alle os på The Standard,

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt

Branchen går en svær fremtid i møde – 21 SØNDAG

Så du med i 21 SØNDAG på DR1 i går? Vores ejer og CEO, Merete Holst,
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO