Vi tror på stjernerne…

Først og fremmest et kæmpe stort tillykke til alle vores fantastisk dygtige kollegaer med dagens stjerner. De er så fortjente hver og én.

I maj satsede vi en stjerne på en nøje håndplukket stjerne af kød og blod, nemlig Studios fantastiske køkkenchef Alan Bates.

Alan har siden maj sammen med Studio-teamet brugt alle døgnets vågne timer på at transformere den nordiske Michelinrestaurant Studio til sin drøm om den perfekte spiseoplevelse. Ud røg de nordiske urter og ind kom varmen fra kaffir lime, kokos, karry, wasabi, yuzy og ras el hanout. Den andægtige stemning er skiftet ud med Alans favorit playliste – firserrock, så det kan mærkes - og inspirationen fra Alans store ikoner kan læses på hvert bord og i hver ret. For det nye Studio trækker på inspiration fra alle dele af verden.

Studio er - som White Guide nyligt skrev - genfødt!

Alan har skabt en udsøgt, overraskende og usammenlignelig gourmetoplevelse i topklasse. Vi er pavestolte over, hvad teamet på Studio er lykkedes med på så få måneder. Og selvom Michelin ikke blev overbevist på den korte bane om, at Studio fortjener en stjerne på facaden, så er vi ikke i tvivl!

Studio er med Alan Bates på vej til den bedste form ever, og vi tror fuldt og fast på Studios stjerne og hans team.

Kærlig hilsen,

Merete Holst
CEO og ejer

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt STUDIO!

Kære ven af STUDIO Fra onsdag 27. maj slår vi dørene op til et helt nyt

Vi ville så gerne åbne 18. maj, men…

Vi har først her til aften, torsdag den 14 maj, modtaget regeringens retningslinjer for, hvordan branchen kan
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO