EVENTS PÅ THE STANDARD

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

DJ & COCKTAIL BAR HVER FREDAG PÅ THE STANDARD

november 15, 2019 @ 12:00 am

Gratis

Hver fredag fra den 15. november og frem til jul er der julefrokost i alle husets restauranter, og uanset hvilken restaurant du måtte vælge, kan aftenen afsluttes med fest, cocktails og fed musik i restaurant Mission.

Med Rikke brox bag pulten, er det nemlig en af landets mest erfarne og eftertragtede DJ´s som lader musikken flyde ud i rummet, mens Missions bartendere tryller lækre cocktails frem bag baren. Du kan læse mere om Rikke Bronx her.

Rikke Bronx spiller allerede fra kl. 22.00 for dem som har valgt at indtage årets julefrokost i Mission, hvor julen fejres med glæden ved at dele god mad og gode oplevelser på tværs af lande, kulturer og traditioner.

Se mere her.

Detaljer

Dato:
november 15, 2019
Tidspunkt:
12:00 am
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Hjemmeside:
https://missioncph.dk/julen-2019/
Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO