YES, vi må feste igen

Drømmer du om at holde et sommerbryllup, stort eller lille, på kanten af Københavns havn, blev konfirmationen aflyst pga. coronaen, eller står kollegerne og tripper for at holde en sommerfest efter mange måneders adskillelse? Så er der godt nyt, for fra i dag, mandag 8. juni, giver regeringen os grønt lys til at atter at mødes til gode oplevelser, og lad det være sagt med det samme: Vi glæder os helt vildt til, at The Standard igen kan danne rammen om uforglemmelige øjeblikke.

Vi har på The Standard stor erfaring med at skræddersy lige netop det selskab, den event eller fest, vores gæster drømmer om. Vi har et stort hus med god plads og mange muligheder for at skabe de perfekte rammer både for små intime selskaber og bryllupsbragene med store armbevægelser. Vi har også et fantastisk udendørsareal med udsigt over inderhavnen og mulighed for, at både kan lægge til efter en tur på vandet med champagne og snacks. Kort sagt: Rigtig meget kan lade sig gøre, og allerhelst hører vi om, hvad du/I drømmer om, så vi sammen kan gøre ideerne til virkelighed.

Tøv derfor ikke med at kontakte os. Det er helt uforpligtende, og vi byder også meget gerne på en kop kaffe og en rundvisning, så du/I kan få en fornemmelse af, hvad vi sammen kan skabe. Skriv gerne direkte til vores Bookingchef, Michael Hansen, på selskaber@thestandardcph.dk eller ring til vores booking-afdeling på telefon 72148808, så glæder vi os til tage godt imod dig/jer.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Bobler og fredagsjazz til 100 kr – fredag d. 17/07

På fredag loves der høj sol og 22 grader, og da vi blev nødt til at

Sommerjazz på The Standard

Sommerens traditionsrige jazzfestival i København er aflyst, men her på The Standard bliver der i både

SOMMERJAZZ PÅ THE STANDARD


Støt musikken og kom forbi til skaldyrsfad eller smørrebrødsfad og jazz på Havnekanten - hver søndag i juli og august . Læs mere her.