Om The Standard

The Standard har en af Københavns smukkeste beliggenheder ved Inderhavnsbroen og Nyhavn. Vores gæster kan fra alle husets restauranter nyde den smukke udsigt året rundt, og om sommeren frister den store terrasse med snacks og kølige drinks kun et stenkast fra vandet.

Den ikoniske art deco-bygning blev bygget i 1937 som toldhus og blev siden benyttet som  færgeterminal til Sverigesbådene. I dag huser bygningen tre unikke restauranter – top-restauranten STUD!O, den moderne, danske bistro Almanak og den farverige “vegetable forward” restaurant Mission, samt et eksklusivt Private Dining venue.

The Standard huser altså fire unikke koncepter, men på samme tid er vi også én stor familie under samme tag. Derfor rummer hele huset The Standard en bred palette af forskellige muligheder og kompetencer, og vi tilbyder unikke muligheder til afholdelse af alle former for møder, konferencer, selskaber og events og vi har plads til 300 siddende gæster, når hele huset tages i brug.

De nuværende restriktioner, og dermed nedlukningen af restauranter for spisende gæster, er indtil videre gældende frem til den 28.februar 2021.

Ønsker du take away i denne periode kan vi anbefale, at prøve vores søsterrestaurant Restaurant RADIO's fantastiske take away menu. Se menuen her.