Selskaber og arrangementer

Indtast venligst dit efternavn

På The Standard tilbyder vi unikke muligheder til afholdelse af alle former for møder, konferencer, events og arrangementer.

Vores Private Dining Room på 1. sal har et smukt lysindfald og er indrettet i et unikt dybblåt design med Gubi-lamper
og Verner Panton 430 stole, og direkte udsigt over Inderhavnen og Knippelsbro mod vest. Her kan I holde uforstyrrede forretningsmøder såvel som private selskaber i særklasse, skræddersyet efter jeres ønsker.

I vores Private Dining Room er der plads til 55-60 siddende personer og holder I reception, kan I være op til 90 stående personer. Er I flere, kan hele huset benyttes på tværs, hvilket giver mulighed for at afholde arrangementer for op mod 300 personer.

The Standard huser tre unikke restauranter og vores Private Dining Room, men vi er og én stor familie under samme tag, og huset som helhed rummer derfor også en bred palette af forskellige faciliteter og kompetencer.

Hvert arrangement på The Standard er unikt, og I vil derfor altid få personlig betjening og rådgivning til hjælp med planlægning af det enkelte arrangement.

Kontakt os på telefon eller mail, så finder vi sammen den bedste løsning for jer.

selskaber@thestandardcph.dk

+45 72148808

Telefontid hverdage kl. 9-16

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.

Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO