Nytår 2019

Årets sidste dag er altid noget helt specielt på The Standard, og i år springer vi samtidig ind i et helt nyt årti. Det skal selvfølgelig fejres med et brag af en nytårsfest, og alle vores restauranter er nu klar med hvert deres bud på den perfekte aften.

Det er med stor glæde vi hermed kan præsentere The Standards 4 meget forskellige bud på nytårsaften 2019 i et samlet overblik.

Til midnat samles alle husets gæster udenfor når der serveres kransekage og champagne til byens måske bedste udsigt til fyrværkeriet over Københavns inderhavn, og for dem som har lyst til mere, kan festen fortsætte i Restaurant Mission med live-DJ, cocktail-bar og dansegulv til 03.00.

 

Almanak: Elegant og klassisk nytårsmiddag i husets bankende hjerte

Inden da i stueetagen, og med vandet som nærmeste nabo, byder Almanak og Mission på to meget forskellige aftener. Begge restauranter byder velkommen med champagne til Dronningens nytårstale kl. 18.00.

Almanak er husets bankende hjerte, og restauranten har med sit bud på moderne dansk mad i kategorien ”Finere Dining”, været Michelin anbefalet siden 2015. Vores køkkenchef, Christian, og hele teamet i almanak, kan derfor slet ikke lade være med at give den hele armen nytårsaften. Almanak serverer i år en udsøgt 5-retters menu med blandt andet smørpocheret hummer og oksemørbrad. Hertil naturligvis udvalgte vine. Se hele menuen her.

 

Mission: Festlig og farverig nytår med mad og samvær i centrum 

Restaurant Mission er The Standards nyeste skud på stammen, men allerede kendt for sin glade og uformelle tilgang til mad og mennesker. Maden er drevet af kærligheden til gode, bæredygtige råvarer, inspirationen er hentet fra Mellemøsten og Middelhavet, og glæden kommer altid ”sharing style” – når god mad og gode oplevelser deles med andre.

Nytårsaften er ingen undtagelse, og aftenen byder på 9 serveringer der deles over bordet. I kan blandt andet sætte tænderne i Hummer Tagliatelle, Tostadas ceviche, langtidstilberedt lammenakke – og ikke mindst Missions snart berømte Pizza Magrethe – alt sammen, og selvfølgelig, hjemmegjort fra bunden. Læs mere her.

Prisen er DKK 1.350 pr. person, og med maden følger al den hvidvin, rødvin, og fadøl fra bryghuset Møn du kan drikke frem til kl. 24.00.

Restauranten vil være klædt på til fest, og sammen med jer sikrer vores live DJ den gode stemning fra start til slut.

 

STUDIO: Smuk og intim nytårsmiddag i ”Global Mesterklasse”

På husets første sal huserer STUDIO i den ene ende, og i den anden ende er Niels Lan Dokey´s  gamle Jazz Club forvandlet til et eksklusivt Private Dining venue.

STUDIO har siden 2011 haft en Michelin stjerne og White Guide har netop give køkkenchef Alan Bates og hans team kategorien ”Global Mesterklasse” Se hele anmeldelsen her.

Med udsigt over inderhavnen og et oplyst operahus i baggrunden, byder STUDIO i år på en overdådig nytårsmenu med alt fra østers og hummer til kaviar og hvide trøfler. Se hele menuen her.  

Vi gør opmærksom på, at STUDIO er en af København mindste Michelin restauranter, og vi har derfor kun et meget begrænset antal billetter denne aften. 

 

Private Dining: Den helt unikke nytårsaften du og dine venner aldrig glemmer

Er I op til 20 venner som ønsker en nytårsaften I aldrig glemmer, kan vi i år tilbyde en hel unik mulighed i The Standards Private Dinings eksklusive rammer. Kun jer, og med byens måske bedste udsigt til fyrværkeriet over Københavns havn forkæles I på alle måder på Michelin niveau af holdet fra STUDIO. Se mere her.

Vi håber at vi med disse 4 meget forskellige muligheder på The Standard, har noget som passer lige netop til jeres ønsker for dette nytår, og vi glæder os meget til at hoppe ind i det nye årti sammen med jer.

 

Mange hilsner fra alle os på The Standard

Vi gør for god ordens skyld opmærksom på, at der til alle de nævnte arrangementer er begrænsede billetter. 

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.

Læs mere om, hvordan vi håndterer dine data i vores privatlivspolitik.