YES, vi må feste igen

Drømmer du om at holde et sommerbryllup, stort eller lille, på kanten af Københavns havn, blev konfirmationen aflyst pga. coronaen, eller står kollegerne og tripper for at holde en sommerfest efter mange måneders adskillelse? Så er der godt nyt, for fra i dag, mandag 8. juni, giver regeringen os grønt lys til at atter at mødes til gode oplevelser, og lad det være sagt med det samme: Vi glæder os helt vildt til, at The Standard igen kan danne rammen om uforglemmelige øjeblikke.

Vi har på The Standard stor erfaring med at skræddersy lige netop det selskab, den event eller fest, vores gæster drømmer om. Vi har et stort hus med god plads og mange muligheder for at skabe de perfekte rammer både for små intime selskaber og bryllupsbragene med store armbevægelser. Vi har også et fantastisk udendørsareal med udsigt over inderhavnen og mulighed for, at både kan lægge til efter en tur på vandet med champagne og snacks. Kort sagt: Rigtig meget kan lade sig gøre, og allerhelst hører vi om, hvad du/I drømmer om, så vi sammen kan gøre ideerne til virkelighed.

Tøv derfor ikke med at kontakte os. Det er helt uforpligtende, og vi byder også meget gerne på en kop kaffe og en rundvisning, så du/I kan få en fornemmelse af, hvad vi sammen kan skabe. Skriv gerne direkte til vores Bookingchef, Michael Hansen, på selskaber@thestandardcph.dk eller ring til vores booking-afdeling på telefon 72148808, så glæder vi os til tage godt imod dig/jer.

FLERE NYHEDER FRA THE STANDARD

Afsnit 5: Fortællinger fra en restauratør – hvor blev fællessangen af? Om stor taknemmelighed og groteske vilkår

Kære gæster og følgere af The Standard Det er nu seks måneder, siden statsministeren lukkede landet

Dining week – efterårsferien 2020

Vi er super glade for at kunne præsentere, at Almanak dette efterår deltager i Dining Week.
Der er flere spændende begivenheder på The Standard over efteråret

Kom til Dining Week på Almanak i uge 42, hvor du får 10 retter for 525 kr. Læs mere her.

Almanak deltager også i CPH Beer Week, med både smørrebrødsfad og øl ad libitum, samt Brygmesterens Gæstebud. Læs mere her