GOURMET PÅ 1. ETAGE

Moderne, nordisk gastronomi i international topklasse

 

STUDIO er legesyg velsmag i international klasse med en tilbagelænet stemning på en af Københavns smukkeste beliggenheder.

 

Køkkenet forener det moderne, nordiske køkkens filosofi om det nære og det vilde med det franske køkkens fundament og henter gerne inspiration fra andre kulturer og køkkenteknikker. Udtrykket er rent og friskt og serveres i en uformel stemning, hvor de æstetiske retter og luksuriøse vine møder gæsten i øjenhøjde.

Køkkenet er ikke nordisk-dogmatisk, men følger sæsonerne tæt – og med en ekstrem sans for detaljen, et serviceniveau i absolut topklasse og en konstant søgen efter sublim kvalitet fremvises sæsonens smukkeste skaldyr, fisk, grønt, vildt, urter og svampe. Menuen afspejler køkkenchefens forkærlighed for det lokale, grønne køkken, men også for det søde køkken, og det afspejles i desserterne, der står lige så stærkt som det salte køkken. Visuelt er anretningerne minimalistiske, hvor de enkelte elementer får lov at eksplodere af velsmag. Vinmenuen er gedigen og klassisk, og vi trækker gerne på nogle af de bedste årgange fra vores gamle vinkælder.

STUDIO har et kompromisløst fokus på bæredygtighed i alt fra råvarevalg til indretningen i restauranten. Restauranten blev i 2013 født som nordisk michelinrestaurant, og i 2021 er restauranten vendt tilbage til rødderne med et moderne, nordisk køkken, der hylder råvarerne i al deres smukke enkelthed.

 

Følg Med på The Standard

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram Access Token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

The Standard bliver til LOCA Restauranter


Almanak og Mission Green flytter til nye adresser i 2022 –  Læs hele historien her.