Ledige stillinger

Vi har heldigvis stadig mange gæster og jern i ilden på The Standard, og vi søger derfor også løbende nye kollegaer til ”familien”.

Lige nu leder vi efter dig som kan se dig selv i en af følgende beskrivelser:

The Standard søger dygtige kokke til restaurant Almanak og Mission

Om The Standard

Vil du arbejde i hjertet af København i et dynamisk og passioneret miljø og blive en del af The Standard, hvor vi med vores tre unikke restauranter: Almanak, Mission og Studio og et eksklusivt Private Dining venue er en arbejdsplads med potentialer og udviklingsmuligheder.

Vi har et dygtigt team af unge, passionerede kolleger, hvor teamwork og socialisering vægtes højt for det velfungerende arbejdsmiljø. Husets forskellige koncepter bidrager til en kreativ hverdag, hvor der er plads til sparring restauranterne i mellem. Der favnes bredt, men vi er samtidig én stor familie under samme tag.

Almanak søger faglært kok

Vi søger en dygtig kok, der med sit drive og personlighed kan blive en del af køkkenteamet på Almanak og huset generelt.

Vi er et hus med meget forskellig aktivitet og søger en person, der har masser af energi og gåpåmod.

Vi forestiller os, at du….

  • Er uddannet kok – måske med nogle års erfaring
  • Er godt forankret i det ”klassiske” køkken og kan lave moderne mad
  • Har erfaring med moderne smørrebrød, som er en del af vores frokostkoncept
  • Du er ærekær og sætter en ære i at give gæsten den bedste smagsoplevelse.
  • Du er struktureret og er god til at organisere dit arbejdet både for dig selv og sammen med teamet.
  • Du har et godt råvarekendskab og er samtidig en købmand, der forstår at mindske spild og det alt det bedste ud af råvarerne.
  • Du er en teamplayer og en god kollega
  • Du er ambitiøs, har humor og er positiv.
  • Du er fleksibel og dine vagter vil være både aften, weekend og i dagtimerne.
  • Mulighed på sigt for souschef funktion.
  • Fast lukkedag mandag.

Mission søger assisterende køkkenchef og faglærte kokke

Vi søger en dygtig assisterende køkkenchef og kokke, der vil være med til at genåbne restaurant Mission i en ny version.

Mission har været lukket under hele corona, vi er nu klar til at genåbne restauranten i en ny og forbedret version, hvor grønsagerne får et endnu større rolle, dog med mulighed for tilkøb af fisk.

Profilen bliver dermed vegetarisk og pescatarisk.

Maden er inspireret af Mellemøsten og middelhavsområdet og Yotam Ottolenghis take på at arbejde med begge dele.  Grøn soul food med masser af smag og umani serveret sharing style

Maden laves selvfølgelig fra bunden af friske og bæredygtige råvarer.

Vi søger både en ass. Køkkenchef og kokke, hvor vi forestiller os, at du

  • Er uddannet kok – måske med nogle års erfaring
  • Har et godt kendskab til det mellemøstlige køkken, og gerne mange flere køkkener.
  • Har en for-kærlighed til grønsager og vegetarretter
  • Du er ærekær og sætter en ære i at give gæsten den bedste smagsoplevelse.
  • Du er struktureret og er god til at organisere dit arbejdet både for dig selv og sammen med teamet.
  • Du har et godt råvarekendskab og er samtidig en købmand, der forstår at mindske spild og det alt det bedste ud af råvarerne.
  • Du er en teamplayer og en god kollega
  • Du er ambitiøs, har humor og er positiv.
  • Du er fleksibel og dine vagter vil være både aften, weekend og i dagtimerne.
  • Hvis du ser dig som kandidat til ass køkkenchef skal du have ledererfaring samt haft økonomisk ansvar.
  • Faste lukkedage: Pt. søndag, mandag og tirsdag.

Vi tilbyder

  • Et spændende job i et kreativt miljø og i et spændende hus.
  • Løn og ansættelsesvilkår efter kvalifikationer
  • Starttidspunkt – snarest mulig

Vi ser frem til at høre fra dig….

For alle stillinger gælder, at vi har brug for en person, der er struktureret, målrettet og resultatorienteret. Du kan lide at arbejde i et højt tempo i et kreativt miljø med en uformel omgangstone. Kvalitet er en integreret del af alt, hvad du gør, og humor, empati og et smil er naturligt for dig.

Er du interesseret i at komme med på holdet? Kontakt ejer og direktør på The Standard, Merete Holst på mho@thestandardcph.dk eller 28 25 55 00. Vedhæft gerne dit CV og skriv lidt om dig selv og din baggrund indenfor faget.

Der er flere spændende begivenheder på The Standard over efteråret

Kom til Dining Week på Almanak i uge 42, hvor du får 10 retter for 525 kr. Læs mere her.

Almanak deltager også i CPH Beer Week, med både smørrebrødsfad og øl ad libitum, samt Brygmesterens Gæstebud. Læs mere her