Vores køkkenchefer ser grønt – og høster stor ros

I morgen aften, onsdag 2. september, er der dømt grønt festfyrværkeri , når vores køkkenchefer Alan Bates fra STUD!O og Bendix Sixhøj Laursen fra RADIO står bag en grøn gourmetmiddag. Sammen hylder de alt det, der vokser, pibler og spirer i den danske muld med en fem-retters vegetarmenu, der emmer af grønsagskærlighed og passion for bæredygtig gastronomi. Alt sammen som en del af sensommerens madfestival, Madland.

De seneste dage har de begge fået ekstra mange rosende ord med på vejen, hvilket gør, at vi selvfølgelig glæder os endnu mere til middagen i morgen. Gastro kalder Bendix for ”en af landets mest interessante yngre køkkenchefer” og kalder RADIO for et af Københavns bedste spisesteder til prisen, mens feinschmeckeren.dk konkluderer, at STUD!O og Alan Bates ”leverer en skøn, ukompliceret og smagsintens gourmetoplevelse”, der absolut er en Michelinstjerne værdig.

Det sker sjældent, at de to køkkenchefer har mulighed for at gå i køkkenet sammen, men i morgen er der en unik mulighed for at smage deres version af uforfalsket grøn kærlighed, og vi glæder os til at dele deres talent og sans for absolut velsmag med så mange som muligt. Og skulle du mangle et sted at nyde en god fem-retters middag i morgen og skylle den ned med naturvin, ja, så er der altså stadig få billetter til arrangementet.

Mange hilsner fra

Merete og Dorte

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Vi genåbner i maj – og Almanak smug-starter på terrassen i april

ENDELIG kom de længe ventede gode nyheder. Fra torsdag den 6. maj kan vi atter invitere

Fortællinger fra en restauratør – 1 år efter​​​​​​​

Kære gæster, venner og følgere af The Standard, I dag, den 27. marts 2021, er det

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.