Vi tror på stjernerne…

Først og fremmest et kæmpe stort tillykke til alle vores fantastisk dygtige kollegaer med dagens stjerner. De er så fortjente hver og én.

I maj satsede vi en stjerne på en nøje håndplukket stjerne af kød og blod, nemlig Studios fantastiske køkkenchef Alan Bates.

Alan har siden maj sammen med Studio-teamet brugt alle døgnets vågne timer på at transformere den nordiske Michelinrestaurant Studio til sin drøm om den perfekte spiseoplevelse. Ud røg de nordiske urter og ind kom varmen fra kaffir lime, kokos, karry, wasabi, yuzy og ras el hanout. Den andægtige stemning er skiftet ud med Alans favorit playliste – firserrock, så det kan mærkes - og inspirationen fra Alans store ikoner kan læses på hvert bord og i hver ret. For det nye Studio trækker på inspiration fra alle dele af verden.

Studio er - som White Guide nyligt skrev - genfødt!

Alan har skabt en udsøgt, overraskende og usammenlignelig gourmetoplevelse i topklasse. Vi er pavestolte over, hvad teamet på Studio er lykkedes med på så få måneder. Og selvom Michelin ikke blev overbevist på den korte bane om, at Studio fortjener en stjerne på facaden, så er vi ikke i tvivl!

Studio er med Alan Bates på vej til den bedste form ever, og vi tror fuldt og fast på Studios stjerne og hans team.

Kærlig hilsen,

Merete Holst
CEO og ejer

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Sidste jul i Havnegade

Den søde juletid nærmer sig, og på Almanak i Havnegade er julen noget ekstra særligt i

Afsnit 10: Breaking news fra en restauratør – The Standard bliver til LOCA Restauranter

I går var en stor aften for alle os på The Standard og i LOCA Gruppen.

The Standard bliver til LOCA Restauranter


Almanak og Mission Green flytter til nye adresser i 2022 –  Læs hele historien her.