Jul og nytår 2019

Jul 2019

The Standard skyder julen i gang med juletræstænding onsdag den 13. november, og herefter både dufter og smager huset af jul med forskellige muligheder i alle husets restauranter.

Almanak tilbyder moderne fortolkninger af gamle danske juletraditioner. Se mere her.

Mission tilbyder nye juletraditioner med deres helt egen sharing style, vegetable forward Christmas Trip . Se mere her.

STUDIO tilbyder en jul uden julemad, men i stedet en unik Michelin oplevelse med menu baseret på sæsonens bedste råvare. Se mere her.

The Standard Private Dining tilbyder at du selv sammensætter din aften i eksklusive private omgivelser – og vælger din menu fra dit foretrukne køkken af The Standards tre muligheder. Se mere her.

Uanset hvilken af husets restauranter du foretrækker, så ender julefesten hver fredag samme sted, nemlig i husets underetage, når restaurant Mission til midnat stiller om til cocktail bar med fest, farver og god musik anført af DJ Rikke Bronx.

Ring eller skriv direkte til vores afdeling for selskaber, og hør nærmer om hvilken restaurant og koncept der kunne passe bedst til lige netop jeres behov og ønsker.

Du kan maile os på selskaber@thestandardcph.dk eller ring til os på +45 72 14 88 08. Vi er på linjen alle hverdage mellem 09.00 og 16.00.

Nytår 2019

Nytåret er årets fest, og i år er The Standard Private Dining din unikke mulighed for at arrangere en uforglemmelig aften for ca. 20 personer.

Vi sætter lokalet op til en privat nytårsfest i eksklusive omgivelser, hvor Michelin restauranten STUDIO vil forkæle jer med årets nytårsmenu – alt imens I nyder Københavns måske bedste udsigt til fyrværkeriet over inderhavnen.

Læs mere her.

Ligeledes vil husets tre restauranter i lighed med tidligere år afholde hver sit nytårsarrangement, og vi er i fuld gang med menu planlægningen, så følg med her på siden og på vores sociale medier når vi åbner op for årets billetsalg.

Vi kan dog allerede nu afslører at vi gentager succesen fra sidste år og inviterer vi alle husets gæster udenfor på kajen til champagne, og skåler det nye år velkommen med udsigt over vandet og byens fyrværkeri.

Herefter fortsætter nattefesten i restaurant Mission med god musik, cocktails og masser af farver og godt humør.

NYHEDSBREV

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.