EVENTS PÅ THE STANDARD

Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jazz og cocktails på Almanak

juli 12, 2019 @ 3:00 pm - 5:00 pm

Skyd weekenden i gang på vores terrasse, hvor vi som en del af Copenhagen Jazz Festival byder på jazz og cocktails fra kl. 15-17.

Chris Andersen Polish Trio (DK/US/PL) står for musikken på havnekajen, og vi sørger for, at der bliver langet kølige glas over disken.

 

Koncerten er gratis ved køb af drikkevarer, og tilmelding er ikke nødvendig

 

Om Chris Andersen Polish Trio

Line-up:

Chris Andersen (DK/US) – Trommer
Marek Konarski (PL) – Tenor Saxofon
Michal Nienadowski (PL) – Bas

Den dansk/amerikanske trommeslager Christopher Andersen har det sidste halve år været bosat i New York hvor han har spillet og undervist. Han har en bachelor i performance fra Berklee College of Music. Han har blandt andet spillet med Melissa Aldana, Paul Sikivie, Lauren Desberg, Vanisha Gould, Mikkel Ploug og Dotan Negrin (PianoAroundTheWorld).

Den polske tenorsaxofonist Marek Konarski er uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense og Sibelius Academy i Helsinki, Finland. Han har vundet flere priser som ”Jazz Musician of the year” i 2015 på Fyn, Blue Note Jazz Competition i Poznań, Polen og Tarnów Jazz Contest i 2016. I 2012 udgav han sit først album med gruppen Tone Raw Quartet. Han har derudover spillet i flere internationale sammenhænge med Jerry Bergonzi, Tim Hagans, Anders Mogensen, Carl Winther og mange andre.

Den talentfulde Polske bassist Michal Nienadowski har en bachelor fra Syddansk Musikkonservatorium i Odense hvor han studerede med Bo Stief. Nienadowski har ledet mange projekter, rejst verden rundt og deltaget i workshops med Wayne Shorter, Ron Carter and Jerry Bergonzi.

 

Vi glæder os til at se jer!

Detaljer

Dato:
juli 12, 2019
Tidspunkt:
3:00 pm - 5:00 pm
Begivenhed Kategori:

Arrangør

The Standard
Telefon:
72148808
E-mail:
marketing@thestandardcph.dk

SOMMERJAZZ PÅ THE STANDARD


Støt musikken og kom forbi til skaldyrsfad eller smørrebrødsfad og jazz på Havnekanten - hver søndag i juli og august . Læs mere her.