Begivenheder på The Standard

The Standard huser tre unikke restauranter og et eksklusivt Private Dining venue, men vi er og én stor familie under samme tag. Huset som helhed rummer derfor også en bred palette af forskellige faciliteter og kompetencer, og vi tilbyder unikke muligheder til afholdelse af alle former for møder, konferencer, events og arrangementer. Når hele huset tages i brug har vi vi har plads til 300 siddende gæster i restauranterne og yderligere 150 personer  på terrassen.

Tilmeld mig nyhedsbrevet

Vil du have nyheder fra The Standard og følge med i alle vores events, så tilmeld dig her. Du kan altid afmelde igen.
Du kan læse om vores beskyttelse af dine oplysninger her.

Få take away hjem fra The Standard imens Danmark er lukket ned. For at holde gang i køkkenet tilbyder vi i denne periode take away fra Mission, Almanak og studio! Læs mere her:

Mission (ons-søn)

Almanak (ons-søn)

Studio (fre-lør)

 

Vi åbner tirsdag den 26 maj 2020

Så er der åben for bookinger til Almanak og STUDIO, og vi kan beskrive hvor meget vi har glædet os til at se jer. Vi har brugt ”ventetiden” på at udvikle nye menuer og lækkerier både inde i restauranterne og på terrassen. Læs blandt andet om vores nye skaldyrsfad og champagnebar direkte ned til vandet her: (link til blog, som skal være næsten identisk med det nyhedsbrev vi sender ud lørdag)Book bord her: Almanak & STUDIO