Jul på The Standard

Meget er aflyst og ændret i år, men vi ved, at julen kommer. Og her på The Standard vil vi gøre alt, hvad vi kan for at sikre julehyggen og den gode mad – inden for corona-trygge rammer selvfølgelig.

Uanset om du gerne vil nyde smagen af jul på restaurant i mindre selskaber eller derhjemme som take away eller gourmet catering, har vi skræddersyet forskellige løsninger i håb om, at så mange som muligt kan fylde december med uforglemmelige smagsoplevelser.

Almanaks julefrokost – eller Christmas Lunch

Nyd en dejlig julefrokost med udsigt over Københavns inderhavn. Du vælger, om du skal forkæles med køkkenchef Christian Hofmanns moderne smørrebrød med hjemmelavet snaps og øl til, eller om du har lyst til den varme frokost, vi kalder Christmas Lunch.

Klik her for at se almanaks smørrebrødsmenu. 

 

Christmas Lunch på Almanak

Svampebouillon med syltede svampe og sprøde svampe

Røget laks med rødbede, peberrodssauce og dild

Andebryst med enebær og sort peber, kål, brændte løg og andesauce

Almanaks klassiske Ris à la mande med kirsebær

2 retter 295 kr.

3 retter 375 kr.

4 retter 425 kr.

 

Menuen kan bestilles fra 24 november

Book bord på Almanak her.

 

En hyggelig vinteraften på almanak

En middag i julens tegn på Almanak smager af de bedste traditioner og kærlig fornyelse. Almanak hylder årstidens bedste råvarer, som serveres i aldeles velsmagende kombinationer.

Velkomstdrink og julekrydrede nødder

4 retter inkl. vinmenu

Kaffe, petit fours og avec

1.295 kr.

Alternativt kan der vælges 4 retter med vinmenu for DKK 1.000 eller 500 kr. uden vin.  

Menuen kan bestilles fra 24 november

Menuen 

Svampebouillon med syltede svampe og sprøde svampe

Røget laks med rødbede, peberrodssauce og dild

Andebryst med enebær og sort peber, kål, brændte løg og andesauce

Valnøddekage med valnøddeis og valnøddesne

Vinmenu bestående af følgende 

Grüner Veltliner Ecker, Eckhof, Østrig

Riesling Weingut Wittmann; Rheinhessen

Côtes du Rhône Famile Perrin

Pineau des Charentes, Beaulon

Book bord på Almanak her.

 

The Standards klassiske julebord

I hele julemåneden omdanner vi den ene af vores restauranter til et festligt jule-klædt lokale, hvor vi byder på The Standards Julebord. Et klassisk dansk julebord – evt. med øl og vin ad libitum – med masser af velkendte smage i moderne fortolkninger og selvfølgelig med masser af afstand og håndsprit.

 

Julebords-menuen 

Marinerede sild med rødløg og kapers. Kryddersild med rygeostcreme og æble. Karrysild med æg, skalotteløg og dild.

Koldrøget islandsk laks med syltede pærer og peberrodscreme. Hjemmelavet rullepølse med sky smagt til med lagerøl og løg.

Skinke glaseret i brun farin og porter med fedtegrever. Stegt andebryst med smørstegte figner og tyttebær. Gammeldags æbleflæsk. Stegt medister af velfærdsgris med stuvet grønkål og ølsennep.

Knuste kartofler med smør og persille. Grillede rodfrugter glaseret i honning og timian. Blandede salater med kirsebærvinaigrette.

Vesterhavsost og fransk brie med syltede svesker og knækbrød. Risalamande med danske syltede kirsebær og kirsebærvin med ristede mandler

295 kr. for julebord (I har bordet i 90 minutter)

795 kr. for julebord inkl. vin og øl ad libitum (I har bordet i op til 4 timer)

 

Julebordet kan bookes fra 27. november og kører alle torsdage til lørdage frem til og med 19. december.

LÆS MERE OG BOOK DIT JULEBORD HER. 

 

Almanaks julefrokost som take away

Hold årets julefrokost med familien eller dine nærmeste kollegaer derhjemme eller på kontoret.  Køkkenchefen på Almanak, Christian Hofmann, har sammensat en menu, der giver dig smagen af det ultra-sæsonprægede Almanak to-go. Enkelte elementer skal lunes derhjemme, det er nemt, og vi guider dig sikkert i mål.

Christianøpigens sild, rygeost, løg og kapers

Rimmet laks, rødbede, peberrod og rugbrødsflager

Røget ål med æg royale og urtesalat

Surdejsbrød, rugbrød og pisket smør

Stegt andebryst med smørstegte figner og tyttebær

Rødkålssalat med tranebær og ristede valnødder

Knuste kartofler med smør og persille

Udvalg af oste med syltede svesker og knækbrød

Valnøddekage, vaniljecreme med kardemomme og valnøddesne

425 kr. pr. kuvert

Minimum 6 personer. Bestilles min. 2 dage før levering. Menuen kan bestilles fra 24 november

 

Studio’s Gourmet Catering – Special Edition

Sidste gang Studios køkkenchef Alan Bates lavede gourmet catering, blæste han anmelderne bagover og høstede henholdsvis 5 og 6 stjerne i Berlingske og Børsen. Nu gentager han successen i en ”Limited Edition” hen over tre weekender i december. Menuen er i bedste Studio-stil en legende og varm sæsonhilsen til det klassiske franske køkken med et nik over kanalen til Alan Bates’ hjemland. Dele af menuen skal lunes derhjemme, det er nemt, og vi sørger for at guide dig godt i mål.

Tærte med okse tatar

Parfait af kyllingelever på surdejstoast

Surdejsbrød med hjemmekærnet smør

Krabbe og citrus salat

Confiteret andelår med Alsasisk cassoulet med bacon

Tærte med English Custard dertil iscreme med kanel

 

700 kr. pr. kuvert.

Menuen skal bestilles min. 2 dage før levering. Den fås fra 3. december og frem til jul på alle torsdage, fredage og lørdage.

 

Jul hos os – helt for jer selv

Ønsker I at afholde et lille, lukket arrangement i nogle af byens behageligste lokaler? Så har I mulighed for at leje vores Private Dining-lokale, der ligger på 1. sal i The Standards ikoniske bygning med en fantastisk udsigt over Københavns inderhavn og med en fremragende akustik (lokalet husede engang en berømt jazzklub). I vælger selv, om maden skal komme fra Studio eller Almanak.

I har også mulighed for eksklusiv brug af Studios eksklusive restaurant til frokost, så I har de stemningsfulde rammer helt for jer selv. Det er meget velegnet til små, intime selskaber på op til 10 personer.

Ring eller skriv direkte til Martin Geersten, Operation Manager på The Standard, for at hører nærmere. Mail: selskaber@thestandardcph.dk eller mobil 0045 28 34 56 44

 

Kom til TALK & TASTE med Anna Libak, udlandsredaktør på Weekendavisen og aktuel med sin nye bog ’Skyldig til det modsatte aldrig bliver bevist’.Det er onsdag den 2. december Se mere her.