Ledige stillinger

Køkkenchef og kokke søges til ny spektakulær restaurant i Operaen

 

Vil du være med til at gøre restauranten i Operaen lige så kendt og unik, som bygningen den ligger i?

Så skynd dig at komme til tasterne, og bliv en del vores helt særlige rejse, hvor der er fokus på bæredygtighed, store madoplevelser og ikke mindst fantastisk teamwork i Operahusets, snart nyrestaureret restaurant, Almanak i Operaen.

Omstændighederne vil, at vores nyansatte køkkenchef desværre må omlægge sit arbejdsliv for nuværende. Derfor søger vi en ny køkkenchef samt flere kokke, som kan stå for driften af vores nye restaurant i Operaen.

Der vil være en høj grad af frihed, men du vil også indgå i et tæt samarbejde med vores anerkendte søsterrestaurant Almanak. Du skal brænde for teamwork og have erfaring med at eksekvere for mange gæster, da restauranten vil kunne rumme hele 170 af slagsen.

Som køkkenchef får du ansvaret for den daglige drift af køkkenet i tæt samarbejde med vores køkkenchef på Almanak, F&B Manager i Operaen samt CEO Merete Holst, herunder alle de administrative opgaver, der er forbundet med en sund og sjov restaurantdrift. Det vigtigste er, at du har lederevner og ønsker at få succes sammen med dit team.

 • Du har erfaring med at udvikle menuer, og planlægge større events og selskaber, som du kan eksekvere på højt niveau.
 • Du er god til at planlægge, og du motiveres af at gå forrest, når det gælder kvalitet, gæsternes tilfredshed og dit teams trivsel. Du deltager selv i produktionen samt i service og dermed også i vagtplanen.
 • Du er altid fokuseret og har erfaring med at håndtere udfordrende situationer i et køkken
 • Du han en passion for bæredygtig gastronomi, og har kendskab til sæson- og lokale råvarer, bæredygtige produkter og gængse kokketeknikker.

 

Som kok bliver du ansvarlig for at skabe indbydende og velsmagende mad til vores gæster. Det er vigtigt, at du er passioneret omkring madlavning og trives med at lave mad til mange mennesker.

 • du er faguddannet kok, og du har gerne et par års erfaring som færdiguddannet kok
 • du elsker at arbejde med ambitiøse kolleger, økologiske og bæredygtige råvarer og ordentligt håndværk.
 • du vil gerne lære nyt og udvikle dig fagligt
 • du trives i et team, hvor du kan samarbejde på tværs af funktionerne i køkkenet
 • du er omhyggelig, har øje for detaljer og kan holde hovedet koldt, når vi har rigtig travlt

 

Vi kan tilbyde

 • Du vil blive en del af et yderst dedikeret team, hvor engagementet er højt, og der er fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokke- og servicehåndværk, hvor vi er i stand til at møde gæsten ydmygt, men sikkert og i øjenhøjde.
 • Alle stillinger er på fuld tid og indebærer både dag-, aften- og weekendarbejde. Arbejdstiderne fordeles i starten over de dage, hvor der er forestillinger i operaen og bookede selskaber og arrangementer.
 • En uformel omgangstone i et ungt og kreativt miljø.
 • En arbejdsplads i stor udvikling med stor grad af medindflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger
 • En del af LOCA Gruppen, som har sat sig for at sætte nye standarder for bæredygtig gastronomi, og som arbejder målrettet herfor.

 

Om Almanak i Operaen

 

Det Kongelige teaters Operahus er en af Københavns smukkeste bygninger og hele Danmarks stolthed. Dette efterår gennemgår restaurantlokalerne en total forvandling, så restauranten matcher hele husets spektakulære arkitektur og design. Når vi fra 1 august er flyttet ind med vores Almanak-koncept, er det med et klart mål om, at få restauranten på landkortet, som et sted man simpelthen må besøge fra både indland og udland.

Vores danske almanak koncept er både og velkendt og anerkendt med blandt andet en Michelin Plate siden 2015, og vi søger derfor et team, som kan implementere og videreføre grundkonceptet til Almanak i Operaen.

Restauranten vil få plads til 170 gæster, og vores opgave bliver at give gæsterne gode og overraskende restaurantoplevelser på højt gastronomisk niveau. Udover restauranten afholder Operaen mange spændende events og selskaber med mulighed for op til 1000 siddende gæster, og endnu flere til stående receptioner og lign.

Ansøgning

Er det noget for dig, så send straks en ansøgning CEO Merete Holst på mailadressen mho@locagruppen.dk . Vil du vide mere, er du også meget velkommen til at ringe til hende på 00 45 28 25 55 00.

 

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.