Om The Standard

The Standard har en af Københavns smukkeste beliggenheder ved Inderhavnsbroen og Nyhavn. Vores gæster kan fra alle husets restauranter nyde den smukke udsigt året rundt, og om sommeren frister den store terrasse med snacks og kølige drinks kun et stenkast fra vandet.

Den ikoniske art deco-bygning blev bygget i 1937 som toldhus og blev siden benyttet som  færgeterminal til Sverigesbådene. I dag huser bygningen tre unikke restauranter – Michelin-restauranten STUD!O, den moderne, danske bistro Almanak og den farverige “vegetable forward” restaurant Mission, samt et eksklusivt Private Dining venue.

The Standard huser altså fire unikke koncepter, men på samme tid er vi også én stor familie under samme tag. Derfor rummer hele huset The Standard en bred palette af forskellige muligheder og kompetencer, og vi tilbyder unikke muligheder til afholdelse af alle former for møder, konferencer, selskaber og events og vi har plads til 300 siddende gæster, når hele huset tages i brug.

PÅSKE TAKE AWAY

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.

TAKE AWAY - ALMANAK PÅSKEMENUFra onsdag d. 08. april til og med mandag d. 13. april holder Almanak åbent for take away med en helt særlig påskemenu - til både frokost og aften. Læs mere her. 

Du kan også fortsat bestille grøn comfort food fra Mission.