Årets firma julefrokost 2020

På restaurant, som gourmet-catering eller som virtuel julefrokost? Det bestemmer I.

Julen er heldigvis kommet for at blive. Også i år, hvor meget ellers er blevet vendt på hovedet eller ligefrem aflyst. Selv om vi ikke må mødes til de store traditionelle julefrokoster med fest til langt ud på natten, må vi stadig nyde et dejligt måltid med hinanden, enten sammen eller virtuelt.

Her på The Standard vil vi gøre vores for at sikre et hyggeligt og selvfølgelig superlækkert julearrangement. Derfor har vi sammensat fire forskellige bud på en velsmagende og corona-tryg julefrokost, så I kan vælge, om den skal afholdes på restaurant, derhjemme, virtuelt eller i vores Private Dining-lokale.

Grib i øvrigt altid gerne fat i os, hvis I har ideer eller behov for andre løsninger.

 

Gourmet-julemiddag på direktørens regning

 Forkæl dine medarbejdere med et gavekort til en fantastisk julemiddag for 1 til 10 personer.  Lad tætte og gode kollegaer spise sig igennem årstidens dejligste smage på Almanak eller få sig én på topgourmet-opleveren på Studio.

I dit fravær sikrer vi, at dine medarbejdere får sig en overdådig oplevelse med en særlig hilsen fra firmaet og med regningen sendt direkte til dig.

Vælg mellem:

 

Julemiddag på Almanak

Julen på Almanak smager af de bedste traditioner og kærlig fornyelse. Almanak hylder årstidens bedste råvarer, som serveres i aldeles velsmagende kombinationer.

Velkomstdrink og julekrydrede nødder

4 sæsonbaserede retter inkl. vinmenu

Kaffe, petit fours og avec

1.295 kr.pr. person

 

Menu

Svampebouillon med syltede svampe og sprøde svampe

Røget laks med rødbede, peberrodssauce og dild

Andebryst med enebær og sort peber, kål, brændte løg og andesauce

Valnøddekage med valnøddeis og valnøddesne

Vinmenu 

Grüner Veltliner Ecker, Eckhof, Østrig

Riesling Weingut Wittmann; Rheinhessen

Côtes du Rhône Famile Perrin

Pineau des Charentes, Beaulon

Alternativt kan der laves pakker for 1.000 kr. for mad og vin alene - eller 500 kr. uden vin.

 

Topgourmet på Studio

En middag på Studio er kompromisløs velsmag med fransk i bassen, asiatiske overtoner og en gedigen gang rock’n’roll. Giv 1 eller op til 10 medarbejdere en fælles stor oplevelse med gourmet af skarpeste skuffe.

8 unikke serveringer

Studio vinmenu

Vand med eller uden brus

Kaffe med søde sager

1.995 kr.        

 

Normalprisen er 2.125 kr. Tilbuddet gælder fra onsdag 25. november til lørdag 19. december.

Ring eller skriv direkte til Martin Geersten, Operation Manager på The Standard, for at hører nærmere. Mail: selskaber@thestandardcph.dkeller mobil 0045 28 34 56 44

 

Den virtuelle julefrokost – ”vi skåler sammen hver for sig”

Er medarbejderne sendt hjem? Eller er I mere end 10, som gerne vil nyde en julemenu sammen på corona-forsvarlig vis? Så er den virtuelle julefrokost en delikat mulighed. Giv dine medarbejdere en 3-retters gourmetcatering inkl. vin og byens måske bedste to-go-cocktail med hjem. Når I hver især har lunet og anrettet Almanaks julemiddag hjemme i privaten (efter anvisninger på en medfølgende video), tænder I for webkameraerne og spiser, skåler og fester sammen på virtuel manér.

 

Almanaks ”virtuel-venlige” julearrangementer 

Vælg mellem to alternativer:

  1. Velkomstdrink og 3-retters menu med vine

Velkomstdrink & snacks

Clarified Piña Colada*

Vores take på en klassisk cocktail med et twist. 

Leveres i 50 cl klar flaske med kapsel. Passer til 2 gode drinks – du tilsætter selv isterninger og vi anbefaler at servere dem i store vinglas. 

 

Efterfulgt af:

3-retters menu med tilhørende vine

 Andebryst med enebær og sort peber, kål, brændte løg og andesauce

2 danske oste med kvædekompot og knækbrød

Valnøddekage, vaniljecreme med kardemomme og valnøddesne

1 fl. Hvidvin Sancerre Guy Saget

1 fl. Rødvin Cotes Du Rhöne  Famille Perrin

Pris pr. kuvert 895 kr.

Min. 10 kuverter og bestilling min 2 dage før afholdelse afhængig af antal  

 

  1. Virtuel Cocktail bar med gavekort til privat julemiddag på Almanak

Cocktail bar

Clarified Piña Colada

Vores take på en klassisk cocktail med et twist. 

Leveres i 50 cl klar flaske med kapsel. Passer til 2 gode drinks – du tilsætter selv isterninger og vi anbefaler at servere dem i store vinglas. 

Mission Dark & Stormy

Pampero Rom - Oolong ingefær kombucha. En flaske med volumen af 2 cocktails

Hertil trøffelchips og saltede nødder

 

Gavekort til Almanaks julemiddag bestående af 4 sæsonbaserede retter inkl. vinmenu

Pris pr. person 895 kr. pr. kuvert

Min. 10 kuverter og bestilling min 2 dage før afholdelse afhængig af antal

Ring eller skriv direkte til Martin Geersten, Operation Manager på The Standard, for at hører nærmere. Mail: selskaber@thestandardcph.dk eller mobil 0045 28 34 56 44

 

Gourmet Catering med det hele - derhjemme eller på kontoret

Trænger I til ekstra gourmet-forkælelse oven på et corona-præget år, har vi lavet to bud på gourmet catering. Lige til at nyde i små grupper derhjemme eller på kontoret. I kan vælge mellem en tour de force i smagen af Almanak lige nu, eller også kan I læne jer tilbage og nyde noget så sjældent som en Studio take away-edition.

Almanak jul-to-go

Køkkenchefen på Almanak, Christian Hofmann, har sammensat en menu, der giver dig smagen af det ultra-sæsonprægede Almanak to-go. Enkelte elementer skal lunes derhjemme, det er nemt, og vi guider dig sikkert i mål.

Christiansøpigens sild, rygeost, løg og kapers

Rimmet laks, rødbede, peberrod og rugbrødsflager

Røget ål med æg royale og urtesalat

Hertil surdejsbrød, rugbrød og pisket smør

Stegt andebryst med smørstegte figner og tyttebær

Rødkålssalat med tranebær og ristede valnødder

Knuste kartofler med smør og persille

Udvalg af oste med syltede svesker og knækbrød

Valnøddekage, vaniljecreme med kardemomme og valnøddesne

425 kr. pr. kuvert

Minimum 6 personer. Bestilles min. 2 dage før leverin. Menuen kan bestilles fra 24 november

 

Studio’s Gourmet Catering – Special Edition

Sidste gang Studios køkkenchef Alan Bates lavede gourmet catering, blæste han anmelderne bagover og høstede henholdsvis 5 og 6 stjerne i Berlingske og Børsen. Nu gentager han successen i en ”Limited Edition” hen over tre weekender i december. Menuen er i bedste Studio-stil en legende og varm sæsonhilsen til det klassiske franske køkken med et nik over kanalen til Alan Bates’ hjemland. Dele af menuen skal lunes derhjemme, det er nemt, og vi sørger for at guide dig godt i mål.

Tærte med okse tatar

Parfait af kyllingelever på surdejstoast

Surdejsbrød med hjemmekærnet smør

Krabbe og citrus salat

Confiteret andelår med Alsasisk cassoulet med bacon

Tærte med English Custard dertil iscreme med kanel

700 kr. pr. kuvert.

Menuen skal bestilles min. 2 dage før levering. Den fås fra 3. december og frem til jul på alle torsdage, fredage og lørdage.

 

Jul hos os – helt for jer selv  

Ønsker I at afholde et lille, lukket arrangement i nogle af byens behageligste lokaler? Så har I mulighed for at leje vores Private Dining-lokale, der ligger på 1. sal i The Standards ikoniske bygning med en fantastisk udsigt over Københavns inderhavn og med en fremragende akustik (lokalet husede engang en berømt jazzklub). I vælger selv, om maden skal komme fra Studio eller Almanak.

I har også mulighed for eksklusiv brug af restaurant STUDIO til frokost, så I har de stemningsfulde rammer helt for jer selv. Det er meget velegnet til små, intime selskaber på op til 10 personer.

 

Ring eller skriv direkte til Martin Geersten, Operation Manager på The Standard, for at hører nærmere. Mail: selskaber@thestandardcph.dk eller mobil 0045 28 34 56 44

 

Kom til TALK & TASTE med Anna Libak, udlandsredaktør på Weekendavisen og aktuel med sin nye bog ’Skyldig til det modsatte aldrig bliver bevist’.Det er onsdag den 2. december Se mere her.