Jul 2019

The Standard skyder julen i gang med juletræstænding onsdag den 13. november, og herefter både dufter og smager huset af jul med forskellige muligheder i alle husets restauranter.

Almanak tilbyder moderne fortolkninger af gamle danske juletraditioner. Se mere her.

Mission tilbyder nye juletraditioner med deres helt egen sharing style, vegetable forward Christmas Trip . Se mere her.

STUDIO tilbyder en jul uden julemad, men i stedet en unik Michelin oplevelse med menu baseret på sæsonens bedste råvare. Se mere her.

The Standard Private Dining tilbyder at du selv sammensætter din aften i eksklusive private omgivelser – og vælger din menu fra dit foretrukne køkken af The Standards tre muligheder. Se mere her.

Uanset hvilken af husets restauranter du foretrækker, så ender julefesten hver fredag samme sted, nemlig i husets underetage, når restaurant Mission til midnat stiller om til cocktail bar med fest, farver og god musik anført af DJ Rikke Bronx.

Ring eller skriv direkte til vores afdeling for selskaber, og hør nærmer om hvilken restaurant og koncept der kunne passe bedst til lige netop jeres behov og ønsker.

Du kan maile os på selskaber@thestandardcph.dk eller ring til os på +45 72 14 88 08. Vi er på linjen alle hverdage mellem 09.00 og 16.00.

SOMMERJAZZ PÅ THE STANDARD


Støt musikken og kom forbi til skaldyrsfad eller smørrebrødsfad og jazz på Havnekanten - hver søndag i juli og august . Læs mere her.